- 19 Eylül 2025
- 41
- 15
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta hcg 0,50 çıktıGelişme var mı? Dpo2 deyim daha. Paylaşımlarınızı Okumak heyecanlı![]()
Tek tek hepinize yazacağımheyecanla bekliyoruzz
regl icin erken sanki canım takipte kal ve haber mutlaka![]()
Beta hcg 0,50 çıktı3 gün sonra tekrar yaptıracağım . Kan hiç yok sadece bir gün çok az oldu. Sabırlı olmaya çalışıyorum
![]()
evet canim nasip olursa ilk cocuk olucak 1.5 yillik evliyim 10 aydir deniyorum 27 yaşındayım ve tum kontrollerimizi yaptik hic bir sorun bende de esimde de yok şükür denemeye beklemeye devam, sende durumlar nedirAmın canım ınsallahılk mi sizin ne kadardır denıyorsunuz
![]()
Insallah onumuzdeki ay guzel haberler verebilirimTek tek hepinize yazacağımbeta 0,50 çıktı 3-4 gün sonra tekrarlayacağlm . Sizde mutlaka yazın
![]()
Bende yerimi alayım o halde :)hosgeldin canim insallahhh tam dogum gunume denk geliyor bat tarihin bana guzel bir hediye verirsin insallahhh![]()
Hayırlısıyla ınsallah canım denemeye devam Allah’ın ıznıyle ınsallahevet canim nasip olursa ilk cocuk olucak 1.5 yillik evliyim 10 aydir deniyorum 27 yaşındayım ve tum kontrollerimizi yaptik hic bir sorun bende de esimde de yok şükür denemeye beklemeye devam, sende durumlar nedir![]()
Teşekkür ederim. Rabbim bir beklenti içinde olan tüm herkesin dualarını kabul eylesinguzel haberler alman dileğiyle![]()
al ve guzel haberler ver banaBende yerimi alayım o halde :)
ay hadi hayırlısı insallah guzel haberler verirsin bizeHayırlısıyla ınsallah canım denemeye devam Allah’ın ıznıyle ınsallahben de 2.5 yıllık evlıuım geçen sene boş gebelık oldu 3 aydır denemeye başladık
![]()
Umarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize :)al ve guzel haberler ver bana![]()
ay insallahhhUmarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize :)![]()
Benim 2. Ay denemem :) 4 aylık evliyimay insallahhh![]()
ben 1.5 yillik evliyim ve 10 aydir deniyorum 11 aralikta dogum gunum nasip olursa dogum gunumde ogrenmek istiyorum insallahBenim 2. Ay denemem :) 4 aylık evliyim
Ayyy inşallahhhben 1.5 yillik evliyim ve 10 aydir deniyorum 11 aralikta dogum gunum nasip olursa dogum gunumde ogrenmek istiyorum insallah![]()
yaaa bende eger bu ay hamile kalırsam dogum günümde öğreneceğim insallah bu guzel denk gelisler bulur bizi mucizelerimize kavusuruzBat 4 Aralık yerimi alıyımyumurtlama 20 Kasım gösteriyordu (adetlerim düzenlidir 28 günde bir) gün aşırı ilişki oldu eğer bu ay hamile kalırsam allahım izni ile bebeğim doğduğum ay benimle olucak
duanıza talibim herkes istediği o güzel haberi bu ay alsın inşallah amin
![]()