Amin inşallah hepimizinBenim de bat 10 veya 12 Ağustos. (Döngüm bazen 26 bazen 28-30 bile oluyor o sebeple )ben de her ay olduğu gibi bu ay da şurada yerimi alayım. Hepimize başarılar, bu ay hamile kalıp 2026 nisan ayı anneleri grubuna dahil olmak nasip olsunbu arada yumurtlama bu gün gördüm yani 27 temmuz. Dün ve bu günü değerlendirdim. Yarın bakıcaz artık. Hakkımızda hayırlısı kolaylıkla sağlıklı evlatlar sahibi olmak nasip olsun
Bi belirtin olursa yada hamilelik olursa sende yaz olur mu ? Bize umut olursunBenim bat 7 Temmuz
Ben de tüm gebe kalanlar için çok mutlu oluyorum. Nasip işi napalımAmin inşallah hepimizinne zamandan beri bebek düşünüyorsunuz ? Belirti yada hamilelik olursa yazın olur mu ? Benim olmayacak olsa bile olanları duyunca umudum artıyor mutlu oluyorum
Şubat ayından beri . Benım yaşım 30 eşimin 34 aslında biz neden olmuyor dıye degıl de bebek düşündüğümüz ıcın gıttık doktora Polıkıstık ever olduğunu soyledı fakat bütün hormon testlerım güzel çıktı hıc bırınde sorun yok . Herhangı bır Polıkıstık belırtısı yaşamıyorum . 8 yaşında da oğlum var tek sefer de olmuştu . Esımın dperm testınde de bır sorun yok hayta çok çok ıyı dedı doktoru .adet bıttıgı günden sonra 22. Gün mutlaka adet olurum . Gıttıgı doktorun olmadığı bır güne denk geldım tesadüf başka doktora gıtmek durumında kaldım . İlk başta evet Polıkıstık over dedı sonra ama benım hıc b elırtım yok dedım lh hormonu da yüksek çıkması gerekıyor dıyorlar bu yaşıma kadar da doğum yapmış olmama rağmen hıc bır doktor söylemedı dedım . Ben öyle dıyınce Polıkıstık över degıl normal kıst var dedı nasıl oluyor anlamıyorum kafam çok karıştı . Bende bu süreçte 2 . Ay le dı halıme bırakmayı ovulasyon testı alıp doğal yoldan denemeyı sectım . Çünkü ılk doktorum klomen verdı ve aşırı derece de kasık göğsü ağrısı cektım . 5 kere klomen ıle denıcez olmazsa aşılama demıstı . Ama ben o agrılardan sonra vazgectım . Tek umudum ovulasyon testı oldu . eğer olmazsa başka bır doktora gıdecegım bu sefer bende Polıkıstık over var demıcem ılk başta evet sonra hayır demesın dıyeBen de tüm gebe kalanlar için çok mutlu oluyorum. Nasip işi napalımtam üç yıldır deniyoruz. Modern tıbbından kocakarı yöntemine her şeyi denedik yani tüp bebek bilr yaptık tam üç kez, diğer gruplardan beni bilenler vardır. Nasip yani artık tedavi çok mümkün değil. Böyle ay ay konularda gezip umutlanıyorum ben de napaym jasjsj siz ne zamandır düşünüyorsunuz?
Hormonlarınız normalse belki polikistik görünümü vardır arkadaşımın öyleydi. Ve bence beş kere falan denemeyin klomeni. Ben de bir kez denedim hayarımın en zor reglini yaşadım. İnanılmaz sancılar çektim. Kiste döndü atamadım... Ah kabus gibiydi. Herkes ay ı şeyleri yaşamıyor ama elbetteŞubat ayından beri . Benım yaşım 30 eşimin 34 aslında biz neden olmuyor dıye degıl de bebek düşündüğümüz ıcın gıttık doktora Polıkıstık ever olduğunu soyledı fakat bütün hormon testlerım güzel çıktı hıc bırınde sorun yok . Herhangı bır Polıkıstık belırtısı yaşamıyorum . 8 yaşında da oğlum var tek sefer de olmuştu . Esımın dperm testınde de bır sorun yok hayta çok çok ıyı dedı doktoru .adet bıttıgı günden sonra 22. Gün mutlaka adet olurum . Gıttıgı doktorun olmadığı bır güne denk geldım tesadüf başka doktora gıtmek durumında kaldım . İlk başta evet Polıkıstık over dedı sonra ama benım hıc b elırtım yok dedım lh hormonu da yüksek çıkması gerekıyor dıyorlar bu yaşıma kadar da doğum yapmış olmama rağmen hıc bır doktor söylemedı dedım . Ben öyle dıyınce Polıkıstık över degıl normal kıst var dedı nasıl oluyor anlamıyorum kafam çok karıştı . Bende bu süreçte 2 . Ay le dı halıme bırakmayı ovulasyon testı alıp doğal yoldan denemeyı sectım . Çünkü ılk doktorum klomen verdı ve aşırı derece de kasık göğsü ağrısı cektım . 5 kere klomen ıle denıcez olmazsa aşılama demıstı . Ama ben o agrılardan sonra vazgectım . Tek umudum ovulasyon testı oldu . eğer olmazsa başka bır doktora gıdecegım bu sefer bende Polıkıstık over var demıcem ılk başta evet sonra hayır demesın dıye
Benimde bat 5 ağustos. 10 gün önce hsg filmi çekildim ondan dolayı birazda olsa umudum var çünkü hsg den sonra hamile kalma oranı biraz artıyormuşMerhaba kızlar . Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin inşallahson adet tarihim 15 Temmuz . Yumurtlama günüm 24-25 Temmuz . 24 ve 25 temmuzu değerlendirdim 25 Temmuz akşamı testim silikleşmeye başladı . fakat 26 Temmuz u değerlendiremedim yine de ilk defa ovülasyon testi yaptığım için umutluyum . Bat tarihi 10 Ağustos ve civari olanlar beraber bekleyelim mi ?
