Peki teşekkür ederim :)Rica ederim ne demek :)Play store da uygulama var ama cok cok yavas.ben internetteki tarayıcıdan(chrome) giriyorum. Arama moturuna kadınlar kulubu yazman yeterli :)
yok bnmkı söyle karışık canm bn ılk defa klomen kullandım 10. gun ovı test pozıtıftı 11. gun sılıkleştı doktora gıttığımde 1 tane yenı olgunlaşmaya başlayan yumurta var dedı oda 15.gun catladı benım karışıklıgım acaba 10.gunde bı yumurta catladımı kı doktr goremedı dıye cunku hem 10. gun hem 14. gun testte pozitif grdum 11. gun doktr yenı olgunlaşan yum. dıyınce dedımkı acaba 10. gun catladımı o yonden karısıgımAslında benımkiside karışık 28-31 gün arası adet oluyorum. Genelde 31 gün oluyoeum ama bellide olmaz :)
Bnm de ikinci olcak inşallah iki yaşında oğlum :) ben normalde adete 4 gün kala normal test yapıp öğreniyorum ama erken yapmıcam bu sefer :))Yok canım 2. olacak inş daha çok var bana senin daha yakın eşim şu hassas testlerden almış adetten 6 gün önce yapıyomuşsun onu deniyicem bu sefer:)
Bizde hallettik o işleribat 31 mayıs veya 1 hazıran bnmkı bıraz karışık ama Allah ın iznyle yum. gunlerını hallettık ve bat beklıyrm
Olsun canım sıkmama canını kaç aydır bekliyorsun?27 mayıs bat bugün idrar testi yaptım negatif
Merhaba bnm de 1 Haziran inşallah pozitif görürüz :)Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Bat dediğiniz beklenen adet tarihi mi Açılımı nedir. Eğer öyleyse benimki 1 haziran. Birde kadınlar kulübü uygulaması yokmu tlfnlarda bu şekilde kullanımı zor oluyor biraz
bnde oyle kuzum ya muhtemelen bn sabırsz 1 hazıran gelmeden başlarım testlere sıkıntı su kı oruç var arada sabah ilk idrarla nasıl olcak o test gece ye içBizde hallettik o işleribekliyorum 1 Haziran ı :))
Niye olmaz ki ilk idrarla aç olmıcamız için mibnde oyle kuzum ya muhtemelen bn sabırsz 1 hazıran gelmeden başlarım testlere sıkıntı su kı oruç var arada sabah ilk idrarla nasıl olcak o test gece ye iç
Niye olmaz ki ilk idrarla aç olmıcamız için mi
hayır şimdi muhtemelen çay su meyvesuyu vs. içicez ve idrarda varsada seyrekleştrck hiç bişey içmediğimiz için sabah ilk idrarda hcg yoğun oluyor 1 bardak öay bıle cıknamasına sebep oluyoNiye olmaz ki ilk idrarla aç olmıcamız için mi
İnşallah :)Merhaba bnm de 1 Haziran inşallah pozitif görürüz :)
hiç sorun yoksa suan cok erkn zaten ama takıp yaptr bnce bişey kaybtmzsn ilaç falan kullanma cok erkn daha sadece takıp yaptr uygun gunu bulİnşallah :)
Bu arada isim değişikliği yaptım arkadaşlar.
4 aydır istiyoruz bizde, hormon testleri yapıldı. Ultrasonla bakıldı ve hsg çekildi. Başka yaptırmam gereken bir şey var mı. Yumurta takibi yaptırmalımıyım
İlk ayım canım yaOlsun canım sıkmama canını kaç aydır bekliyorsun?
Teşekkürler. İlaç kullanmıyorum zaten. Oluruna bıraktım bi süre. Stres yapmayım diyorum ama farkında olmadan yapıyorum sanırımhiç sorun yoksa suan cok erkn zaten ama takıp yaptr bnce bişey kaybtmzsn ilaç falan kullanma cok erkn daha sadece takıp yaptr uygun gunu bul
sitres yapma dıyemm bn kendımden bılıyrm inan elinde değil sitres oluyo yanı ama soylekı erkn cok erken bi surectesı oyle dusun ve tenkınle kndını ınşallah olur 2 gunde 1 ilişki olsun mumkunse yarım saat kalkma yum. donemıne yakın yakı bezı var ya al belıne yapıstr ve yum. yakın su maydanız buharına otur faydası olcaktr inşallahTeşekkürler. İlaç kullanmıyorum zaten. Oluruna bıraktım bi süre. Stres yapmayım diyorum ama farkında olmadan yapıyorum sanırım
Bence de ilaç alma takip edilsin yumurta ona göre çalışma yaparsınız olur inşallahİnşallah :)
Bu arada isim değişikliği yaptım arkadaşlar.
4 aydır istiyoruz bizde, hormon testleri yapıldı. Ultrasonla bakıldı ve hsg çekildi. Başka yaptırmam gereken bir şey var mı. Yumurta takibi yaptırmalımıyım
Bnm de ilk ayım canım olur inşallah:)İlk ayım canım ya
sen belirtilerını hatrlıyrmusun bıde yumurtlamadan sonra nasıl değişiklik olmuştu testını ne zaman yapmştnBnm de ilk ayım canım olur inşallah:)
sitres yapma dıyemm bn kendımden bılıyrm inan elinde değil sitres oluyo yanı ama soylekı erkn cok erken bi surectesı oyle dusun ve tenkınle kndını ınşallah olur 2 gunde 1 ilişki olsun mumkunse yarım saat kalkma yum. donemıne yakın yakı bezı var ya al belıne yapıstr ve yum. yakın su maydanız buharına otur faydası olcaktr inşallah
İnşallah. Beni strese sokan hsg yi çeken asistanın perde var demesiydi. Doktor bakınca sonuca yo önemli birşey yok normal dedi ama canım sıkıldı bi kere.Bence de ilaç alma takip edilsin yumurta ona göre çalışma yaparsınız olur inşallah
İnşallah. Beni strese sokan hsg yi çeken asistanın perde var demesiydi. Doktor bakınca sonuca yo önemli birşey yok normal dedi ama canım sıkıldı bi kere.
Bahsettiğin buhar nedir nasıl uygulamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?