Aminnn inşallahYaaa çeeen hamile misinRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayyyy elhamdülillahBiraz daha koyulaşmış çok şükür. Sen nasılsın, keyfin nasıl
Kuzum geçen ay geciktim çünkü kist olmuş yumurtam. Doktor duphaston verdi 15. gün başladım bitti. Negatif görmeye o kadar alıştım ki o yüzden test için acele etmiyorum açıkçası. Normalde gecikmem ama tam günümde olurum hatta 1-2 gün erken olurum.Günaydınn Rabbim çok güzel mucizeler nasip etsinGüzel haberler almanı diliyorum. Bat tarihin normalde geçer mi bi kaç gün? Cumartesi de çok geldi o yüzden sordum
İnşallahDpo7 yerleşme zamanına denk geliyor. İnşallah bebeğin yerleşiyordur :))
Sen ovülasyonla takip ettin mi çatlama gördün müBenim dpo kaç oluyor o zaman ben yumurtlama günlerimin hepsini değerlendirdim neredeyse
Geçen hafta salı günü ilk defa ov testi yaptım baya kırmızıydı ama başka hiç yapmadım. Akıntım falan oldu kasıklarımda ağrılar oldu 26-27 kasım gibiSen ovülasyonla takip ettin mi çatlama gördün mü
Sen de o zaman Dpo 5 civarısın belirti var mı?Geçen hafta salı günü ilk defa ov testi yaptım baya kırmızıydı ama başka hiç yapmadım. Akıntım falan oldu kasıklarımda ağrılar oldu 26-27 kasım gibi
İyiyim ben de canım, herşey yolunda keyfim iyi çok şükür, sağolasın. Ağrılarında azalma var mı?Biraz daha koyulaşmış çok şükür. Sen nasılsın, keyfin nasıl
Azalmış. sadece eğilince sızı oluyor hani 7 aylık gebelerin bacak açık eğilmesi var yaİyiyim ben de canım, herşey yolunda keyfim iyi çok şükür, sağolasın. Ağrılarında azalma var mı?
yaa guzell haberler ver bizeeeBenimde bat 2 Aralık umarım pozitif olur bekleyen herkesin
ben yapmadim daha yeni kalktimm
İlk defa bu ay bilmiyorum dpo kaç. Ovulasyon testi yaparım her ay ama bu ay kaçırdım. Dpo 7-9 arası olabilir ama emin değilim. Yumurtlamanın nereden olduğunu da ben anlayamıyorumAzalmış. sadece eğilince sızı oluyor hani 7 aylık gebelerin bacak açık eğilmesi var yaöyle eğiliyorum batma yapmasın diye. Rahim ve alt karın arasındaki çizgi var hani orda var biraz. Sağdan mı yumurtlama gördüm ben o yüzden mi öyle oldu anlamadım işte neyse. Dpo kaçtasın
gunaydin evet ya yapanlar atsin bi bakalim nxjjdjdkdkdmdGünaydın kızlar test yapma zamanı gelenler haberleri bekliyoruz ona göre
Aynı şeyler bende de var. Öksürünce bile kasıklarım sızlıyor ama regl belirtilerine de benzediği için heveslenmiyorum çıldırmalık durum vallahikızlar ben galiba yanlış hesaplamadıysam bugün dpo 7 deyim inanılmaz bi şekilde göğüs kenarlarım sızlıyor üzerine asla yatamıyorum kasıklarımda aralıklı batmalar be çok afedersiniz bembeyaz kremsi bi akıntım başladı sizce belirti olabilir mi her ay belirti aramaktan gına geldi artık
İdrar testi için ideal idrar vardır şimdiben yapmadim daha yeni kalktimm
gunaydin yaa sen nerelerdesinnnngünaydın canlaaar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?