• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Merhaba kızlar benim bat bu ay 4 Aralık'tı oldum şimdi gene 26 Aralık göösteriyor benim yumurtlama günüm 12 siydi uygulamaya göre ama ben 13 veya 14 aralıkta lekeli şekilde akıntı gördüm lekelenme diyim şimdide sabah bulantım oldu çok fazla rahatsız etti yiyeceklrden felan tiksindim neye bağlıyorsunuz bi yoeumunuz var mı birde iç çamaşırımda hafif lekeli bi akıntı bugün gene gördüm sebebi ne acaba durumumdan söyle bahsediyim sat 7 ekim di 21 ekim 22 ve 23ünde ekimin sadece lekelenme şeklinde görmüştüm ve 4 aralığa kadar regl olmamıştım ca125 değerim adet dönemindeydim yüksek çıkmıştı yeniden kan verdim sınırda çıkmıştı visanne diye bir ilaç kullandım 21 gün eşimde hareket ve şekil bozukluğu vardı indunnmenn diye bir ilaç kullandı bir ay üç ay kullanması gerekirken fiyatından dolayı bir ay kullandı bulantım neden olabilir ve bu yaşadıklarımı yani lekeleenmeleri felan neye bağlıyorsunuz
Kızlar bi cevap nolur

Geldim şimdi canım doktordan hafif pcos dedi anlamlı değil falan dedi takviye olarak da günde iki kez kullanılan bir ilaç verdi biri tablet diğeri suyla karistirilacakmis yumurta için. Regl gününe kadar kullanıp bırak dedi
Hadi bakalım inşallah faydasını görürsün canım 🙏🏻

BAŞLADI MI surecınnn:D
coktan basladii ablamm ya dun ve bugun akitni takibi yaptim dun yumurtlama oldu sandim bugun 1 dpo dedim bugunde akintim yumurta aki gibiydi o yüzden garanti olsun diye yarin 1 dpo diyorum jcjxjdj yumurtlama donemini bugun ve yarinda degerlendirip kapatiyorum jfjdjdkxm

coktan basladii ablamm ya dun ve bugun akitni takibi yaptim dun yumurtlama oldu sandim bugun 1 dpo dedim bugunde akintim yumurta aki gibiydi o yüzden garanti olsun diye yarin 1 dpo diyorum jcjxjdj yumurtlama donemini bugun ve yarinda degerlendirip kapatiyorum jfjdjdkxm

hadi hayırlı haberler canım benım inşallah . benimde yarın bitiyor reglim ama sevişesim falan yok:D

hadi hayırlı haberler canım benım inşallah . benimde yarın bitiyor reglim ama sevişesim falan yok:D
ya abllaaaaaa ciglikkkk fjfjfjdjdjdndkdnkdndjdndjxndjdn baska nasil olucakkkk fjdjdjndkxjdjdkdkdodmdmdmdldldlkldksls azıcık birazcik istekli ol bak cok onemli yanii djjxjdjkddkdkdmdm

ya abllaaaaaa ciglikkkk fjfjfjdjdjdndkdnkdndjdndjxndjdn baska nasil olucakkkk fjdjdjndkxjdjdkdkdodmdmdmdldldlkldksls azıcık birazcik istekli ol bak cok onemli yanii djjxjdjkddkdkdmdm

hahahahahaha ::):):):): kız yoruluommm yoruluommm hahaha:D valla şu tüp bebek parası neyse verince olsa kesin sonuç ben neyse veriridim :D:D ama garanti değil işte:D

hahahahahaha ::):):):): kız yoruluommm yoruluommm hahaha:D valla şu tüp bebek parası neyse verince olsa kesin sonuç ben neyse veriridim :D:D ama garanti değil işte:D
yaaaa hahahahahahahahahahahah gun asiri yap yada ovu yap yumurtlama donemi tek degerlendir baska turlu olmuyo maalesef jfjfjdjdmdkdmd

