ay uzulme yarin degerlendirirsinBugün eşim yok maalesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay uzulme yarin degerlendirirsinBugün eşim yok maalesef![]()
bazen işe yariyo demekkiii hfjxjdÇok şükür öyle nazlanma durumu yok bakalım birazdan da ıhlamur yapıcambenim döngü daha yeni başladı zaten döngünün uzun olması ilk defa işe yaradı
![]()
ay evet ya simdiden heyecanlandimmm fjfhfjdjdEvet süper oldu her açıdan
valla bende bosuna korunmusum bseydim boyle olacagini hic korunmazdim hahahahah nffnjdmxdksKesin çatlama canım çünkü geçti kendiliğinden ya işte böyle hissettirmese bilmeyecek insan ne zaman çatladığını belki ilişki bile yaşanmayacak yani. Onca yıl boşuna çocuğum olur korkusu yaşamışım meğer ne zormuş. İlk 3 aydan olur diye gidip bir de sigorta yaptırmıştım doğum sigortası hddhhdhdhd
Şimdiden 7 Ocak’ı bekleyişteyim tee o gün test yapıcambazen işe yariyo demekkiii hfjxjd
olsun birlikte bekleriizzŞimdiden 7 Ocak’ı bekleyişteyim tee o gün test yapıcam
Ben direkt kan vericem kuzum idrar yapmıcam ovitrelle vurundum doktorum kan ver dediayyy cok iyi oldu böyle birlikte bekleyebilicez jfjdjdjd
Ay hadi güzel sonuçlar almaya inşallaholsun birlikte bekleriizz![]()
o zaman eger gaflete dusersem test yapmaya calisirsam tutun beni jfjfjxjxBen direkt kan vericem kuzum idrar yapmıcam ovitrelle vurundum doktorum kan ver dedi![]()
insallah amin aminnn aminnnnnAy hadi güzel sonuçlar almaya inşallah
Dur dur yapma bu ay bende doktora gideyim diyorum regle yakın bir dönemdeo zaman eger gaflete dusersem test yapmaya calisirsam tutun beni jfjfjxjx
askim daha erken dur sivilcelenmen hava degisiminden olabilirrr kasik agrisi iyidir biseyler oluyo demek bu hdjfjfj
iste simdi yapmicam diyorum onzaman gelince gaflete dusuyorum jjxjdjddjdnid bence insallah olmazsin ama eger olursan regl iken gitDur dur yapma bu ay bende doktora gideyim diyorum regle yakın bir dönemde
Dimi ya belki aşılama filan deneriziste simdi yapmicam diyorum onzaman gelince gaflete dusuyorum jjxjdjddjdnid bence insallah olmazsin ama eger olursan regl iken git
evet doktor genelde regl iken muayene edip tahlil istiyor insallah gerek kalmaz ama eger kalirsa sen regl iken iken 2 yada 3. gunu en ideali ben nirmal zamanda gittigimde beni regl olursan gel demistiDimi ya belki aşılama filan deneriz
Ben kuruma çizgisinden çok anlamam ama öncesi nasıldı ?Eki Görüntüle 3686679 kizlar kuruma çizgisi böyle olur mu
Ayyy benimde öyle dpo herhalde 7-8 gibi, sol karın bölgemde ağrılar var içimde tuhaf bi heyecan sanki hamileyim gibi hissediyorum göğüs ağrılarım başlamış olurdu ama ağrı yok sadece dolgunluk var sanki uçları büyümüş gibi geliyorSelam hanımlar bugün Dpo 7 bitiyor. Kasığımda hafif batmalar var ama belki de sadece psikolojiktir. Rüyamda regl olup üzülüyordum. Zaman büküldü resmen![]()
Aa hangi doktor kuşum ben de ankaradayimm muayeni de okudum inşallah güzel sonuçlansın her şeyYok canım ankaraya