2 boş 1 dolu birlikte olduk. Tuttuysa tuttu artık :)11 gun feln var galba iyi dwgrlndrdn mı cnm peki yunrtlama zamnlrnı:))
İnan hic belli olmaz bizde uc kere olduk belki tuttu biri blmyrm kızlsr kola icmyn kıdırlasttryms o bayanlrı ben yeni duydm artk ıcmyrum2 boş 1 dolu birlikte olduk. Tuttuysa tuttu artık :)
Eşime doktor yasakladı zaten kolayı. Sperm hareketi az diye birde kızartmayı yasakladı. Cnm kimyasal gebeliğim 2 boş 1 dolu ilişkide olmuştu. Bu da inşAllah tutar ama saglıklı bi gebelik olurİnan hic belli olmaz bizde uc kere olduk belki tuttu biri blmyrm kızlsr kola icmyn kıdırlasttryms o bayanlrı ben yeni duydm artk ıcmyrum
Kız ben blmyrdm esimede icmesn bu saatten snra ya korktm vallahiEşime doktor yasakladı zaten kolayı. Sperm hareketi az diye birde kızartmayı yasakladı. Cnm kimyasal gebeliğim 2 boş 1 dolu ilişkide olmuştu. Bu da inşAllah tutar ama saglıklı bi gebelik olur
Amin cnm inşAllah.Kız ben blmyrdm esimede icmesn bu saatten snra ya korktm vallahi
İns olurcnm birdaha yasamzsn cnm kimyasl ole birsy ki senı kandryor sonra kırmızıları gostryr belkide bende yasamsmdr ama baknmadgmdn daha once blmyorum yani bu ay hepmz iyi haberleri alrz ins olur tutunr bebeklrmız
Slm kızlar benimde 6 haziran bu ikinci ayım bakalım hayırlısı
İnş canım :)İnşallah tuttururuz bu ay canım hepimiz :)
Cnm dun sana brsy sormstm ama?İnşallah tuttururuz bu ay canım hepimiz :)
Ne canım kusura bakma valla görmemişimdirCnm dun sana brsy sormstm ama?
İlk mi olcak senin canım bebiş ilkse önce senin olsun :)Önce senden güzel haberleri alırız inş
Yok canım 2. olacak inş daha çok var bana senin daha yakın eşim şu hassas testlerden almış adetten 6 gün önce yapıyomuşsun onu deniyicem bu sefer:)İlk mi olcak senin canım bebiş ilkse önce senin olsun :)
Evet cnm beklenen adet tarihi(bat) son adet tarihi(sat) olarak yazılıyor.ben telefondan kullanıyorumArkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Bat dediğiniz beklenen adet tarihi mi Açılımı nedir. Eğer öyleyse benimki 1 haziran. Birde kadınlar kulübü uygulaması yokmu tlfnlarda bu şekilde kullanımı zor oluyor biraz
Aslında benımkiside karışık 28-31 gün arası adet oluyorum. Genelde 31 gün oluyoeum ama bellide olmaz :)bat 31 mayıs veya 1 hazıran bnmkı bıraz karışık ama Allah ın iznyle yum. gunlerını hallettık ve bat beklıyrm
Teşekkür ederim cevabın için :) uygulama yok yani chrome explorer google gbi tarayıcıdan giriyorsunuz doğru anladım dimiEvet cnm beklenen adet tarihi(bat) son adet tarihi(sat) olarak yazılıyor.ben telefondan kullanıyorum
Rica ederim ne demek :)Play store da uygulama var ama cok cok yavas.ben internetteki tarayıcıdan(chrome) giriyorum. Arama moturuna kadınlar kulubu yazman yeterli :)Teşekkür ederim cevabın için :) uygulama yok yani chrome explorer google gbi tarayıcıdan giriyorsunuz doğru anladım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?