Arkadaşınızın nasıldı biraz anlatır mısınız rıca etsem bebegı oldu mu teshıs dem sonra be zor oldu mu ? Evet şu an ıcın kullanmayı düşünmüyorum regll ım çok zor geçti bir sonra kı adetıme bıle yansıdı hayatımda ılk defa 1 hafta erken regll oldum . Kullanmaya başladığımda hıc. Ir sıkıntı yoktu ama adete 10 gün kala falan benı mahvettı ve hamıleyım sandım daha çok umutlanmama sebep oldu yüz üstü yatamadın göğüs ağrısından kasıklarım 10 gün boyunca sankı adetmism gibi agrıdıHormonlarınız normalse belki polikistik görünümü vardır arkadaşımın öyleydi. Ve bence beş kere falan denemeyin klomeni. Ben de bir kez denedim hayarımın en zor reglini yaşadım. İnanılmaz sancılar çektim. Kiste döndü atamadım... Ah kabus gibiydi. Herkes ay ı şeyleri yaşamıyor ama elbette
Rahim filmini özel de mi cektırdıniz ? İnsallahvardır bu sefer gebelikBenimde bat 5 ağustos. 10 gün önce hsg filmi çekildim ondan dolayı birazda olsa umudum var çünkü hsg den sonra hamile kalma oranı biraz artıyormuş
İnşallah olur Senın ıcın dua edıcemMerhabalar.
Benimde sat 11 temmuz bat 11 Ağustos.
Bugün çatlama iğnesi yapıldı ama umudum yok çünkü yumurta çok büyüdü 27-28 mm. kiste dönüşe bilir, çatlasa bile çok az ihtimalle döllenme ola bilir. Yinede bekleyelim bakalım. Bir mucize olur belki bilemeyiz ki
Evet canım özelde çektirdim çünkü devlet hastanesinde anesteziyle çekmiyorlar diye biliyorum ayık haldede korktum açıkçası çektirmeyeRahim filmini özel de mi cektırdıniz ? İnsallahvardır bu sefer gebelik
Çok sağol canım benim. Allah razı olsunİnşallah olur Senın ıcın dua edıcem
Bizim burda hiç çekmıyor devlet hastahanesi . Umarım gerek kalmaz ama ilerleyen dönemlerde olmazsa bende cektırcem canımEvet canım özelde çektirdim çünkü devlet hastanesinde anesteziyle çekmiyorlar diye biliyorum ayık haldede korktum açıkçası çektirmeye
Korunmayı bırakalı yeniyse hemen çektirmene gerek yok canım ama uzun zaman olduysa doktor söylemese bile çektirmeni tavsiye ederim en azından bir tıkanıklık varsa bu filmle açılıyor hemde çekilirken rahim temizlenir gibi olduğu için hamilelik olasılığı artıyormuş. Benim doktorum çok yavaş ilerlediği için ben özel hastaneye gidip kendim çektirdimBizim burda hiç çekmıyor devlet hastahanesi . Umarım gerek kalmaz ama ilerleyen dönemlerde olmazsa bende cektırcem canım
Evet evet oldu Allah bağışlasın oldu. Gebe kalmaya engel değil polikistik olsanız da gebe kalabilirsiniz ünideki bir arkadaşım tam polikistikti ilaçsız adet olamadığı aylar oldu. şuan sadece takipleşiyoruz ama gördüğüm kadarıyla iki oğlu var onun da Allah bağışlasınArkadaşınızın nasıldı biraz anlatır mısınız rıca etsem bebegı oldu mu teshıs dem sonra be zor oldu mu ? Evet şu an ıcın kullanmayı düşünmüyorum regll ım çok zor geçti bir sonra kı adetıme bıle yansıdı hayatımda ılk defa 1 hafta erken regll oldum . Kullanmaya başladığımda hıc. Ir sıkıntı yoktu ama adete 10 gün kala falan benı mahvettı ve hamıleyım sandım daha çok umutlanmama sebep oldu yüz üstü yatamadın göğüs ağrısından kasıklarım 10 gün boyunca sankı adetmism gibi agrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?