Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim bu ay 2. Denemen yarın bat günüm dün test yaptım negatif. Ben daha öncesinden doktora göründüm her şey normaldi sizce bu ay regl olursam hormon testi yapmalımıyım daha erken mi düzenli regl oluyorum jinekolojik muayenede de bir şey çıkmadı
Merhaba , bence erken olabilir daha 2. denemenizmis .. isterseniz testide adetiniz gelmesse 1-2 gün sonra tekrarlayin.. jinekolojik muayenede bisey cikmamis sükür.. 😊

Merhaba , bence erken olabilir daha 2. denemenizmis .. isterseniz testide adetiniz gelmesse 1-2 gün sonra tekrarlayin.. jinekolojik muayenede bisey cikmamis sükür.. 😊
Evet iki defa oldu muayenem iki ayrı doktor da aynı şeyleri dedi hatta sağ 4 solda 4 toplam 8 yumurtan olmuş bu ay demişti

Beklemek o kadar zor ki yarın bat tarihim dün test yaptım negatifti sanırım yarın regl olurum

Arkadaşlar merhabalar, ya merdiven çıkmak tehlikeli mi bebek beklerken yani tutunmasini falan etkiler mi acaba ilk evrede. Ben işyerinde beş kat cikiyorum lavabo için en az beş kez inip cikiyorum gün boyu. Sizce tehlikeli midir

Merhaba arkadaşlar benim bu ay 2. Denemen yarın bat günüm dün test yaptım negatif. Ben daha öncesinden doktora göründüm her şey normaldi sizce bu ay regl olursam hormon testi yapmalımıyım daha erken mi düzenli regl oluyorum jinekolojik muayenede de bir şey çıkmadı
Sık sık horman testi istemiyor doktorlar ama öncesinde bakmadılarsa baktirmani tavsiye ederim

Beklemek o kadar zor ki yarın bat tarihim dün test yaptım negatifti sanırım yarın regl olurum
Kendimden de biliyorum cok zor beklemek olsun onu beklemesi bile güzel yani ümit etmekde güzel😍 insaAllah güzel saglikli bi bebisin olur

Histeroskopi yapılmıştı polip şüphesiyle rahim ve tüpler için böyle bir şema çizdi doktor kızlar histeroskopide tüpler açık mı diye görülür mü hsg mi çektirmek gerekir
Ben hsg cektirmistim tüpleri ve rahmi kontrol etmek için. Daha evliliğimin 6 ayıydı. Çekildi bir problem yok denildi. Ama aynı filme 2.5 yıl sonra başka bir doktor bakıp dediki senin rahninin şeklinde farklılık var. Histeraskobi oldum sonra hem tüpler kontrol edindi tekrardan hemde düzeltildi rahim. Histeraskobi den sonra hamile kalan çok kişi oluyormuş. Ama hsg çekmeden bunu anlaymazlsr bence zaten tüplerde ufak tikaniklards hsg ile açılıyor

Histeroskopi yapılmıştı polip şüphesiyle rahim ve tüpler için böyle bir şema çizdi doktor kızlar histeroskopide tüpler açık mı diye görülür mü hsg mi çektirmek gerekir
Ama sana bir kerrden histeraskobi yapmışsa zaten tüpleri de kontrol etmiştir açık mı diye açık değilse bile o sırada açmıştır doktor.

Merhabalar bat 10 kasım.ilk gebeligimde 6 haftalık kalbi durup kaybetmiştim 2 ay önce.bugünde test yaptım silik cıktı kesinlik için 10 kasımı bekliyorum 😍

Ben hsg cektirmistim tüpleri ve rahmi kontrol etmek için. Daha evliliğimin 6 ayıydı. Çekildi bir problem yok denildi. Ama aynı filme 2.5 yıl sonra başka bir doktor bakıp dediki senin rahninin şeklinde farklılık var. Histeraskobi oldum sonra hem tüpler kontrol edindi tekrardan hemde düzeltildi rahim. Histeraskobi den sonra hamile kalan çok kişi oluyormuş. Ama hsg çekmeden bunu anlaymazlsr bence zaten tüplerde ufak tikaniklards hsg ile açılıyor
Polip şüphesiyle ofis histeroskopisi yapıldı ama kamerayla baktıklarında polip vs bir şeyin olmadığını söyledi doktor. Eğer tüplerde bir sorun olsa histeroskopiyle açılır mıydı.

Sen ne kadar süredir deniyorsun
Benim bu 2.nci denemem ama sanirim ilkinde yumurtlama dönemini kacirdim. Benim yumurtlama adet bitiminden hemen sonra oluyor .. bunu ikinci denedigimde ovulasyon testiyle anladim. Döngüm kisa oldugu icin. Ama ilk denmemde adetim normalin disinde degisik geldi az geldi. Akabinde test yaptim negatif cikti . Simdi ikinci denemem bu ay bakalim 3-4 gün kaldk bata ... zor beklemek sundan dedim ilk ve ikinci hamileliklerimde birinde 1 sene digerinde 1.5 sene sürdü hamile kalmam

benimde görünen 7 kasım ama hep gecikiyor o yüzden tam tarih bilemiyorum, düzensiz.
ilk defa göğüs uçlarım acıyor, bugun de adet olacakmışım gibi ara ara ağrılar giriyor
bekliyorum bakalım..

Kızlar Testim silik çıktı sizce varmı hamilelik

Eklentiler

• IMG_20211104_123005.webp
    IMG_20211104_123005.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar Testim silik çıktı sizce varmı hamilelik
Kan ver kuzum silik çıkıpta hamile olanlar çok var burada yada bir kaç gün sonra tekrarla bakalım koyulaşacak mı. İnşallah vardır hayırlı olsun şimdiden 🌺

Kan ver kuzum silik çıkıpta hamile olanlar çok var burada yada bir kaç gün sonra tekrarla bakalım koyulaşacak mı. İnşallah vardır hayırlı olsun şimdiden 🌺
İnşallah ilk gebeligimde6 haftada kaybettm şimdi biraz meraklı ve heyecanlıyım 🌻

İnşallah ilk gebeligimde6 haftada kaybettm şimdi biraz meraklı ve heyecanlıyım 🌻
Benim de batım 10 kasım yumurtlama ve çatlaman ne zaman oldu. Ben bata 10 gün varken HCG yaptırdım 1.20 çıktı şimdi korkuyorum test yapmaya

Back
X