• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar reglim bir gün gecikti . Sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_5248.webp
    IMG_5248.webp
    134,9 KB · Görüntüleme: 44
Bebisim doğru haklisin valla ama benim geçtiğimiz günler kesinlikle ovulasyon değilmis muhtemelen pcos var diye test hep koyu çıkıyordu bugünkü akıntıları yaşayınca anladım, tek korkum bugün çatlama olursa değerlendiremem eşim bugün evde yok yarın sabah gelicek 🥲 şimdi bu akıntıyı yaşayınca dedim ki diğerleri yalanmisss geçen ayda ovulasyonu kaçırmışım 😕 hayırlısı olsun artik bebisim , düsün ki ben 13 kasımdan itibaren hamile olmadığımı biliyordum ama reglim de başlamadı ve o zamandan beri bu döngüyü bekliyorum 29 unda regl oldum bu döngünüm 17. Günü bekle bekle ağaç oldum yani 🤣🤣🤣
bazen oluyor mesela dun yaptigim ovu testlerine baktim 2 tanesi tam koyulasma olmadan silikleşmeye baslamis bazen yumurta istenilen buyukluge gelmiyor olabilir yada yumurtlamiyor olabilir yada catlamiyordur vs her ay yumurtlayip catlamiyor yumurta yani bide boyle her ayin belli bir gununde yumurtlama olmadigini dusunursek doktorların neden bir yil verdigini anliyorum, bende gecenlerde oturdum düşündüm gercekten duzgun birsekilde istedigim gibi degerlendirememisim son 3 4 ayimi ilkdefa gectigimiz dongude degerlendirdim hsg den sonra zaten hic denk gelmedi yumurtlmaya falan derken bugune kadar geldim o yuzden kafam gercekten cok rahatladi, aşırı rahat ve relaxim suann, olsun baakkk o gune geldin sen aksam da bi test yap bak bakalim ne durumdasin

Kızlar ilki dün diğeri bugün yaptım Pik olmuş mu yumurtam sizce

Eklentiler

• IMG_2092.webp
    IMG_2092.webp
    183,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_2094.webp
    IMG_2094.webp
    14 KB · Görüntüleme: 36
Eczaneye indim normal gebelik testi istedim . Artımed diye bi marka verdi. Açıkçası pek bi bilgim yok gebelik testi markalarıyla ilgili . Kızlarımda direk çıkmıştı testten bu çok silik çıkınca acaba mı dedim
belki daha çok miniktir :) ama var gibi hayırlı olsun diyelim

senin nasıl gidiyor dodo ara ara yollarımız kesişiyor amaç aynı olunca 😊🤭
bende 5 aralıkta regl oldum yeni döngüye başladım işte simdi en geç 1 ocak bat görünüyor suan yumurtlama takibi yapiyorum kendimi takip ediyorum yani testle değil ve her gunu değerlendirerek gidiyorum, gecen ay gun aşırı ilerledim bu ayda hergun olarak ilerleyeceğim esimde de bende de herhangi bir sorun yok cok sukur bakalim 10 ayi geride biraktik bu ay ne olacak bekliyoruz 😅

Eczaneye indim normal gebelik testi istedim . Artımed diye bi marka verdi. Açıkçası pek bi bilgim yok gebelik testi markalarıyla ilgili . Kızlarımda direk çıkmıştı testten bu çok silik çıkınca acaba mı dedim
bu marka çok yalanci pozitif çıkarıyor canim istersen baska bi markayla dene

Back
X