• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ya pcos olduğu için doktor direkt kilo ver diyor. Ama nice kilolular sıkıntısız dikkat ederek bu dönemi atlatıyor. doktorlar kilolulara hiç tedavi şansı vermiyor denetmiyor bile ona üzülüyorum. Ver bir hap bir iğne kontrol et çağır dimi yok işte baştan önünü kesiyor. %10 luk şansımı bile elimden alıyor :/
baska doktora gitme sansin var mi canim

günaydın kızlar, doktora gıttım 17 mm ve 14 mm yumurta gelişmiş dongunun 12. gunu normal dedi 24 kasıma kadar ılıskı yasagı koydu 24unde tekrardan gıdecegım çatlama durumuna bakacak herhalde. poliple ılgılı de bir yorum yapmadı:) klomen kullanmıştım.
ayy hadi inşallahhhh hayirlisiylaa bu ay olucak inaniyorum bennnnn

Eğer 17 akşamı silikleştiğini varsayarsak dpo 3
Yumurtlama zamanı akıntım oldu o zaman emin oldum şeffaf uzayan bir akıntı vardı 1 gün falan sürdü.
Belirti hissetmek için erken daha vücudumu çok dinlediğim için 😅 arada kasıklarıma ağrı giriyor yada ben kafamda kuruyorum belimde biraz ağrı oluyor bacağıma vuruyor gibi bilmiyorum ya
Bat 27 ekimdi ama geç yumurtladığım için 2-3 aralığa sarktı zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Aynı tarihleri bekliyoruz bakalım hayırlısı:)))

2-3 doktora gittim direkt kilo ver 3 ay sonra gel bir bakalım dedi. tabii o 3 aylar oldu sana 1.5 sene :KK61:
doktorlarin hepsi ayni seyi soylemisse demekki seninde birsey yapman gerekiyor canim yani nasip tabiki Rabbim nasip etsin ama bizde elimizden geleni yapmalıyız ki sonra bekleyebilelim hicbirsey yapmadan neden olmuyor olsun diyemeyiz mesela bende kolestrol ve seker var ilac kullanmam gerekiyor yada dikkat etmem gerekiyor yediklerime ben cocuk istedigim icin ilac kullanmiyorum yediklerime dikkat ediyorum hafif ara ara yuruyusler yapiyorum doktora gittim koca kadina gittim yapmadigim sey cekmedigim agri kalmadi ama hicbir sorun olmamasina ragmen 10 aydir gebelik oluşmadi maalesef, bazen olmayinca olmuyor sabretmek lazim bazende elinden gelenin en iyisini yapmak lazim, sen uzerine duseni yap takdiri ilahi bir bakmissin olmuş bilemezsin bilemeyiz canim, benimde bir tanıdığım kilodan dolayi hamile kalamadi 6 7yil, tup bebek vs hicbiri tutmadi sonra gitti kilosunu verdi dogal yolla gebelik oldu bazen kendimizden fedakarlik yapmamiz gerekiyor canım diyet spor ne gerekiyorsa yap ve sabret💖🙏🏿

doktorlarin hepsi ayni seyi soylemisse demekki seninde birsey yapman gerekiyor canim yani nasip tabiki Rabbim nasip etsin ama bizde elimizden geleni yapmalıyız ki sonra bekleyebilelim hicbirsey yapmadan neden olmuyor olsun diyemeyiz mesela bende kolestrol ve seker var ilac kullanmam gerekiyor yada dikkat etmem gerekiyor yediklerime ben cocuk istedigim icin ilac kullanmiyorum yediklerime dikkat ediyorum hafif ara ara yuruyusler yapiyorum doktora gittim koca kadina gittim yapmadigim sey cekmedigim agri kalmadi ama hicbir sorun olmamasina ragmen 10 aydir gebelik oluşmadi maalesef, bazen olmayinca olmuyor sabretmek lazim bazende elinden gelenin en iyisini yapmak lazim, sen uzerine duseni yap takdiri ilahi bir bakmissin olmuş bilemezsin bilemeyiz canim, benimde bir tanıdığım kilodan dolayi hamile kalamadi 6 7yil, tup bebek vs hicbiri tutmadi sonra gitti kilosunu verdi dogal yolla gebelik oldu bazen kendimizden fedakarlik yapmamiz gerekiyor canım diyet spor ne gerekiyorsa yap ve sabret💖🙏🏿
o kadar doğru söylüyorsun ki.... zamanında çok denediğim için ve bekarlıkta da kiloyla çok uğraştığım ve zorbalandığım için şu an böyle oluyor. emek olmadan yemek olmuyor biliyorum ama bende çok yoruldum çok bunaldım inan. keşke ilk defa bu süreci deneyen bir insan olsaydım da iradem canlı kalsaydı. çok teşekkür ederim destek olduğun için :)

Kızlar bugün yumurtlama akıntısı geldi 15 cm uzayan yumurta akıntı ama lh testi pik göstermiyor innovita kullanıp başına gelen var mı ilk kez kullandım normalde laboquick kullanıyordum

o kadar doğru söylüyorsun ki.... zamanında çok denediğim için ve bekarlıkta da kiloyla çok uğraştığım ve zorbalandığım için şu an böyle oluyor. emek olmadan yemek olmuyor biliyorum ama bende çok yoruldum çok bunaldım inan. keşke ilk defa bu süreci deneyen bir insan olsaydım da iradem canlı kalsaydı. çok teşekkür ederim destek olduğun için :)
inanıyorum canim ama o minik mucizenin kalp atışına inan deger zorluga da cefaya da o sesi duyabilmek icin ne gerekiyorsa yapmalıyız canim arkadaşım 💖 birbirimize destek olmak icin burdayiz elinden geleni yap sen gerisi nasip💖🙏🏿

Kızlar bugün yumurtlama akıntısı geldi 15 cm uzayan yumurta akıntı ama lh testi pik göstermiyor innovita kullanıp başına gelen var mı ilk kez kullandım normalde laboquick kullanıyordum
Benim akıntının ertesi günü pik oluyor senin de öyledir belki

Back
X