- 19 Eylül 2025
- 151
- 95
- 13
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabret kiz az kaldiBende çok heyecanlıyım biran önce saatim gelsin de gidip alayım![]()
noo atmadim negatif zaten atmadim o yuzden djdbdjdnAAAAA KIZ attın mı buarayaoff kaçırdım ya
![]()
görmüyorum ben ya bu chat nasil gordu
Buraya arınca kalite düşüyor yakınlaştırma görünüyor oyle hafifgörmüyorum ben ya bu chat nasil gordu
valla belli belirsiz bir çizgi var gibi ama tam yorum yapamıyorum ya acaba kan mı versen burada belli belirsiz varsa çok çok yenidir onu da kanda görmüş olursun hem
Aklıma geldi kan vermek ama çok erken öğrenmiş olucam strese girmek istemiyorum elimde bir sürü test var koyulaşma takip edicemvalla belli belirsiz bir çizgi var gibi ama tam yorum yapamıyorum ya acaba kan mı versen burada belli belirsiz varsa çok çok yenidir onu da kanda görmüş olursun hem
Yumurta sağlığı ve tutunma takviyesi varsa tamam. Bildiğim bilmediğim tüm vitaminleri yazdın afalladımBen sadece bunun için eskiden beri kimilerini daimi kimilerini dönüşümlü kullanırım canım; omega 3, c vitamini, b vitaminleri, alfa lipoik asit, çinko, selenyum, d3k2 vs vs...
Selogicimm sen takviye kullanıyor muydunYumurta sağlığı ve tutunma takviyesi varsa tamam. Bildiğim bilmediğim tüm vitaminleri yazdın afalladım![]()
sabah ilk idrarla bir daha dene bakalım ne çıkacak bende merak ettimmAklıma geldi kan vermek ama çok erken öğrenmiş olucam strese girmek istemiyorum elimde bir sürü test var koyulaşma takip edicem
Bendensin sendeBen test yapmıyorummm vazgeçtimbat 4 Aralık o günü bekliyorum
![]()
Bende aşırı merak ediyorum awox yanıltmaz dimisabah ilk idrarla bir daha dene bakalım ne çıkacak bende merak ettimm
Bence yanıltmazBende aşırı merak ediyorum awox yanıltmaz dimi
ya çizgi tam belli olmadığı için bir şey diyemiyorum belki sen çıplak gözle daha iyi görüyorsundur ama çizgi rengi renkliyse dikkate almak lazım. gri beyaz tarzı olunca dikkate almayın diyorlar. şu an önemli olan çıplak gözle ne gördüğün açıkçasıBende aşırı merak ediyorum awox yanıltmaz dimi
kor oldum galiba djdh yok ya goremedim ben baska goren varsa bi baksinBuraya arınca kalite düşüyor yakınlaştırma görünüyor oyle hafif
Çizgi pembeya çizgi tam belli olmadığı için bir şey diyemiyorum belki sen çıplak gözle daha iyi görüyorsundur ama çizgi rengi renkliyse dikkate almak lazım. gri beyaz tarzı olunca dikkate almayın diyorlar. şu an önemli olan çıplak gözle ne gördüğün açıkçası
Hadi hayırlısı ozaman ben göremedim kalite düşüyor o yüzdenÇizgi pembe
Aynen çok erkenmis gittikçe koyulaşır inşallahDpo 8 olduğum için bu kadar silik olması normal yarın tekrar yapıcam
Ama o zaman önce mentali biraz toparlaman lazım. böyle zaman ilerledikçe umudunu azaltıyorsun ben burdan hissettimKuzum zarar veriyor ameliyat 5 cm her iki yumurtalıkta da var. Tüp bebek süreci çok yıpratıcı maddiyattan geçtim artık ama manevi olarak da çok zor![]()