Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Kızlar 24 temmuzda aşılama yaptırmıştım bugün 12. günümdü test yaptım negatif🥹
Benimde pik 24 beklıyorum erken diye yapmıyorum
Telefon kameram o kadar kötü ki, çıkmıyor. Testi yaptıktan yarım saat sonra belirdiler. Hayalet çizgi gibi tam kırmızı değil. Silik epey. Ve yan yanalar. 😅
Kız belki biri kuruma biri pozitif 😀 ay Allahım ben kadar yalancı pozitif yaşadım bana sormayın bilmiyorummmmm 😄😄

Merhaba kızlar . Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah 🙏 son adet tarihim 15 Temmuz . Yumurtlama günüm 24-25 Temmuz . 24 ve 25 temmuzu değerlendirdim 25 Temmuz akşamı testim silikleşmeye başladı . fakat 26 Temmuz u değerlendiremedim yine de ilk defa ovülasyon testi yaptığım için umutluyum . Bat tarihi 10 Ağustos ve civari olanlar beraber bekleyelim mi ? 🫠
Benim dee sat 10 temmuz, bat 10 Ağustos. Bu ay letu kullandım, Mayıs ayında düşük yaşamıştım, ona da femara ile gebe kalmıştım

Sabah ilk ıdrarla yaptım beklemesen hemen çıktı . Kan vermeye korkuyorum kızlar . Çok heyecanlıyım sanırım akşam dayanamayıp kan verıcem .

Eklentiler

• IMG_2783.webp
    IMG_2783.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 6987DD4B-63ED-423E-B5CE-6174B688598E.webp
    6987DD4B-63ED-423E-B5CE-6174B688598E.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 44
Sabah ilk ıdrarla yaptım beklemesen hemen çıktı . Kan vermeye korkuyorum kızlar . Çok heyecanlıyım sanırım akşam dayanamayıp kan verıcem .
Ay var gibi gorunuyo bence bekle yarın da yap cizgi koyulaşırsa git kan ver🥰

Predoctor kuruma çıkartıyor mu, ya ben hayali bir şey görüyorum ama o kadar zor görüyorum ki aptal telefonum asla göremez o yüzden foto atamıyorum

Ay var gibi gorunuyo bence bekle yarın da yap cizgi koyulaşırsa git kan ver🥰
Valla bekleyemedım kan verdımcanım ufrasmak ıstemıyorum sılık cızgılerle . Eğer yoksa da uzulmucem çünkü kendımı çok hazırladım suresı varmış dıyıp mücadeleye devam edecem. Sen naptın kuzum durumlar nedır ?

Valla bekleyemedım kan verdımcanım ufrasmak ıstemıyorum sılık cızgılerle . Eğer yoksa da uzulmucem çünkü kendımı çok hazırladım suresı varmış dıyıp mücadeleye devam edecem. Sen naptın kuzum durumlar nedır ?
Kan verdım canım bende beklıyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın 💕

Millet doğum yapıyor bebegını çöpe atıyor ormana atıyor . Ölüme terk edıyor . Yurda verıyor . Bız neden bu kadar uğraşmak zorunda kalıyoruz anlam veremıyorum malesef .

I iremishk senden umutluyum . Güzel haber verde gelecek zaman ıcın kendımden umutlanayım canım ya . Insallah hamılesındır .

Millet doğum yapıyor bebegını çöpe atıyor ormana atıyor . Ölüme terk edıyor . Yurda verıyor . Bız neden bu kadar uğraşmak zorunda kalıyoruz anlam veremıyorum malesef .

I iremishk senden umutluyum . Güzel haber verde gelecek zaman ıcın kendımden umutlanayım canım ya . Insallah hamılesındır .
Hayırlısı aşkım beklıyorum çok ümidim yok benım nedense bilmiyorum hem erken senın daha üzme kendını bizim imtahınımız bu demekki yapıcak bişeyımız yok

Back
X