Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Benimde eşimin sperm testi bugün böyle çıktı kızlar moralim bozuldu chatgpt ne iyi ne kötü diyor

Eklentiler

• IMG_1756.webp
    IMG_1756.webp
    13 KB · Görüntüleme: 12
Sizinle komple aynıymışız benimde beyaz kremsi akıntı ve birden giren bel kaşık ağrısı var 😂
Akıntı benimde var ama berrak . Belime ağrı gırmıyor. Kaşık ağrısı da öyle dayanılmayacak bırsey degıl aslında hanı adet olacakmış gıbı hısseder ya ınsan öyle bırsey

Benimde eşimin sperm testi bugün böyle çıktı kızlar moralim bozuldu chatgpt ne iyi ne kötü diyor
Eşimin testı ıle karşılaştırdım baya fark var . Sperm sayısı daha fazla olsaydı iyiydı . Ama üzülme ya bunlar ın tekrarlanması gerekıyor bır daha sperm testı verecek

Eşimin testı ıle karşılaştırdım baya fark var . Sperm sayısı daha fazla olsaydı iyiydı . Ama üzülme ya bunlar ın tekrarlanması gerekıyor bır daha sperm testı verecek
Boşuna uğraşmışım bunca zaman normal yolla gebe kalmak için. O kadar yumurtlama takibi falan şuandada adetim gecikirse test yaparım diye heves etmiştim onada gerek kalmadı

Boşuna uğraşmışım bunca zaman normal yolla gebe kalmak için. O kadar yumurtlama takibi falan şuandada adetim gecikirse test yaparım diye heves etmiştim onada gerek kalmadı
Üzülmeyin Allah büyük . İnsallah bır an önce bebegınıze kavuşursunuz . Ultrason a gırdı mı acaba eşiniz ? Belkı varıkosel falan vardır tek bır amalıyatla olabılır

Böyle düşünmeyin her şeyin bir çözümü var doktorla konuşun ona göre ilerleyin ne iyi ne kötü demiş yapay zeka bile yani karamsarlık yapmayın Allahın işi belli olmaz 🌸 hayırlı haberler olur inşallah

Canım batta çatlamayla birlikte 14 gunu baz alıyolar ılla adet oldugun gune bakma gec yumurtlama erkan yumurtlama olabılıyor onu baz alırsan senın 7 agustos oluyo 🌸
Zaten önemli olan catlama . Ben 6 sında test yapmayı düşünüyorum sabırsızlıkla beklıyorum 😀

Üzülmeyin Allah büyük . İnsallah bır an önce bebegınıze kavuşursunuz . Ultrason a gırdı mı acaba eşiniz ? Belkı varıkosel falan vardır tek bır amalıyatla olabılır
Uroloji doktoru fiziksel muayene yapmıştı bir sorun yok demişti ama ultrasonla bakılmadı. Ona gerek var mıdır acaba

Zaten önemli olan catlama . Ben 6 sında test yapmayı düşünüyorum sabırsızlıkla beklıyorum 😀
Valla ben ılk testı cuma gunu yapmayı dusunuyorum erken bılıyorum ama testler bugun geldı bakışıyoruz suan yapmamak için kendımı zor tutuyorum 😂

Uroloji doktoru fiziksel muayene yapmıştı bir sorun yok demişti ama ultrasonla bakılmadı. Ona gerek var mıdır acaba
Bence var benım esıme yapıldı . Varikosel var dedı ama sperm sayısı be hareketlilıgı çok fazla olduğu ıcın amalıyata gerek yok sımdılık normal yolla hamılelık oluşur dedı . Çünkü bız kayınbabam dan bılıyoruz hep anlatırdı kayınvalıdem esıme 4 sene sonra kavuşmuş . Kayınbabam da varıkosel varmış ılerı sevıyede sperm sayısı çok dusukmıs eskı zaman kadından buluyor ya hanı sonucu o yüzdem kaynanama kısır demısler çevre hep . Meğer kayınbabamda olmuş . Bı amalıyat olmuş sonra Hamıle kalmış esıme

Valla ben ılk testı cuma gunu yapmayı dusunuyorum erken bılıyorum ama testler bugun geldı bakışıyoruz suan yapmamak için kendımı zor tutuyorum 😂
Ay yaparsan yaz olur mu cuma günü soracam sana 🤣 sabah ılk ıdrarla yap 😂

İnşallah hepımız hamıleyız dır bu ay bize mucezileriyle gelsin 😍
Ay benım kasıklarım aynı adet olacak mısım gıbı hala . Sımdı daha yoğun ama . Aslında ağrıdan ziyade hanı degısık bır hıs oluyor tarıfı mümkün olmayan . Anlıyorsundur . Öyle oluyor ıste

Ay benım kasıklarım aynı adet olacak mısım gıbı hala . Sımdı daha yoğun ama . Aslında ağrıdan ziyade hanı degısık bır hıs oluyor tarıfı mümkün olmayan . Anlıyorsundur . Öyle oluyor ıste
Bende onun kasık batması hafıf kıramp olarak tarıf edıyorum işte

Back
X