• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Çok teşekkür ederim pcosluyum ve aynı zamanda haşhimato hastasıyım normal yolla kalmayacağımı veya kalırsam tutunmayacağını düşünüyordum çok sağolun yapıcı yanıtınız için

zaten gün aşırı yaşayınca bir nevi yumurtlaman varsa kaçırmamış da oluyorsun. inşallah geç yumurtlama geç döllenme artık her ne varsa o şekilde olmuştur ve pozitiftirr bizi de haber edersin :KK200:
Tabii ederim, ben de sabırla bekliyorum. İnşallah Rabbim dileyen herkesin kucağını sağlıcakla boş bırakmasın.♥️

Çok teşekkür ederim pcosluyum ve aynı zamanda haşhimato hastasıyım normal yolla kalmayacağımı veya kalırsam tutunmayacağını düşünüyordum çok sağolun yapıcı yanıtınız için
siz sağlıklı beslenin fazla kilonuz varsa verin doktor kontrolünü ihmal etmeyin gerisi kolaylıkla gelir inşallah

Günaydın kızlar bugün döngünün 6. günü adetim 2 gün önce bitti. Dün femara başladım kasıklarım çok ağrıyor ya :(
Güzel düşünelim yumurtalarımız güzel güzel büyüyordur inşallah 🥰 benim de dün akşam kasık ağrım oldu dedim hadi güzelce büyüyün sonra çatlayın çatır çutur 💃

canım benım beklıyorum dop 14 bugun kuzu hafif alt karın ağrım vardı sabah suan stabil bakalım bu ay ınat ettım test yapmadan doktora gıdıcem zaten kontrolum var o zaman kadar olmazsa kan testı falan yapar herhalde
yapar yapar eger test yapmazsan ve olmazsan valla helal olsun ablam fjfjfjfn

Canım yumurtalar gelişiyor ondandır. Sen iğne de yapacaktın inşaAllah çatlayacağı için kist olmaz bu defa...
Geçen sefer de iğne yapmıştım kuzum ama bu kez iğneden sonra çatlamış mı diye kontrole gitmek istiyorum onu söylicem. En azından çatlamadıysa ekstra önlem alırız. Bir de progestan falan kullanmak istiyorum tam teşekküllü olsun 😂
Femarayı doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz
Evet doktor kontrolünde kullanıyorum zaten kendi başına kullanılmaması gereken bir ilaç hormon sonuçta
Güzel düşünelim yumurtalarımız güzel güzel büyüyordur inşallah 🥰 benim de dün akşam kasık ağrım oldu dedim hadi güzelce büyüyün sonra çatlayın çatır çutur 💃
Ay inşallah aşkım kendimi tavuk gibi hissediyorum inşallah bu ay gıdaklarız 😂😂🐣🐣

Ay kızlar çok canımı sıkan bir durum oldu gerçekten ben bazı sebeplerden dolayı babamla ve babannemlerle görüşmüyorum. Babaannem arkamdan onlarla görüşmediğim için allahın bana çocuk nasip etmediğini söylüyormuş. Böyle bişey olabilir mi ya allah korusun marmelad01 marmelad01 alsimist alsimist amanbocegi amanbocegi D dodo1234 😔😔

Ay kızlar çok canımı sıkan bir durum oldu gerçekten ben bazı sebeplerden dolayı babamla ve babannemlerle görüşmüyorum. Babaannem arkamdan onlarla görüşmediğim için allahın bana çocuk nasip etmediğini söylüyormuş. Böyle bişey olabilir mi ya allah korusun marmelad01 marmelad01 alsimist alsimist amanbocegi amanbocegi D dodo1234 😔😔
tövbe yarabbim yaa
ah ettiğini düşünüyorsa kendince haklı olduğunu düşünüyorsa ona sebep buluyordur ama insan arkadan da hiç öyle konuşur mu ne kadar üzücü bir durum

tövbe yarabbim yaa
ah ettiğini düşünüyorsa kendince haklı olduğunu düşünüyorsa ona sebep buluyordur ama insan arkadan da hiç öyle konuşur mu ne kadar üzücü bir durum
Yani tamamen haklı sebeplerim var. Gerçekten bedduası tutar mı çok sinirli ve öfkeliyim. Ayrıca kimseyle de görüşmek zorunda değilim

konuyu bilmiyorum tabi ama vicdan yaptırmaya çalışmışlar ne alakası var ya ... he aynen teyze sen dedin diye olmuyor:) takma kuzum kafana ne sinirleniyorun gül geç gorusmek istemıyorsanda vardır bır sebebı;)

ah etmışlerse de o da allahla onun arasında rabbım haklıyı haksızı gorur boşver.

konuyu bilmiyorum tabi ama vicdan yaptırmaya çalışmışlar ne alakası var ya ... he aynen teyze sen dedin diye olmuyor:) takma kuzum kafana ne sinirleniyorun gül geç gorusmek istemıyorsanda vardır bır sebebı;)

ah etmışlerse de o da allahla onun arasında rabbım haklıyı haksızı gorur boşver.
Anneme çok kötülükleri dokundu o yüzden ben de hazmedemediğim için görüşmüyorum aslında kötü insanlar içleri kötülük dolu. Allaha havale ediyorum ama çok öfkelendim gerçekten 😒

Anneme çok kötülükleri dokundu o yüzden ben de hazmedemediğim için görüşmüyorum aslında kötü insanlar içleri kötülük dolu. Allaha havale ediyorum ama çok öfkelendim gerçekten 😒

ofkelenmekte haklısın kım duyarsa kotu olur. ay soyleyende ne gelıp soyluyor

Yani tamamen haklı sebeplerim var. Gerçekten bedduası tutar mı çok sinirli ve öfkeliyim. Ayrıca kimseyle de görüşmek zorunda değilim
allah görüyor canım kim haklı kim haksız takılma böyle söylemlere ne demişler köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı

Tövbe tövbe olur mu hiç öyle şey canım ne alakası vicdan yaptırmak, sinirlendirmek istiyordur seni. Haksız yere edilen beddua sahibi bulur kuzum merak etme. Takma kafana he de geç

Back
X