Bat 1 Mayıs veya Mayıs in herhangi bir günü olanlar :) ?

İnan hic belli olmaz bizde uc kere olduk belki tuttu biri blmyrm kızlsr kola icmyn kıdırlasttryms o bayanlrı ben yeni duydm artk ıcmyrum
Eşime doktor yasakladı zaten kolayı. Sperm hareketi az diye birde kızartmayı yasakladı. Cnm kimyasal gebeliğim 2 boş 1 dolu ilişkide olmuştu. Bu da inşAllah tutar ama saglıklı bi gebelik olur

Eşime doktor yasakladı zaten kolayı. Sperm hareketi az diye birde kızartmayı yasakladı. Cnm kimyasal gebeliğim 2 boş 1 dolu ilişkide olmuştu. Bu da inşAllah tutar ama saglıklı bi gebelik olur
Kız ben blmyrdm esimede icmesn bu saatten snra ya korktm vallahi
İns olurcnm birdaha yasamzsn cnm kimyasl ole birsy ki senı kandryor sonra kırmızıları gostryr belkide bende yasamsmdr ama baknmadgmdn daha once blmyorum yani bu ay hepmz iyi haberleri alrz ins olur tutunr bebeklrmız

Amin cnm inşAllah.

bat 31 mayıs veya 1 hazıran bnmkı bıraz karışık ama Allah ın iznyle yum. gunlerını hallettık ve bat beklıyrm

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Bat dediğiniz beklenen adet tarihi mi Açılımı nedir. Eğer öyleyse benimki 1 haziran. Birde kadınlar kulübü uygulaması yokmu tlfnlarda bu şekilde kullanımı zor oluyor biraz

Evet cnm beklenen adet tarihi(bat) son adet tarihi(sat) olarak yazılıyor.ben telefondan kullanıyorum

bat 31 mayıs veya 1 hazıran bnmkı bıraz karışık ama Allah ın iznyle yum. gunlerını hallettık ve bat beklıyrm
Aslında benımkiside karışık 28-31 gün arası adet oluyorum. Genelde 31 gün oluyoeum ama bellide olmaz :)

Teşekkür ederim cevabın için :) uygulama yok yani chrome explorer google gbi tarayıcıdan giriyorsunuz doğru anladım dimi
Rica ederim ne demek :)Play store da uygulama var ama cok cok yavas.ben internetteki tarayıcıdan(chrome) giriyorum. Arama moturuna kadınlar kulubu yazman yeterli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…