- 13 Aralık 2023
- 1.230
- 802
- 43
- 32
Attım bi üstte şimdi bakınca da yok gibi valla delirdim galiba jzjjzAt hadi beklıyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attım bi üstte şimdi bakınca da yok gibi valla delirdim galiba jzjjzAt hadi beklıyoruz![]()
Bende göremedimAttım bi üstte şimdi bakınca da yok gibi valla delirdim galiba jzjjz
Göremedim canım ama 3 çizgi goruyosan test bozuktur zatenBat a beş gün var ya da 6 gün. Dpo dan sonra 7.gündeyim predictor early yaptım üç çizgi görüyorum ben ama burada çıkmıyor. Geçen ay da üç çizgi gördüm adet bir gün geçince. Akşamına regl başlamıştı. Çok erken de tutamadım kendimi
Ne bilim silik bile çıkmadıdaha erken değil mi ?
Canım yumurtlamadan sonra 7. Günde çıkmaz zaten telaş yapmaBat a beş gün var ya da 6 gün. Dpo dan sonra 7.gündeyim predictor early yaptım üç çizgi görüyorum ben ama burada çıkmıyor. Geçen ay da üç çizgi gördüm adet bir gün geçince. Akşamına regl başlamıştı. Çok erken de tutamadım kendimi
Bende 7 sini beklıyorum haberin edin kızaynıyız yumurtlama çatlama bir tek bat 7 agustos hadı bakalımmmmm![]()
Vallahi ben bugün kan testi yaptırdım beşten küçüktür çıkmışBende 7 sini beklıyorum haberin edin kız
Kız 5 altı negatif zatenVallahi ben bugün kan testi yaptırdım beşten küçüktür çıkmışyani beş bile değil bakalım bekliyorum
Valla şahsen ben gebeliklerimi gecikmeden anlıyordum bulantı ağrı vs hiç yaşamadımMerhaba arkadaşlar uzun süredir üyesiz siteyi takip ediyordum mayıs ayından beridir gebelik düşünüyorum gecen ay 12 temmuzda adet oldum 4 gündür göğüs ağrım adet sandım var bugun erken gebelik testi yaptım tek cizgi cıktı chatcpa sordum en erken 11 ağustos günu yapmam lazımmış ayından 8 de doktor randevum var bukadar erken göğüs ağrısı ceken oldumu
Kız ben de onu söyledim zatenKız 5 altı negatif zatenneyse dur bakalım regl olmadan tekrar bak
Ben sabah yapsam mı dpo 13 oluyor ben çok yalancı pozitif yaşadım nimo artımed freely days doctor denemediğin marka kalmadı neredeyse gecen aylarda düzensizliklerimde vardı yumurtlama olmuyordu diye herhalde kanda hep negatif klomen ile yumurtlama oldu bakalımKız ben de onu söyledim zatenbakalım deneyeceğük göreceğükk
Bide görsen nasıl saniye içinde çıkıyorduBen sabah yapsam mı dpo 13 oluyor ben çok yalancı pozitif yaşadım nimo artımed freely days doctor denemediğin marka kalmadı neredeyse gecen aylarda düzensizliklerimde vardı yumurtlama olmuyordu diye herhalde kanda hep negatif klomen ile yumurtlama oldu bakalım
Ya yemin ederim hayal kırıklığı ne kadar üzülür insan biliyor musun çok dokunurdu bana en azından negatif çıkıyor kafam rahat oluyorBide görsen nasıl saniye içinde çıkıyordu![]()
10 ağustostan önce yapma bence canım öncesinde negatif çıkabiliyor gebelik varsa bile. Üzülüyor insanKizlar merhaba bat 10 agustos benim de, bugun yerlesme kanamam oldu sanirim? En erken ne zaman test yapmaliyim sizce?
Haklisin canim, ilk defa karar verdik ve denedik bu ay, o yuzden ne beklemem ne yapmam lazim hic emin degilim, beklemek en iyisi10 ağustostan önce yapma bence canım öncesinde negatif çıkabiliyor gebelik varsa bile. Üzülüyor insan
Olur haber ederinden güvenim kalmadı kiYa yemin ederim hayal kırıklığı ne kadar üzülür insan biliyor musun çok dokunurdu bana en azından negatif çıkıyor kafam rahat oluyorsen yarın yap bana da haber ver ben çok mutlu oluyorum en azından emeklerimiz boşa çıkmamış oluyor
![]()