Belirtisi olan var mı kızlar![]()
Sizinle komple aynıymışız benimde beyaz kremsi akıntı ve birden giren bel kaşık ağrısı varYumurtalama 23 çatlama 24 bat 6 agustos

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtisi olan var mı kızlar![]()
Sizinle komple aynıymışız benimde beyaz kremsi akıntı ve birden giren bel kaşık ağrısı varYumurtalama 23 çatlama 24 bat 6 agustos
Akıntı benimde var ama berrak . Belime ağrı gırmıyor. Kaşık ağrısı da öyle dayanılmayacak bırsey degıl aslında hanı adet olacakmış gıbı hısseder ya ınsan öyle bırseySizinle komple aynıymışız benimde beyaz kremsi akıntı ve birden giren bel kaşık ağrısı var![]()
Eşimin testı ıle karşılaştırdım baya fark var . Sperm sayısı daha fazla olsaydı iyiydı . Ama üzülme ya bunlar ın tekrarlanması gerekıyor bır daha sperm testı verecekBenimde eşimin sperm testi bugün böyle çıktı kızlar moralim bozuldu chatgpt ne iyi ne kötü diyor
Boşuna uğraşmışım bunca zaman normal yolla gebe kalmak için. O kadar yumurtlama takibi falan şuandada adetim gecikirse test yaparım diye heves etmiştim onada gerek kalmadıEşimin testı ıle karşılaştırdım baya fark var . Sperm sayısı daha fazla olsaydı iyiydı . Ama üzülme ya bunlar ın tekrarlanması gerekıyor bır daha sperm testı verecek
Üzülmeyin Allah büyük . İnsallah bır an önce bebegınıze kavuşursunuz . Ultrason a gırdı mı acaba eşiniz ? Belkı varıkosel falan vardır tek bır amalıyatla olabılırBoşuna uğraşmışım bunca zaman normal yolla gebe kalmak için. O kadar yumurtlama takibi falan şuandada adetim gecikirse test yaparım diye heves etmiştim onada gerek kalmadı
Böyle düşünmeyin her şeyin bir çözümü var doktorla konuşun ona göre ilerleyin ne iyi ne kötü demiş yapay zeka bile yani karamsarlık yapmayın Allahın işi belli olmazBoşuna uğraşmışım bunca zaman normal yolla gebe kalmak için. O kadar yumurtlama takibi falan şuandada adetim gecikirse test yaparım diye heves etmiştim onada gerek kalmadı
Canım batta çatlamayla birlikte 14 gunu baz alıyolar ılla adet oldugun gune bakma gec yumurtlama erkan yumurtlama olabılıyor onu baz alırsan senın 7 agustos oluyoYanı aynı dedıysem 24.25 1 er gun oynuyor![]()
Zaten önemli olan catlama . Ben 6 sında test yapmayı düşünüyorum sabırsızlıkla beklıyorumCanım batta çatlamayla birlikte 14 gunu baz alıyolar ılla adet oldugun gune bakma gec yumurtlama erkan yumurtlama olabılıyor onu baz alırsan senın 7 agustos oluyo![]()
Uroloji doktoru fiziksel muayene yapmıştı bir sorun yok demişti ama ultrasonla bakılmadı. Ona gerek var mıdır acabaÜzülmeyin Allah büyük . İnsallah bır an önce bebegınıze kavuşursunuz . Ultrason a gırdı mı acaba eşiniz ? Belkı varıkosel falan vardır tek bır amalıyatla olabılır
bel agrısı degılde kasıgımdan bacagıma vuran hafif bi agrı oluyo aradaSizinle komple aynıymışız benimde beyaz kremsi akıntı ve birden giren bel kaşık ağrısı
Valla ben ılk testı cuma gunu yapmayı dusunuyorum erken bılıyorum ama testler bugun geldı bakışıyoruz suan yapmamak için kendımı zor tutuyorumZaten önemli olan catlama . Ben 6 sında test yapmayı düşünüyorum sabırsızlıkla beklıyorum![]()
Bence var benım esıme yapıldı . Varikosel var dedı ama sperm sayısı be hareketlilıgı çok fazla olduğu ıcın amalıyata gerek yok sımdılık normal yolla hamılelık oluşur dedı . Çünkü bız kayınbabam dan bılıyoruz hep anlatırdı kayınvalıdem esıme 4 sene sonra kavuşmuş . Kayınbabam da varıkosel varmış ılerı sevıyede sperm sayısı çok dusukmıs eskı zaman kadından buluyor ya hanı sonucu o yüzdem kaynanama kısır demısler çevre hep . Meğer kayınbabamda olmuş . Bı amalıyat olmuş sonra Hamıle kalmış esımeUroloji doktoru fiziksel muayene yapmıştı bir sorun yok demişti ama ultrasonla bakılmadı. Ona gerek var mıdır acaba
Ay yaparsan yaz olur mu cuma günü soracam sanaValla ben ılk testı cuma gunu yapmayı dusunuyorum erken bılıyorum ama testler bugun geldı bakışıyoruz suan yapmamak için kendımı zor tutuyorum![]()
Öyle düşünüyorum bu akşam ve yarın sabrede bilirsem tabiAy yaparsan yaz olur mu cuma günü soracam sanasabah ılk ıdrarla yap
![]()
İnsallah hamılesındır canımmmÖyle düşünüyorum bu akşam ve yarın sabrede bilirsem tabi![]()
İnşallah hepımız hamıleyız dır bu ay bize mucezileriyle gelsinİnsallah hamılesındır canımmm![]()
Ay benım kasıklarım aynı adet olacak mısım gıbı hala . Sımdı daha yoğun ama . Aslında ağrıdan ziyade hanı degısık bır hıs oluyor tarıfı mümkün olmayan . Anlıyorsundur . Öyle oluyor ısteİnşallah hepımız hamıleyız dır bu ay bize mucezileriyle gelsin![]()
Bende onun kasık batması hafıf kıramp olarak tarıf edıyorum işteAy benım kasıklarım aynı adet olacak mısım gıbı hala . Sımdı daha yoğun ama . Aslında ağrıdan ziyade hanı degısık bır hıs oluyor tarıfı mümkün olmayan . Anlıyorsundur . Öyle oluyor ıste