Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ben gördümmm yüksek ihtimal gebesiniz birkaç gün bekleyin kan için

suphelerinde hakliymissinn

insallah canim benimde 10 ay oldu bu ayla birlikte doktor kontrollerim tamam bir sıkıntımız yok ama olmuyor.....
Valla aynı kuzum, şubatta 1 yıl olacak. Eşim hiç muayene olmamıştı benim onu götüreceğim ben de ocak gibi. Çok şükür ben yumurtlama görüyorum 3 ay falan doktorla takip ettim sıkıntı yok. Bekliyoruz bakalım sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah

bazen olmayinca olmuyormuş onu anladim, ya cok kafaya takiyorum yada nasip degil bilmiyorum ama insallah olur elbet diye düşünüyorum, insallah esinde de birsey yoktur canim

bazen olmayinca olmuyormuş onu anladim, ya cok kafaya takiyorum yada nasip degil bilmiyorum ama insallah olur elbet diye düşünüyorum, insallah esinde de birsey yoktur canim
Zamanı var canım ben öyle düşünüyorum hamile kalmak da bi sonuç olmuyor ki o zaman da sağlıkla kucağına almayı bekliyorsun. Allahım kolaylıkla, sağlıkla, güzellikle nasip etsin diyorum ben artık. Bi arkadaşım 7 yıldır deniyordu geçen ay aldık güzel haberini. Sadece sabır isteyen bir süreç o geleceği zamanı biliyor biz ne yapsak nafile

yaaa cok sevindim arkadaşın adina rabbim bize de nasip etsin en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…