• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

selogi selogi sanki silik bir şey var gibi testin var ise yarın da bir tekrar et 😍❤️

Ben ovulasyon vs hiç almadım stok yapmam lazım öyle bir başladım bu ay bakalım nasıl olacak bugün yumurtlama günüm gözüküyor belirtilerim de var akşamı değerlendireceğim bakalım
Edeyimmm ☺️ Ben de ilk ay o şekil denedim ve günü tuttu bence de olmadı o ay 😂 Garanti olsun diyerek lh aldım innovita sekmeden gösteriyor tavsiye ederim. Folat içeren takviye de güzel olur destekler. Kolaylıkla olsun senin de inşallah

Allah’ın izniyle varsa bile bilmek önemli adım. Ameliyatından sonra pozitif alıyorlar. Nasibi olduktan sonra kimse tutamaz ki Rabbim beklettiğini kesinlikle güzelleştiriyor
Muhakkak öyle bebis ben çok sabırsızım bir de gebelik planladığım için kardiyoloji doktorum normalde kullanmam gereken bir ilacı kullanma doğumdan sonra kullan dedi böyle stres oluyorum 🥲

Ya kızlar benim bat 4 Aralık. Test yaptım awox negatif 😔 ikinci çizgi hiç yok 😔 sizce döner mi pozitife , yoksa olsaydı görünür müydü ya , üzüldüm yine 😔
Erken daha sanki ben alta flaş tutup baktım aşırı silik

Ben haziranda kullandım onu ilk döngüm ağrılı geçti ama sonrasında sorun yoktu
Ben ekimde düzensiz kullandım umrede olduğum için adetim geciksin diye kullandım sonra 10 ekimde adet oldum o adetten sonra korunmadım 20 kasıma kadar regl olmadım ilaca tekrar başladım dün regl oldum dediğin gibi aşırı ağrılıydı bugün gündüz kanamam azaldı akşamdan sonra da neredeyse kesildi 😢 ovulasyonum falan sağlıklı olmaz diye çok korkuyorum

C civcivella24 canım okudum yazdıklarını stres olma. Hap kalınlaştırma yapıyor ya demek ki senin de o kadar kalınlaşma olmuş ki dökülmüş kısa sürmüş. İnce kaldığından dolayı o kadardır. Bu rahmin temizlenmediği anlamına gelmez ki merak etme. Sen tamamen kesildikten sonra sabırla lh testi yap. Al innovita marka iki paket falan o şekilde takip et bakalım

Muhakkak öyle bebis ben çok sabırsızım bir de gebelik planladığım için kardiyoloji doktorum normalde kullanmam gereken bir ilacı kullanma doğumdan sonra kullan dedi böyle stres oluyorum 🥲
Geçmiş olsun, ne rahatsızlığın vardı 🥲

Kızlar merhaba ben 17 kasımda çatlatma iğnesi oldum daha önce gebeliğim yok ve ilk iğnem.Benim eğer gebelik oluşmazsa regl tarihim ne olmalı.Normaldede pcos var son 6 aydır tamamen ilaçla oluyorum o yüzden kendi döngümde yok
ıgneden 15 gun sonra yanı 1 aralıkta regl olman lazım dıye bıkıyorm hamıle degıösen

Kızlar hayırlı aksamlar hızınıza yetısemıyorum valla😀😀 Insallah umutlarınız hayallerınız helımızın bu ay gercek olur benım bugunkı ımı testım de bu sekılde galıba tamamen dun catladı ve lh dustu dunden oncekı gunu ve bugunu degerlendırdım zaten oncesınıde degerlendırmıstım pık ve pıkten oncesınınsallah bu ay faydası olur yarınıda degerlendırmek lazımmı artık yorulduk 😀😀😀 ılk ıkı gozuken test bugun yaptıklarım bırını saat oglen 2 de bırınıde aksam 6 da yaptım
Benim pik silindikten 2 gün sonra çatlama sıvısı geldi haberin olsun. 12 hatta bazen 36 saat vakti var yırtılan folikilün. Ben şahsen ihmal etme derim 😂

Eklentiler

• IMG_2492.webp
    IMG_2492.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_2487.webp
    IMG_2487.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_2489.webp
    IMG_2489.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 8
Back
X