- 8 Eylül 2021
- 878
- 544
- 53
aynen de yumurta kalitesi mi sıkıntılı nedir anlamadım ki insan sebep arıyor ama hepsi boş
Zeynos devlet hastanesine gittin mi hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen de yumurta kalitesi mi sıkıntılı nedir anlamadım ki insan sebep arıyor ama hepsi boş
yok özele gidiyorum ben gittiğim zaman tamamlayıcı sağlık sigortam var o şekilde değerlendiriyorum ara sıra işteZeynos devlet hastanesine gittin mi hiç
Ayy çok sevindim canım benim ya72.6 çıkmış ayy gerçekten hamileyim![]()
Çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başınaAyy çok sevindim canım benim ya![]()
Dpo 9 da başlıyorum ben yapmayaDpo 16 ya kadar gelsem bende yapardım![]()
Amin inşallah canım darısı bizlere olsunÇok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına![]()
Maşallah, ablası olması çok* iyi çok şanslı olacak ufaklıkÇok garip ama amh düşüklüğü var. Ben ona bağlıyorum. Tüm değerlerim iyi amh çok düşük. Ablası diyelim 3 yaşında canım.![]()
Tebrik ederim. Sağ salim,zamanında kolaylıkla kavuşun inşallah minik tırtılınıza72.6 çıkmış ayy gerçekten hamileyim![]()
Çok teşekkür ederimTebrik ederim. Sağ salim,zamanında kolaylıkla kavuşun inşallah minik tırtılınıza![]()
Hala ben beklıyomDpo 9 da başlıyorum ben yapmayasonra test bitiyor
![]()
CANIM HAYIRLI olsunnn allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.Çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına![]()
ay işteyim yazamadım kuzum ya ben hep ozelel gıdıyordum ama amh bakıp degere bakıp gonderdıler hiç ustunde durmadılar. suan eğitim araştırma has. gidiyorum doktor 2 aydır baya ılgılı davrandı amh dusuk falan benım hiç onemsemedi onları 1 yumurta bile yeter bize dedi. bakalım onun için bir de devlete gidip baksana surece dıyecektım.amanbocegi kız sen niye bana sordun devlete gittin mi diye bir tavsiye mi verecektin cevap vermedinn
Kontrole gitmek her Aman için iyi canım. Ertelemeden git sende baktır değerlerine. Valla şanslıdır belki de olursa şanslı. Hiç olmayacak gibi geliyor ikinciMaşallah, ablası olması çok* iyi çok şanslı olacak ufaklıkDeğerlerden anlamıyorum doktor bana da bir şeyler söylemişti hatta biraz dene tüp bebek deneyelim demişti. Ben hiç araştırmadım. Ama gitmek lazım ben de hafta sonuna randevu alayım en iyisi. Yumurtlamam olmuyor büyük ihtimalle pcostan dolayı. Buraya yazar destek isterim sizlerden de. Dpo bile hesaplayamıyorum belirsizlikten
![]()
O zaman bir kk klişesi diyeyim. Hiç ummadığın zamanda oluyor kuzumKontrole gitmek her Aman için iyi canım. Ertelemeden git sende baktır değerlerine. Valla şanslıdır belki de olursa şanslı. Hiç olmayacak gibi geliyor ikinci![]()
valla bende oyle hıssedıyorum ya bir kardeşi olsun dıye yola cıktım 13 aydır bakalım nasip eder hepımıze inşallah.Kontrole gitmek her Aman için iyi canım. Ertelemeden git sende baktır değerlerine. Valla şanslıdır belki de olursa şanslı. Hiç olmayacak gibi geliyor ikinci![]()
ben bursada yaşıyorum buradaki devlet kadın doğumcular iyi değil ya araştırdım hepsi için kötü yorum var valla. birkaç tane doktor seçtim araştırdım yorumlarına falan baktım hatta. git zayıfla gel demezler inş yineay işteyim yazamadım kuzum ya ben hep ozelel gıdıyordum ama amh bakıp degere bakıp gonderdıler hiç ustunde durmadılar. suan eğitim araştırma has. gidiyorum doktor 2 aydır baya ılgılı davrandı amh dusuk falan benım hiç onemsemedi onları 1 yumurta bile yeter bize dedi. bakalım onun için bir de devlete gidip baksana surece dıyecektım.

ben bursada yaşıyorum buradaki devlet kadın doğumcular iyi değil ya araştırdım hepsi için kötü yorum var valla. birkaç tane doktor seçtim araştırdım yorumlarına falan baktım hatta. git zayıfla gel demezler inş yine![]()