insallah canimmmBat 7 Aralık yumurtlama 22 Kasım inşallahgüzel haberler aliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canimmmBat 7 Aralık yumurtlama 22 Kasım inşallahgüzel haberler aliriz
ayy nerelerdesin senn insallah regl yoktur canimmBenimde bat 25 Kasım dur bakalım regl belirtileri başladı![]()
Aşkım ben o tarihten beri hiç ne ovülasypn takibi yaptım nede gebelik kovaladım yok yani çekilecek stres değil siteye de girmiyorum epeydir bugün döngü günü 29 normalde adetim döngü günü 28 29 30 zamanı oluyor sarkmalar falanda oluyor arada bu ay hiçbir belirti yaşamadım normalde bir hafta kala göğüslerim çok hassaslaşır ama bu ay göğüslerimde hiçtık yok yani sadece böyle bir hafif hissediyorum mu desem bilemedim ki yani bugün yarın olurum reglayy nerelerdesin senn insallah regl yoktur canimm
yaa bende gecen ay öyleydim hic regl belirtim yoktu sadece goguslerim sismisti gecikmemin 4. Günü test yaptım pozitifti ama aksam bel agrim basladi hafif karnimda agriyordu ertesi gunu adet oldum insallah sen olmazsin, bende ovulasyon falan bıraktım hepsini bakalim ne olacakAşkım ben o tarihten beri hiç ne ovülasypn takibi yaptım nede gebelik kovaladım yok yani çekilecek stres değil siteye de girmiyorum epeydir bugün döngü günü 29 normalde adetim döngü günü 28 29 30 zamanı oluyor sarkmalar falanda oluyor arada bu ay hiçbir belirti yaşamadım normalde bir hafta kala göğüslerim çok hassaslaşır ama bu ay göğüslerimde hiçtık yok yani sadece böyle bir hafif hissediyorum mu desem bilemedim ki yani bugün yarın olurum regl
Çok yorucu bi süreç ya kafam hiç kaldırmıyorum sadece iç sesim buraya gelmemi söylediyaa bende gecen ay öyleydim hic regl belirtim yoktu sadece goguslerim sismisti gecikmemin 4. Günü test yaptım pozitifti ama aksam bel agrim basladi hafif karnimda agriyordu ertesi gunu adet oldum insallah sen olmazsin, bende ovulasyon falan bıraktım hepsini bakalim ne olacak
bende ayni sekilde kafama takiylrdum artik takmıyorum sonucta hic bir sikintimiz yok bunu biliyorum o yuzden bu ay olmazsa diger ay kafasindayim artik, sadece bu ay benim icin onemli aralikta dogum günün ve denk gelmesini cok istiyorum onun dışında gun asiri devam ediyorum o kadar ekstra baska hicbirsey yapmiyorumÇok yorucu bi süreç ya kafam hiç kaldırmıyorum sadece iç sesim buraya gelmemi söyledidüşünmemek lazım aslında düşündükçe olmuyor aslaaaa ben bıraktım yine olmadı
bazı ayları boş geçtiğim bile oldu o kadar salladım yani.
evett mutlaka degerlendir bugünü deEki Görüntüle 3677470 Kızlar en alttaki diğerlerine göre silik sizce çatlama mı bugünü değerlendirmeli miyim cuma akşamını değerlendirdim en son
Çok teşekkür ederimevett mutlaka degerlendir bugünü de
Benimde 20 kasım uygulamaya göre pik idiBenimde 20 kasım pik olduseninle döngümüz aynı geçen ayda beraber beklemiştik
Ay inşallah hepimiz alırız inşallahinsallah guzel haberler alırsın![]()
insallah ya bu ay farkli bir umut ve heyecan var icimde insallah guzel haberler alırızAy inşallah hepimiz alırız inşallahgüzel bir ay olsun bu ay
![]()
Evet hatırlıyorum güzel sonuçlar alalım aminBenimde 20 kasım pik olduseninle döngümüz aynı geçen ayda beraber beklemiştik
eger erken yumurtlamam olmadiysa bat tarihlerimiz ayni guzel haberler alalim insallahBat 8 aralik. Insallah rabbim isteyen herkese verir..![]()
Insallah canim..eger erken yumurtlamam olmadiysa bat tarihlerimiz ayni guzel haberler alalim insallah![]()