Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bekle bence gerçekten boşa üzülme testinide harcama ben bidaha hamile kalsam inan batı beklerim hatta derim ki az geçsin bile beta takibi cart curt için
Bekleyeceğim zaten ya daha çok erken Bir de benim yumurtlamam Normalde 23-24 arasıydı ama ben kendimi takip ederek 21 olduğunu düşünüyorum Şimdi yaparsam 23-24 arasında yumurtlama olmuşsa çok erken olur o yüzden beklemek zorundayım zaten

Testimiz bol dodo her gün yaparız bir tane

Ben de bugün dpo 9dayım. Dpo 11e kadar sabretmeyi planlıyorum. Evde test yok zaten böylece dayanabilirim
Evet ya evde test Olmayınca insan kolay sabredebiliyor Ben de aslında ona göre sipariş vermiştim ama erken geldi tahmin ettiğimden O yüzden şu anda beklemekte biraz zorlanıyorum

İdrarda çok bekletmişsin birde gölge gibi çizgi var kalite düşmesine rağmen ben görüyorum. Bendeki halini bulursam atarım sana. Ama erken olmasına rağmen daha oladabilir valla kesin kesin değil diyemeyiz
@beyazmelek111 bende de böyle çıkmıştı görebiliyor musun bilmiyorum ama

İdrarda çok bekletmişsin birde gölge gibi çizgi var kalite düşmesine rağmen ben görüyorum. Bendeki halini bulursam atarım sana. Ama erken olmasına rağmen daha oladabilir valla kesin kesin değil diyemeyiz
Yarım saat sonraki hali işte yapıp duşa girmiştim çıkınca bi baktım böyle

Ya kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatif ikinci çizgi hiç yok sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine

Ya kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatif ikinci çizgi hiç yok sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine
Üzülme canım bekle biraz daha günün var belki geç döllenme falan olmuştur. 3 gün sonra tekrarlarsın yine

Benim de sol kasıkta ağrı var dün hafif bir sızı gibiydi. Bugün ise sanki iğne batıyor gibi senin ağrı tipin nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…