• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kesin çatlama canım çünkü geçti kendiliğinden ya işte böyle hissettirmese bilmeyecek insan ne zaman çatladığını belki ilişki bile yaşanmayacak yani. Onca yıl boşuna çocuğum olur korkusu yaşamışım meğer ne zormuş. İlk 3 aydan olur diye gidip bir de sigorta yaptırmıştım doğum sigortası hddhhdhdhd
valla bende bosuna korunmusum bseydim boyle olacagini hic korunmazdim hahahahah nffnjdmxdks

Selam hanımlar bugün Dpo 7 bitiyor. Kasığımda hafif batmalar var ama belki de sadece psikolojiktir. Rüyamda regl olup üzülüyordum. Zaman büküldü resmen 🥲

D dodo1234 bende de sıfır belirti dodo geçen ay o açık renk akıntıdan sonra beyaz kıvamlı akıntı gelmişti şimdi o da gelmedii hep kuruyum sivilcelenmem arttı bu ay birde sol kasığım ağrıyor ve göbek deliğimde ara ara batma vardı 😅😅

D dodo1234 bende de sıfır belirti dodo geçen ay o açık renk akıntıdan sonra beyaz kıvamlı akıntı gelmişti şimdi o da gelmedii hep kuruyum sivilcelenmem arttı bu ay birde sol kasığım ağrıyor ve göbek deliğimde ara ara batma vardı 😅😅
askim daha erken dur sivilcelenmen hava degisiminden olabilirrr kasik agrisi iyidir biseyler oluyo demek bu hdjfjfj

Selam hanımlar bugün Dpo 7 bitiyor. Kasığımda hafif batmalar var ama belki de sadece psikolojiktir. Rüyamda regl olup üzülüyordum. Zaman büküldü resmen 🥲
Ayyy benimde öyle dpo herhalde 7-8 gibi, sol karın bölgemde ağrılar var içimde tuhaf bi heyecan sanki hamileyim gibi hissediyorum göğüs ağrılarım başlamış olurdu ama ağrı yok sadece dolgunluk var sanki uçları büyümüş gibi geliyor 🙄 sık sık idrara çıkıyorum yoğun bi gazım var acaba üşüttüm mü süreç geçmiyor 🫣

Back
X