Dpo 9 benim. Regle 4 ya da 5 gün var da sancım çoğaldı benim. Sağa sola dönerken kas gerilmesi yaşadım. Şüphelendim açıkçası yerleşme mi bu rahim mi büyüyor ve eğer öyleyse çıkar belki dedim. Çok silik gördüm şansıma. Buraya attım hemen. Allah bağışlasınnn evladınızıHemen mi çıktı çizgi bende o markayla öğrendim adet günü koyu çıkmıştı şuan karnımda maç yapıyor senin 5 güne iyi çıkmış bence var hayırlı olsun varsa elinde su icimine dikkat et tekrarla testi
Bence var tekrarlaDpo 9 benim. Regle 4 ya da 5 gün var da sancım çoğaldı benim. Sağa sola dönerken kas gerilmesi yaşadım. Şüphelendim açıkçası yerleşme mi bu rahim mi büyüyor ve eğer öyleyse çıkar belki dedim. Çok silik gördüm şansıma. Buraya attım hemen. Allah bağışlasınnn evladınızı
İnşallahGeçen ay siliklesmisti yaptım olmadı bu ayda deniyecem bakalım insallh tutar
Tamam canım teşekkür ederimBence var tekrarla
Ben gördümmm yüksek ihtimal gebesiniz birkaç gün bekleyin kan için
Dpo5te regl olduğum zamanki belirtileri aldım. Çok erkendi zaten acaba mı dedim. Dpo7’de sancılar başladı sağ kasıkta, sabah belime kadar yayıldı. Tutulma gibiydi. Yürürken, eğilirken o gerilmeyi hissettim hep. Bu en garip geleniydi. 8’i de azaldı ama devam etti. Gece de birden karnım acıktı. Normal saatimde yemiştim ama hatta burdan biri bu belirtiyi yazmıştı. O aklıma geldi. Burda bi şey var dedim test yaptım sabah işte. Böyleydi.Canım senin belirtilerin nelerdi
Oyşşşselogi sanki silik bir şey var gibi testin var ise yarın da bir tekrar et
Ben ovulasyon vs hiç almadım stok yapmam lazım öyle bir başladım bu ay bakalım nasıl olacak bugün yumurtlama günüm gözüküyor belirtilerim de var akşamı değerlendireceğim bakalım
Tesekur ederimİnşallahRabbim tez zamanda gönlüne göre nasip etsin
Yapmayın bekleyin ben dpo 9 du sanırım yapmam negatifdibir an once gelsede test yapsam cok heyecanlandırdınız beni
ay geldi benim kargo erken geldi pazar bugun yarin gelir bende sali yaparim diye dusunmustum niye boyle olduBenim bile yapasım var dpo 7 ahahaha
ay ben sali gunu yaparim diye dusunmustum battan 2 gun once ama kargom bugun geldiYapmayın bekleyin ben dpo 9 du sanırım yapmam negatifdi
Ayenen aynenİnsan heyecan yapıyor ister istemez çevremizdeki kimse bu kadar detaylara sahip değil ama biz birbirimizin her şeyini biliyoruz
Ya idrara sıkış biraz yap gitsinnn sabah ilk idrarla yine yaparsın ne olacak sankiay ben sali gunu yaparim diye dusunmustum battan 2 gun once ama kargom bugun geldidayanbilirsem beklicem bakalim
Dodoo innovita yaptım sırf test yapmış olmak için kuruma çizgisi mi bırakıyor buuay ben sali gunu yaparim diye dusunmustum battan 2 gun once ama kargom bugun geldidayanbilirsem beklicem bakalim
Bekle bence gerçekten boşa üzülme testinide harcama ben bidaha hamile kalsam inan batı beklerimay ben sali gunu yaparim diye dusunmustum battan 2 gun once ama kargom bugun geldidayanbilirsem beklicem bakalim
Hafif bırakıyor bende olmuştuİnmovita kuruma çizgisi bırakıyor mu???
Hahaha bi şok yaşattı banaHafif bırakıyor bende olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?