yaaaa hahahahahahahahahahahah gun asiri yap yada ovu yap yumurtlama donemi tek degerlendir baska turlu olmuyo maalesef jfjfjdjdmdkdmd

zaten ovu yapınca kocam kıl oluyor hahaha:D catlama falan bitiyor ya sonra ilişkiyi bitiriyoruö kjghlskthk:D nerden cıktı bu dio neyse yapmıcam artık ya aman ovu movu olursa olur artık :D regliden 3 gun sonra gun asırı yaparım bir de yeni bir takviye alıcam hem ben hem eşim için 3 ayda oyle denicem olmazsa artık bırakıcam:)

zaten ovu yapınca kocam kıl oluyor hahaha:D catlama falan bitiyor ya sonra ilişkiyi bitiriyoruö kjghlskthk:D nerden cıktı bu dio neyse yapmıcam artık ya aman ovu movu olursa olur artık :D regliden 3 gun sonra gun asırı yaparım bir de yeni bir takviye alıcam hem ben hem eşim için 3 ayda oyle denicem olmazsa artık bırakıcam:)
ablammm canimsinn gun asiri ilerle sen bide isteksiz olma biraz sey et yani kendini anladin sen jdjdjnddjmdkdmx

kızlar selam dpo 7-8 ten birindeyim.
awox marka testim böyle ilk idrar değil. kuruma çizgisi yapar mı ? aslında ben çizgiyi hayal meyal gördüm ama durdukca netleşti. Güvenilir diyorlar ama bi bakar mısınız ?

Eklentiler

• IMG_4132.webp
    IMG_4132.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4130.webp
    IMG_4130.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 27
awox marka testim böyle ilk idrar değil. kuruma çizgisi yapar mı ? aslında ben çizgiyi hayal meyal gördüm ama durdukca netleşti. Güvenilir diyorlar ama bi bakar mısınız ?
normalde kuruma cizgi yapmiyor canim testi 2 gun sonra tekrarla koyulasma varsa kan verirsin💖

Yani baya belirgin gibi ama kan ver istersen emin olmak için

Yani baya belirgin gibi ama kan ver istersen emin olmak için
bi iki gün daha testle bakayım koyulaşma olursa veriyim güvenemedim bi teste. awox son bi kaç ayda çokca kuruma çizgisi vermiş ondan bi tık yalancı poz gibi geldi 🥴

Ya ben negatif görmekten çok korkuyorum çok silik vs görmekten de 😢 o yüzden kendimi 30 una endekslemeye çalışıyorum hani diyorum öğreneceksem böyle 400 lü bir değerle öğreneyim hayırlısıyla tabi 🐣
Awox ta silik görsem kafayı kırarım heralde sevinçten🤣 okadar uzun zamandır bekliyorum ki beta 20 üzeride çıksa tamam en azından gebe kalabiliyorum diye sevincem. Artık betayı 0 1 arası görmekten darlandım e nabız betayla dolu 🤣🤣

Awox ta silik görsem kafayı kırarım heralde sevinçten🤣 okadar uzun zamandır bekliyorum ki beta 20 üzeride çıksa tamam en azından gebe kalabiliyorum diye sevincem. Artık betayı 0 1 arası görmekten darlandım e nabız betayla dolu 🤣🤣
Ayyy inşallah Allah size öyle bir sevinç versin ki şeksiz şüphesiz hamile kaldığınızı bilin böylr en yakın zamanda 🌸

kız sen bunun gerçek olacağını mı düşünüyorsun bekleyemezsin o zamana kadar benden söylemesi yani 400 lü değer olana kadar test yapmak için bekleyemezsin onu diyorum sdjkfhjk bizler ki bebeğin rahme düşmesine neredeyse fırsat vermeyip ruhunu yakalayıp minik betayla öğrenen insanlarız asfaghdfs
Ahhahaha ay alemsin ha🤣🤣 bu kadar test yapmaya beta 15 20 civarı öğreniriz biz🤣🤣 çook amin 🙏🤣

Back
X