• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Hayırlısı ınsallah bır gun bızde mutlu haberlerı alıcaz rabbım buyuk😊
Bu arada kızlar bugun dahılıyeye gıtmıstım d vıtamınım 11 cıktı cok dusuk dedı doktor ılac basladı demırımde dusukmus gebelık ıcın onadada ılaca basladı bıde tsh yuksek dedı yanı gebelık ıcın 2 altı olması lazımmıs benım 4.38 onun ıcınde dusuk doz hapa basladı belkıde bunlar etkılıyodu benı aylardır d vıtamını dusuklugu cok etkılermıs kısırlık yaparmıs muhakkak baktırın saclarım cok dokukuyodu depresyon halım cok fazlaydı halsızlık yorgunluk hepsı
Muhtemelen yaşadığın o şeyler tsh ile alakalı. Çok geçmiş olsun. D vit ve demir de düşük olunca yorgunluk ağrı tavan yapmıştır. En kısa zamanda düzene girerler inşaAllah 🤲

Bugün adet gelmezse bakalım yarın bu bebek beni bekliyor şimdide bacağım uyuşmaya başladı stresin göstergesi bu işte adet olcakmışım gibime geliyor 😅

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 18
Muhtemelen yaşadığın o şeyler tsh ile alakalı. Çok geçmiş olsun. D vit ve demir de düşük olunca yorgunluk ağrı tavan yapmıştır. En kısa zamanda düzene girerler inşaAllah 🤲
Tsh kadın dogumda bakıyodu yuksektı hep 3 ve ustı cıkıyodu ama huc benı bu konuda uyarmadıkar gebelıgı engeller vs dıye ve saclarım dokuluyı vs dedım doktora kadın doguma pcosdan olur dedı bukadar

Back
X