• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Beta hcg 0,50 çıktı ☹️ 3 gün sonra tekrar yaptıracağım . Kan hiç yok sadece bir gün çok az oldu. Sabırlı olmaya çalışıyorum 😅
😬😂 bekliyoruz biz de seninle birlikte heyecanla

evet canim nasip olursa ilk cocuk olucak 1.5 yillik evliyim 10 aydir deniyorum 27 yaşındayım ve tum kontrollerimizi yaptik hic bir sorun bende de esimde de yok şükür denemeye beklemeye devam, sende durumlar nedir🙏🏿💖
Hayırlısıyla ınsallah canım denemeye devam Allah’ın ıznıyle ınsallah ♥️ ben de 2.5 yıllık evlıuım geçen sene boş gebelık oldu 3 aydır denemeye başladık 🌸

arkadaskar birsey sorucam ben ovülasyon testi yapmiyorum akintiyla takip ediyorum bu ay, 4 gun gecikmem olmuştu 11 kasımda regl oldum ve reglim cok kisa sürmüştü toplam 4 gün sürdü ben her ihtimale karsi 1 2 gun daha bekledim 16sında degerlendirmelere basladim 16 18 19 21 kasımda toplam 5 kez degerlendirdim takvime gore 24 25 kasım gibi yumurtlamam olmasi gerekiyor ama ben cuma gunu yani ayin 21 inde yumurta aki gibi olan akintiyı gordum fakat daha erken olduğunu düşündüm ve kesildi cuma aksami degerlendirdim cumartesi bos geçtim akintimda azaldi baya sizce cuma günü mü yumurtladim ve eger öyleyse bat tarihimi ona gore mi hesaplayayim cuma sizce ne düşünüyorsunuz fikirleriniz bekliyorum

Bat 4 Aralık yerimi alıyım 🌺 yumurtlama 20 Kasım gösteriyordu (adetlerim düzenlidir 28 günde bir) gün aşırı ilişki oldu eğer bu ay hamile kalırsam allahım izni ile bebeğim doğduğum ay benimle olucak 🥹 duanıza talibim herkes istediği o güzel haberi bu ay alsın inşallah amin🙏🏻❤️

Bat 4 Aralık yerimi alıyım 🌺 yumurtlama 20 Kasım gösteriyordu (adetlerim düzenlidir 28 günde bir) gün aşırı ilişki oldu eğer bu ay hamile kalırsam allahım izni ile bebeğim doğduğum ay benimle olucak 🥹 duanıza talibim herkes istediği o güzel haberi bu ay alsın inşallah amin🙏🏻❤️
yaaa bende eger bu ay hamile kalırsam dogum günümde öğreneceğim insallah bu guzel denk gelisler bulur bizi mucizelerimize kavusuruz💖

Back
X