- 10 Mart 2025
- 738
- 246
- 18
- 26
Allah kolaylık versınEvet cnm doktora yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versınEvet cnm doktora yapıyorum
Allah kolaylıklar versin. Doktora yaparken bebek fikri, doktoradan sonra bebeğin olması zorEvet cnm doktora yapıyorum
Aslinda çoğu kadında dozu uygunsa gebelik olmasa da adet geciktiriyor yani progesteron hem adet sökücü hem de adet geciktirici, kullandıkça adet olmazsın bırakınca sökülür ama bırakınca olmuyorsan işte o zaman hamile olabilirsin diye biliyorumBenim bildiğim gebelik yoksa adeti getiriyor.
Çoğunluk ovulasyon dönemine daha girmedi. Girince hareketlenir buralar heyecanlaHerkese iyi akşamlar bu arada benim daha ovulasyon testim bile pike yaklaşmadığı için boş boş takılıyorum sizlerde ne var ne yok hakikaten grup sessizleşti
Anladım canım ben motto gibi hep varsa tutunmayı yoksa adeti getirir diye. Ancak duphaston için diyorlardı hep ki o 10 mg. Progestan 200 mg idi sanırım p farklı tepki verdirebilir tabii.Aslinda çoğu kadında dozu uygunsa gebelik olmasa da adet geciktiriyor yani progesteron hem adet sökücü hem de adet geciktirici, kullandıkça adet olmazsın bırakınca sökülür ama bırakınca olmuyorsan işte o zaman hamile olabilirsin diye biliyorum
bisey olmaz nasipte varsa olur zaten rahatlamamiz lazim kafa olarakaynen öyle bende takip etmeyeceğim hatta bu ay ovulasyon takibi de yapmayacağım saldığım bir ay olarak geçiricem. göğüs ucu hassasiyeti bende yumurtlamadan sonraki 2-3 gün oldu. sonra da bir daha olmadı mesela daha öncede belki böyle oluyordu fark etmedim hiç ya da ilk miydi bende bilemiyorum malesef ama o yumurtlamadan dolayı progestrondan kaynaklandığını düşünüyorum. şu an ne kasık ağrım kaldı ne başka bir şey bakalım regl bekliyorum öyle mal gibi fgdfdjfs
hayırlısıyla kucagina alırsın inşallahEvet ediyormuş. Ben çok stres yapmıştım sonradan akıllandım bu ay kendimi rahat bıraktım sadece yumurtlama takibi yaptım olursa olur falan kafama takmamaya çalıştım tabi deli gibi istiyordum ama belli etmiyordumaraştırmadım pek bu ay sadece buraya yazdım okudum sizi
Aynen çoğumuz regl oldu beklemedeyizÇoğunluk ovulasyon dönemine daha girmedi. Girince hareketlenir buralar heyecanla![]()
guzel bir ay olsun hepimiz icinOcak yanlış yazmışım
reglin bitmesini bekliyorum canim benKız nasıl duruldunuz sızde sesıniz hıc yok
aynen şu regli bi bitirelim yeniden costurucaz burayi djdjxjxÇoğunluk ovulasyon dönemine daha girmedi. Girince hareketlenir buralar heyecanla![]()
bende reglin bitmesini bekliyorum sanirim cogumuz ya regl olduk yada gunu gelmeyenler var cjjdkdHerkese iyi akşamlar bu arada benim daha ovulasyon testim bile pike yaklaşmadığı için boş boş takılıyorum sizlerde ne var ne yok hakikaten grup sessizleşti
Canım bitti mi senin reglinaynen şu regli bi bitirelim yeniden costurucaz burayi djdjxjx
yok nurum daha bitmedi hâlâ devam kanamam 2 gun sürdü kahverengiye döndü hala bitmedi geçen aya gore uzun bi regl oluyorCanım bitti mi senin reglin
Kahveye döndüyse yavaş yavaş biter kuzum. Benimde 1 gün oldu biteli bakalım. Ovülasyon 17 si gösteriyor uygulamada da. Ovülasyon testi yapmıycam oda stres ediyor beni gün aşırı devam etmeyi düşünüyorumyok nurum daha bitmedi hâlâ devam kanamam 2 gun sürdü kahverengiye döndü hala bitmedi geçen aya gore uzun bi regl oluyor
Aminn, Ben hep doktora yeterlilikten sonra bebek istiyorum diyordum. Söylediklerimize dikkat etmek lazım işte. Şimdi yeterliliği beklemeden olsun istiyorum olmuyor. Allah söylediklerimizle bizi imtihan ediyorAllah kolaylıklar versin. Doktora yaparken bebek fikri, doktoradan sonra bebeğin olması zoroluyor sanki. Hep hesaplamalar yapıyoruz ama tutmuyor da hesaplar. Hayrlısı ile güzel haberi en doğru ve güzel zamanda alırsın inşaAllah
Ben sadece primolut kullandım bugüne kadar içeriği progesteron denen bir hormonmuş hepsinin özelliği de buymuş diye anladım ama yanlış da olabilir çünkü ben primolutu hem adet söktürmek hem de geciktirmek için kullandım adet söktürmek için kullandığımda doktorum eğer bıraktıktan 10 gün içinde olmazsan gebelik ihtimali olur dediAnladım canım ben motto gibi hep varsa tutunmayı yoksa adeti getirir diye. Ancak duphaston için diyorlardı hep ki o 10 mg. Progestan 200 mg idi sanırım p farklı tepki verdirebilir tabii.
O kısmı keyifli yaa aslında ben bir an önce geçsem o kısma ben çok kaliteli uydurup bedenimi de ikna ediyorum geçen ay kesin hamileydim meselaİyi akşamlar kızlar napıyorsunuz.Ben belirti uyduruyorum![]()