• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

valla belli belirsiz bir çizgi var gibi ama tam yorum yapamıyorum ya acaba kan mı versen burada belli belirsiz varsa çok çok yenidir onu da kanda görmüş olursun hem
Aklıma geldi kan vermek ama çok erken öğrenmiş olucam strese girmek istemiyorum elimde bir sürü test var koyulaşma takip edicem

Ben sadece bunun için eskiden beri kimilerini daimi kimilerini dönüşümlü kullanırım canım; omega 3, c vitamini, b vitaminleri, alfa lipoik asit, çinko, selenyum, d3k2 vs vs...
Yumurta sağlığı ve tutunma takviyesi varsa tamam. Bildiğim bilmediğim tüm vitaminleri yazdın afalladım 😁

Bende aşırı merak ediyorum awox yanıltmaz dimi
ya çizgi tam belli olmadığı için bir şey diyemiyorum belki sen çıplak gözle daha iyi görüyorsundur ama çizgi rengi renkliyse dikkate almak lazım. gri beyaz tarzı olunca dikkate almayın diyorlar. şu an önemli olan çıplak gözle ne gördüğün açıkçası

ya çizgi tam belli olmadığı için bir şey diyemiyorum belki sen çıplak gözle daha iyi görüyorsundur ama çizgi rengi renkliyse dikkate almak lazım. gri beyaz tarzı olunca dikkate almayın diyorlar. şu an önemli olan çıplak gözle ne gördüğün açıkçası
Çizgi pembe

Kuzum zarar veriyor ameliyat 5 cm her iki yumurtalıkta da var. Tüp bebek süreci çok yıpratıcı maddiyattan geçtim artık ama manevi olarak da çok zor ☹️
Ama o zaman önce mentali biraz toparlaman lazım. böyle zaman ilerledikçe umudunu azaltıyorsun ben burdan hissettim 😕 Senin bebeğin olacak öyle ya da böyle. Umutsuzluğun boşuna. Geleceği görmüyoruz, zorlaştırıyoruz kendimize hayatı. Doktor değilim ama arkadaşın olarak şunu söyleyebilirim; yumurta sağlığın ve rezervi için en iyisini yap. Umutlu ol. Olacağını bil 🤍❤️

Back
X