Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Dpo 9 benim. Regle 4 ya da 5 gün var da sancım çoğaldı benim. Sağa sola dönerken kas gerilmesi yaşadım. Şüphelendim açıkçası yerleşme mi bu rahim mi büyüyor ve eğer öyleyse çıkar belki dedim. Çok silik gördüm şansıma. Buraya attım hemen. Allah bağışlasınnn evladınızı

Bence var tekrarla

Canım senin belirtilerin nelerdi
Dpo5te regl olduğum zamanki belirtileri aldım. Çok erkendi zaten acaba mı dedim. Dpo7’de sancılar başladı sağ kasıkta, sabah belime kadar yayıldı. Tutulma gibiydi. Yürürken, eğilirken o gerilmeyi hissettim hep. Bu en garip geleniydi. 8’i de azaldı ama devam etti. Gece de birden karnım acıktı. Normal saatimde yemiştim ama hatta burdan biri bu belirtiyi yazmıştı. O aklıma geldi. Burda bi şey var dedim test yaptım sabah işte. Böyleydi.

Oyşşş Rabbim tez zamnda kavuştursun bebeğine. Tekrar edicem ben de. Allah razı olsun

Kızlar awox da sonradan beliren (2 saate yakın) bir pembe çizgi görseydiniz bozuk mu derdiniz? Kaale alır mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…