Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Bende bu ay klomen kullandım 18 Temmuz da klomene başladım 23 Temmuz da kontrole gittim sağ 14 sol 10 mm di doktorum yeterli bulmadı tekrar bi kutu daha başladım 28 Temmuz da kontrole gittim sağ 26 sol 24 mm di çok iyi dedi ovitrelle vuruldum 28 Temmuz da şimdi 13 Ağustos ta regl günüm bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz
Amin canımmm🌸 varmı belırtın . Klomen de çok belırtı yapıyor

Amin canımmm🌸 varmı belırtın . Klomen de çok belırtı yapıyor
Klomen bitişinde yani 28 Temmuz iğne vurunacağıö gün ve iğneyi vurunduktan 2 gün sonrasına kadar baya belirti yaşadım özellikle sağ kasık şişkinliği tuvaleti yaptıktan sonra karım boşalıp direk kaşıkların ağrısı şişkinliği falan şimdi hafif hafif arada bi hissediyorum sadece şimdi ateş basıyor arada bi sırtım başım yüzüm boynum alev atıyor resmen

Klomen bitişinde yani 28 Temmuz iğne vurunacağıö gün ve iğneyi vurunduktan 2 gün sonrasına kadar baya belirti yaşadım özellikle sağ kasık şişkinliği tuvaleti yaptıktan sonra karım boşalıp direk kaşıkların ağrısı şişkinliği falan şimdi hafif hafif arada bi hissediyorum sadece şimdi ateş basıyor arada bi sırtım başım yüzüm boynum alev atıyor resme
İnsallah burdan güzel haberlerını alırız 🌸🥰

Eklentiler

• IMG_3901.webp
    IMG_3901.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 48
Back
X