İyi yapmışsın canım konuyu yanlış açmışım ki yeni fark ettim :) İnşallah gelen giden olmaz bebiş gelsin sadece :)Bat 20 mayıstı.
Gelen giden yok.
Belirti çok 24 mayısa randevu aldım o zamana kadar olmazsam doktora giderim :)
İyi yapmışsın canım konuyu yanlış açmışım ki yeni fark ettim :) İnşallah gelen giden olmaz bebiş gelsin sadece :)
İkinci olacak evet inşallah .. Bat 1 Haziran da kafam o kadar dalgın ki 1 Mayıs deyip duruyorum :))Amin inşallah :)
Senin bat ne zaman? Ve ikinci bebiş olacak sanırım :)
İnşallah Allah ım önce olmayanlara nasip etsin evlat hasreti çektirmesin kimseye çok zorAllah bağışlasın darısı tüm bebek isteyenlerin Başına :)
normaldir :) bende öyleyim.
Amin inşallahİnşallah Allah ım önce olmayanlara nasip etsin evlat hasreti çektirmesin kimseye çok zor
Ay inşallah güzel haberlerini alırız:)Cnm bat 20 mays yarn gidp kan vercm cnm:)
İns hamlyzdr cnm bende yarn yapcm ins cksr yaAy inşallah güzel haberlerini alırız:)
Bende yarın sabah idrar testi yapıcam.
24 ünde kan vericem.
İnşAllah cnmmİns hamlyzdr cnm bende yarn yapcm ins cksr ya
He şükür ya hiç Haziran yok diyordum ben de1 haziran benımde cnm :)
Benım 15 ayım :) bakalım oldumu bu sefer mayayı tuttururz inşAllahHe şükür ya hiç Haziran yok diyordum ben deİlk ayım bakalım olacak mı ? :)
Sende varmı brsylerİnşAllah cnmm
Aslında 7 ay önce korunmayı bıraktığım ilk ay kalmıştım ama dış gebelik oldu işte 5-6 ay korundum bu ay tekrar başladımBenım 15 ayım :) bakalım oldumu bu sefer mayayı tuttururz inşAllah
Yok cnm benım daha camanım var. Belirti falanda yok :)Sende varmı brsyler
Hadi bakalım inşAllah olur :)Aslında 7 ay önce korunmayı bıraktığım ilk ay kalmıştım ama dış gebelik oldu işte 5-6 ay korundum bu ay tekrar başladım
11 gun feln var galba iyi dwgrlndrdn mı cnm peki yunrtlama zamnlrnı:))Yok cnm benım daha camanım var. Belirti falanda yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?