Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Amin hepimize inşallah

1.5 yıl eğer olmazsa çekılecem . Normalde 1.5 yıldan sonra uygun görülüyor . Umarım gerek kalmaz

Merhaba benimde bat 6 agustos 23 temmuz yumurtlama 24 temmuzdada çatlamayı gördük hazıran 28 de hsg cekıldım adetın 5. Gunude letuya başladım doktor kontrolunde devam edıyoruz inşallah bu ay güzel haberler alırız hepımız

İyi akşamlar canım tam çocuk için dua okudum şura suresinin 49/9 ayetini 289 kere ve dua ediyordum forma girdim buraya denk geldim sizin için ve burdaki diğer kardeşlerim için de dua ettim inşallah sizde nasibinizi alırsınız bende 3 senedir deniyorum olmuyor 10 kez çatlatma tedavisi gördüm bir kez de aşılama daha kürler falanda yaptım nasip olmadı inşallah rabbim en kısa vakitte bizlere de sağlıklı çocuklar nasip eder

Allah razı olsun çok duygulandırdınız beni ben de size edicem Rabbim her kim nerede çocuk istiyorsa ona hayırlı sağlıklı evlatları kolaylıkla nasip etsin size de bana da hepimize de

İnşallah siz zamanında yumurtluyormuşsunuz z benım biraz erken oluyormuş meğer

İnşallah siz zamanında yumurtluyormuşsunuz z benım biraz erken oluyormuş meğer
Pcosum 2 senedır ugrasıyoruz yumurtlamayı aylarca gorememiştim bu ay ilaç sayesınde oldu oyuzden ümitliyim bu aydan doktorda çok ümitli konuştu ama bakalım inşallah

Benimde BAT 10 Ağustos çok çok düzenli regl olurum yumurtlama dün gördüm bugünde devam mı bilmiyorum akşam bakicam inşallah bu sefer olur 2 yılı geçti korunmayı bırakalım 4 ay önce kimyasal geçirdim. Artık son çare 2 ayda 10 kg verdim tiroid ilacı ve ovofolic diye bi takviyeyi çok çok düzenli kullanıyorum her gün yarım saat yürüyüş kesinlikle yapıyorum haftasonları hariç. Bunların üstüne 4 gün klomenle destekledim bu ay. İki gün önce ve dün ilişki oldu bugünde jel ile tekrar denicem. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın neden bu kadar bekledin derseniz çok borcumuz vardı üstüne gitmedik çok rabbime bıraktık eşimde doktora gitmedi daha. Ama şuan artık korku gelmeye başladı dua edin olsun. Yumurtlama testinin resmini de attım. Ragliye kadar devam testi yapmaya.

Eklentiler

• IMG_20250727_171641.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 54
Pcosum 2 senedır ugrasıyoruz yumurtlamayı aylarca gorememiştim bu ay ilaç sayesınde oldu oyuzden ümitliyim bu aydan doktorda çok ümitli konuştu ama bakalım inşallah
Allah bu ay buraya hamileyim yazmayı , artık yumurtlama ile ilgili degılde, bebekle ilgili güzel konulara bakmayı nasip etsın ınsallah

İnşallah bir an önce hamilelik nasip eder Allah bende aynı testten yaptım yumurtlamayı ve çatlamayı gördükten sonra bıraktım ama . Belirti yada hamilelik olursa yaz . Hep beraber sevınelım gerçi ben nerdeyse her ay belırtı yaşıyorum . Sanırım piskolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…