Bat 1 Mayıs veya Mayıs in herhangi bir günü olanlar :) ?

Aslında benımkiside karışık 28-31 gün arası adet oluyorum. Genelde 31 gün oluyoeum ama bellide olmaz :)
yok bnmkı söyle karışık canm bn ılk defa klomen kullandım 10. gun ovı test pozıtıftı 11. gun sılıkleştı doktora gıttığımde 1 tane yenı olgunlaşmaya başlayan yumurta var dedı oda 15.gun catladı benım karışıklıgım acaba 10.gunde bı yumurta catladımı kı doktr goremedı dıye cunku hem 10. gun hem 14. gun testte pozitif grdum 11. gun doktr yenı olgunlaşan yum. dıyınce dedımkı acaba 10. gun catladımı o yonden karısıgım

Yok canım 2. olacak inş daha çok var bana senin daha yakın eşim şu hassas testlerden almış adetten 6 gün önce yapıyomuşsun onu deniyicem bu sefer:)
Bnm de ikinci olcak inşallah iki yaşında oğlum :) ben normalde adete 4 gün kala normal test yapıp öğreniyorum ama erken yapmıcam bu sefer :))

Merhaba bnm de 1 Haziran inşallah pozitif görürüz :)

Bizde hallettik o işleri bekliyorum 1 Haziran ı :))
bnde oyle kuzum ya muhtemelen bn sabırsz 1 hazıran gelmeden başlarım testlere sıkıntı su kı oruç var arada sabah ilk idrarla nasıl olcak o test gece ye iç

Niye olmaz ki ilk idrarla aç olmıcamız için mi
hayır şimdi muhtemelen çay su meyvesuyu vs. içicez ve idrarda varsada seyrekleştrck hiç bişey içmediğimiz için sabah ilk idrarda hcg yoğun oluyor 1 bardak öay bıle cıknamasına sebep oluyo

Merhaba bnm de 1 Haziran inşallah pozitif görürüz :)
İnşallah :)
Bu arada isim değişikliği yaptım arkadaşlar.
4 aydır istiyoruz bizde, hormon testleri yapıldı. Ultrasonla bakıldı ve hsg çekildi. Başka yaptırmam gereken bir şey var mı. Yumurta takibi yaptırmalımıyım

hiç sorun yoksa suan cok erkn zaten ama takıp yaptr bnce bişey kaybtmzsn ilaç falan kullanma cok erkn daha sadece takıp yaptr uygun gunu bul

hiç sorun yoksa suan cok erkn zaten ama takıp yaptr bnce bişey kaybtmzsn ilaç falan kullanma cok erkn daha sadece takıp yaptr uygun gunu bul
Teşekkürler. İlaç kullanmıyorum zaten. Oluruna bıraktım bi süre. Stres yapmayım diyorum ama farkında olmadan yapıyorum sanırım

Teşekkürler. İlaç kullanmıyorum zaten. Oluruna bıraktım bi süre. Stres yapmayım diyorum ama farkında olmadan yapıyorum sanırım
sitres yapma dıyemm bn kendımden bılıyrm inan elinde değil sitres oluyo yanı ama soylekı erkn cok erken bi surectesı oyle dusun ve tenkınle kndını ınşallah olur 2 gunde 1 ilişki olsun mumkunse yarım saat kalkma yum. donemıne yakın yakı bezı var ya al belıne yapıstr ve yum. yakın su maydanız buharına otur faydası olcaktr inşallah

Bence de ilaç alma takip edilsin yumurta ona göre çalışma yaparsınız olur inşallah

Bence de ilaç alma takip edilsin yumurta ona göre çalışma yaparsınız olur inşallah
İnşallah. Beni strese sokan hsg yi çeken asistanın perde var demesiydi. Doktor bakınca sonuca yo önemli birşey yok normal dedi ama canım sıkıldı bi kere.
Bahsettiğin buhar nedir nasıl uygulamak gerek

canım suya maydonozu bol at guzel bi kaynat buharına otur battanıyeyı sar kı buhar dısarı cıkmasın deneyp cok kalan var bnde yaptm bu ay beklyrz bakalm
İnşallah. Beni strese sokan hsg yi çeken asistanın perde var demesiydi. Doktor bakınca sonuca yo önemli birşey yok normal dedi ama canım sıkıldı bi kere.
Bahsettiğin buhar nedir nasıl uygulamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…