Hâlâ adet olmadım bekliyorum bakalım hepimiz güzel haberler alırız inşallahValla 9-10 gün sonra bile kanda çıkmayan duydum burada. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hâlâ adet olmadım bekliyorum bakalım hepimiz güzel haberler alırız inşallahValla 9-10 gün sonra bile kanda çıkmayan duydum burada. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz
Ben de olmadım 14-15 Ocak battı. Bekliyelim bakalımmmHâlâ adet olmadım bekliyorum bakalım hepimiz güzel haberler alırız inşallah![]()
Aynı bat günlerimiz benim de 14-15 Ocak hayırlısı artık yaaaBen de olmadım 14-15 Ocak battı. Bekliyelim bakalımmm
Canım var mı bir ses soluk ?Aynı bat günlerimiz benim de 14-15 Ocak hayırlısı artık yaaa
Merhabaa adet oldum ben yarın 5. günüm letu içmeye başlayacağım sonra çatlatma iğnesi vurulcam canım sen naptın var mı bir gelişmeCanım var mı bir ses soluk ?
hala olmadim ama goguslerim agrimaya basladi olucam bence ben de. Negatif cunku hala. 28 iinde kan tahlili randevum var eger o zamana kadar gelmezse gorucez bakalim nedir ne degildirMerhabaa adet oldum ben yarın 5. günüm letu içmeye başlayacağım sonra çatlatma iğnesi vurulcam canım sen naptın var mı bir gelişme
Fotoğrafta göremedim sen cıplak gözle daha iyi görürsün inşallah vardır yarın sabah tekrarla istersenKızlar regle 4 gün var 27 ocak predictor early yaptım gölge görüyorum ilk 5 dakikada vardı gittikçe koyulaşıyor sizce var mıdır ya ?
Bende pek anlayamadım benimde bat 27 bu sabah yaptım negatif geldiKızlar regle 4 gün var 27 ocak predictor early yaptım gölge görüyorum ilk 5 dakikada vardı gittikçe koyulaşıyor sizce var mıdır ya ?
Bende göremedim canım, yarın bir daha yap istersen sabahKızlar regle 4 gün var 27 ocak predictor early yaptım gölge görüyorum ilk 5 dakikada vardı gittikçe koyulaşıyor sizce var mıdır ya ?
Şimdi ben hangi gün yumurtladığımı tam olarak bilmediğim için son ilişkiyi göz önüne alıyorum bende de gözle görülen bir gölge var zaten kalite düşüyor buraya koyunca belki bata yakın görürüz net pozitif hayırlı haberler alalım inşallahBende pek anlayamadım benimde bat 27 bu sabah yaptım negatif geldi![]()
Burda sanki bir tık daha belli oluyor açmak zorunda kaldım yarın değilde artık pazartesi sabah tekrarlarım hem benim içinde daha iyi olur her gğn her gün yapınca stres oluyor insanBende göremedim canım, yarın bir daha yap istersen sabah
Aynen canım insan stres oluyor dayanamıyor ya bir yandan benimde bata 6 gün var yarın sabah test yapıcam erken belki ama bakalımBurda sanki bir tık daha belli oluyor açmak zorunda kaldım yarın değilde artık pazartesi sabah tekrarlarım hem benim içinde daha iyi olur her gğn her gün yapınca stres oluyor insan![]()
Ay eftal inşallah bu ay ümit edipte anne olmak isteyen herkes güzel haberler alır bacım gerçekten stres yapmak kadar berbat bir durum yok gelen aylarda ovulasyon kullanıyordum olmadı bu ay dedim aman rabbim nasip ederse olur zaten bakalım bu ay sanki daha bi ümitliyimAynen canım insan stres oluyor dayanamıyor ya bir yandan benimde bata 6 gün var yarın sabah test yapıcam erken belki ama bakalım
Anlıyorum seni canım valla aynıyız inşallah hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artıkAy eftal inşallah bu ay ümit edipte anne olmak isteyen herkes güzel haberler alır bacım gerçekten stres yapmak kadar berbat bir durum yok gelen aylarda ovulasyon kullanıyordum olmadı bu ay dedim aman rabbim nasip ederse olur zaten bakalım bu ay sanki daha bi ümitliyim