- 8 Eylül 2021
- 443
- 158
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlarrr kasım ayında hala regl olmayıp bir an önce bu döngü bitsin de diğerine geçeyim modumdayımmgünaydın kızlar, nasılsınız bugun
sanırım dpo 4-5 yumurtlama olduğundan beri kasıklarımda bir sızlama hissediyorum göğsüme bıçak saplanır gibi anlık ağrılar oluyor bugünde göğüs ucuma dokununca acı hissediyorum chat gbt’ye göre bu belirtiler normalgünaydın kızlar, nasılsınız bugun
dop cok cok erken belirti olması içinde cok erken kuzum. dop 10dan sonra abca. ama seni cok iyi anlıyorum beyin oraya odaklıyken vücüt her turlu septomu yaşıyor bence.sanırım dpo 4-5 yumurtlama olduğundan beri kasıklarımda bir sızlama hissediyorum göğsüme bıçak saplanır gibi anlık ağrılar oluyor bugünde göğüs ucuma dokununca acı hissediyorum chat gbt’ye göre bu belirtiler normal
henüz erken belirti hissetmezsin diyor daha regl olmama da var yumurtlamadan sonra akıntım oldu o gün bitti geçen aylarda yumurtlamadan sonrada regle kadar azda olsa akıntım olurdu şimdi kupkuru yani akıntı hiç yok çok garip geliyor alışıkta değilim belkide akıntının olması için erkendir
günler geçsin güzel haber almak istiyorum inşallah ya
daha önce hiç bu kadar vücudumu dinlememiştim psikolojim bozulacak![]()
ya oda ayrı bir sabırsızlık olsa da yenısıe gecsek modu:) testlerın negatıf mı kıGünaydınlarrr kasım ayında hala regl olmayıp bir an önce bu döngü bitsin de diğerine geçeyim modumdayımmbat aralığın sonu olacak
![]()
Off evet ya kendi kendime mi ağrı çekiyorum acaba diyorum yada başka bir sıkıntı mı var diyorum.dop cok cok erken belirti olması içinde cok erken kuzum. dop 10dan sonra abca. ama seni cok iyi anlıyorum beyin oraya odaklıyken vücüt her turlu septomu yaşıyor bence.
günaydınn , senin en son yumurtaların büyüme aşamasındaydı ne oldu durum nedir doktora gideceğim diyordun hatta ovuluasyon testlerinde pik ve çatlamayı gördün mügünaydın kızlar, nasılsınız bugun
Benim 21 kasımda pikti. Beklemiyordum biraz erken gibi geldi ama.Regl tarihi 7-8 aralık olanlar ne zaman pik yakaladı ovulasyon testinde?
benim regl 8-10 u gibi gelir diye düşünüyorum ama hala pik görmedim. sende durumlar nasılRegl tarihi 7-8 aralık olanlar ne zaman pik yakaladı ovulasyon testinde?
zeynoscum canım bugun doktora gıttım 24 kasımda cagırdı ilişki onerdi bir de progeston yazdı bakalım bu ay neler olacak:)günaydınn , senin en son yumurtaların büyüme aşamasındaydı ne oldu durum nedir doktora gideceğim diyordun hatta ovuluasyon testlerinde pik ve çatlamayı gördün mü
hee o zaman çatlaman olmuş ki ilişki önermiş birde üstüne progestron tutunma şansı artsın diye. bakalım hayırlısı olsun inşallahzeynoscum canım bugun doktora gıttım 24 kasımda cagırdı ilişki onerdi bir de progeston yazdı bakalım bu ay neler olacak:)
hee o zaman çatlaman olmuş ki ilişki önermiş birde üstüne progestron tutunma şansı artsın diye. bakalım hayırlısı olsun inşallah![]()
evet canım rahmi kalınlaştırıyor bu da tutunma şansını artıyor eğer gebelik oluşursa. en azından teselli etmiş terslememiş :) çoğu doktor azarlamaya yer arıyor da ondan dedim fjkfgya bende progestonu ne alaka demiştim tutunsun diye mi :) yalnız doktora cok gariban bir şekilde hocam bir kere oldum ikincisi niye olmuyor diye sordum adam beni bir 5 dk teselli etti ve ne dedi biliyor musun ne kadar kendine bunu sorarsan sürecini o kadar uzatırsın. :)
evet canım rahmi kalınlaştırıyor bu da tutunma şansını artıyor eğer gebelik oluşursa. en azından teselli etmiş terslememiş :) çoğu doktor azarlamaya yer arıyor da ondan dedim fjkfg
Evett son adet tarihim 10 ekim en son 3 4 gün önce tekrar yaptım negatifya oda ayrı bir sabırsızlık olsa da yenısıe gecsek modu:) testlerın negatıf mı kı
hangi şehirdesin belki aynıyızdır bende ondan randevu alırım :)hahaha bir de devlet hastanesi :) bende bulunca yapıştım adama 2 aydır gidiyorum bakalım. hadi inşallah.
hangi şehirdesin belki aynıyızdır bende ondan randevu alırım :)
26 28 gun arasinda değişiyor ama bu ay 4 gun erken yumurtlamis olabilirim bir onceki adetim gecikmisti ve kısa sürmüştü tam emin olmamakla birlikte dongumun 11. gunu yumurtladigimi düşünüyorum emin olamadigim icin de gun aşırı ilerliyorum zaten doktorumnda bu sekilde önermiştiInsallah canim..döngün kac gün? Ben 11 gundur test yapiyorum daha pik yakalayamadim
![]()
canim benim 7 8 aralik görünüyordu ama ben bu ay çok erken yumurtladigimi düşünüyorum 21 kasim test yapmadim akinti gogus hassasiyeti ve siskinligi birde kasık agrisi takibi yaptim ve goguslerim hala şiş ve dokununca ağrıyor eger tahmin ettigim gibi erken yumurtladiysam 3 4 araliga çeker batRegl tarihi 7-8 aralık olanlar ne zaman pik yakaladı ovulasyon testinde?