Benimde bat 1 aralık bendede ağrı
Ama amaaa kalbimi kırdın :))))
Benimde bat 1 aralık
Ben gördümmm yüksek ihtimal gebesiniz birkaç gün bekleyin kan içinKızlar saat 06:12 ve benim sağa sola dönerken olan gerilmelerim azalmadı, sanki orda kas mı diyeyim, doku bağları mı diyeyim tutulmuşum da hareket ettirmiyormuş gibi. Awox egt yaptım. Dpo sanırım 9.
Ne düşünüyorsunuz? Şüphelerimde haklı mıyım? Ay bugün de pazar erkenden uyanmazsınız kii
Agrim var ama adet olacak gibi korkma bende korkuyordum adet baslayacak diye ama pozitifBenimde bat 1 aralık bendede ağrılar başladı
e yaniiiiYa çıkarsaaao zaman da yükleliş için kan ver dur di mi. Bekleyelim
Canım inşallah olmuşturSen de gördün mü cidden? Olmuş olabilir mi yaaa
Benimde bat 1 ve agrılar basladıAşkım kan ver cikiyor benim beta 64 prodoctor erken gebelik testim böyle
hayirli olsun canimmmAşkım kan ver cikiyor benim beta 64 prodoctor erken gebelik testim böyle
yaa canim hosgeldinn, hala bekliyorum tahminime gore bat 3 4 aralik civari bakalim bekleyecegimmm
Teşekkür ederim darisi hepinize insallahhayirli olsun canimmm
Haydi inşallah bu sefer mutlu haberler alırız senden, sana ne kadar olmuştu kaç aydır deniyordunuzyaa canim hosgeldinn, hala bekliyorum tahminime gore bat 3 4 aralik civari bakalim bekleyecegimmm
Çok tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınızaTeşekkür ederim darisi hepinize insallahAdet sancisi gibi adet olacam diye bekliyordum ve hâla sancim var
suphelerinde hakliymissinnKızlar saat 06:12 ve benim sağa sola dönerken olan gerilmelerim azalmadı, sanki orda kas mı diyeyim, doku bağları mı diyeyim tutulmuşum da hareket ettirmiyormuş gibi. Awox egt yaptım. Dpo sanırım 9.
Ne düşünüyorsunuz? Şüphelerimde haklı mıyım? Ay bugün de pazar erkenden uyanmazsınız kii
yaa gecikmen var miydi pekiiTeşekkür ederim darisi hepinize insallahAdet sancisi gibi adet olacam diye bekliyordum ve hâla sancim var
insallah canim benimde 10 ay oldu bu ayla birlikte doktor kontrollerim tamam bir sıkıntımız yok ama olmuyor.....Haydi inşallah bu sefer mutlu haberler alırız senden, sana ne kadar olmuştu kaç aydır deniyordunuz
Valla aynı kuzum, şubatta 1 yıl olacak. Eşim hiç muayene olmamıştı benim onu götüreceğim ben de ocak gibi. Çok şükür ben yumurtlama görüyorum 3 ay falan doktorla takip ettim sıkıntı yok. Bekliyoruz bakalım sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahinsallah canim benimde 10 ay oldu bu ayla birlikte doktor kontrollerim tamam bir sıkıntımız yok ama olmuyor.....
2 kere dış gebelik oldu başka yok . İnşallah bu sağlıklı olurNasip olursa evet, senin
bazen olmayinca olmuyormuş onu anladim, ya cok kafaya takiyorum yada nasip degil bilmiyorum ama insallah olur elbet diye düşünüyorum, insallah esinde de birsey yoktur canimValla aynı kuzum, şubatta 1 yıl olacak. Eşim hiç muayene olmamıştı benim onu götüreceğim ben de ocak gibi. Çok şükür ben yumurtlama görüyorum 3 ay falan doktorla takip ettim sıkıntı yok. Bekliyoruz bakalım sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah
Zamanı var canım ben öyle düşünüyorum hamile kalmak da bi sonuç olmuyor ki o zaman da sağlıkla kucağına almayı bekliyorsun. Allahım kolaylıkla, sağlıkla, güzellikle nasip etsin diyorum ben artık. Bi arkadaşım 7 yıldır deniyordu geçen ay aldık güzel haberini. Sadece sabır isteyen bir süreç o geleceği zamanı biliyor biz ne yapsak nafilebazen olmayinca olmuyormuş onu anladim, ya cok kafaya takiyorum yada nasip degil bilmiyorum ama insallah olur elbet diye düşünüyorum, insallah esinde de birsey yoktur canim
yaaa cok sevindim arkadaşın adina rabbim bize de nasip etsin en kisa zamandaZamanı var canım ben öyle düşünüyorum hamile kalmak da bi sonuç olmuyor ki o zaman da sağlıkla kucağına almayı bekliyorsun. Allahım kolaylıkla, sağlıkla, güzellikle nasip etsin diyorum ben artık. Bi arkadaşım 7 yıldır deniyordu geçen ay aldık güzel haberini. Sadece sabır isteyen bir süreç o geleceği zamanı biliyor biz ne yapsak nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?