Merhaba sevgili anne adayları hepinizi baştan sona okudum hamile olan herkese hayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Evlat hasretiyle bekleyen tüm güzel kalpli anne adaylarına tez vakitte Rabbim evlat nasip etsin. Uzun zamandır bu yolda yürümeye çalışıyorum 29 aydır bu zorlu süreçteyim çok doktorlar gezdim hiç bir sorun yok bende eşimde en son bir yıl dolunca devlette aşılama için gittik ve testler tahliller hsg ne gerekiyorsa yapıldı tabii bu iki ayımızı aldı sonra regli bekliyordum ben her gün test yapan kadın 6 gün gecikmeye test yapmadım ve lekelenmem oldu heh dedi adet oldum ilk günüm öyle olur bi gittim kese car bebek var ohoo bayram yeri ağlayarak titreyerek çıktık kapıdan iki gün kesildi bu lekeler mutluyduk herkese söyledik sonra lekeler tekrarladı devlette her an muayene olamadığımdan özelde bir doktora gün aşır gitmeye başladık progestan fitil ve iğne olarak başladık kese rahim hcg her şey muhteşemdi fakat bebeğimizi kaybettik. Sonra iki ay ara verdik tekrar adet ikinci günü gittim devlete ve aşılama için gonalf 50iu başladım 6.dozda 16mm folikül vardı kendiliğinden çatladı fakat çatlayıp 14mm düşmesine rağmen işlem yaptılar olmayacağını biliyordum olmadı negatif. Sonra bir dahaki regli de kist var doğum kontrol hapı kullan gel dedi kullandım gittim bu ay ve rahim temizdi gün aşırı kontrollerde gonalf 50ıu ile 4. dozda 14-14 solda falikül vardı 6.dozda gel erken çatlamasın yakayım dediler gittim ve süpriz 16-16-15-15 solda solda festival var

nasıl oldu doktorda şaştı iki 14 16ya gelmiş ama bu 15ler nereden geldi bu şekilde 4 baskın foliküller aşılama yapamayız dedi ve gönderdi bizde kendimiz değerlendirdik ben yine dayanamayıp 16 Aralık akşam hiç bir şeye dikkat etmeden test yaptım negatif çok uzun yazdım süreci bilirseniz bana da yardımcı olursunuz diye düşündüm. Yani şöyle 4 Aralık 16-16-15-15 olan faliküller vardı 1-3-5-8-9 ilişkiler oldu ben testi çok mu erken yapmış oldum ? Hakkınızı helal edin fazla uzattım.