Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet negatifÇıktımı sonucunuz
Yaptım negatif çıktı bakalımYaaa gerçek pozitifi görelim artık hayırlısıyla 29 yaşıma da 1,2 ay kaldı Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Bir de çevrende yakının kim varsa söyleme gerçekten kan da çıkana kadar en mantıklısı oPek çıkmıyor herhalde ya bende dün ondan sıparıs verdım zaten ovulasyon testı de sıparıs verdım ya onun da ıcın de 3 tane test olacak . Artık 12. Günden önce asla test yapmıcam kendıme söz verdım pozıtıf görürsem dıger markayı da yapacam kımseye soylemıcem adet tunume kadar test yapacam adetım gecıkırse kan verecem . Bundan sonra böyle . Zaten benım adetım gecıkmez
Gecti mi regl?Yaptım negatif çıktı bakalım
Hayır 15 temuz normalde ama klomen ile erken yumurtlama oldu 24 temuz bugün 14.gun kanda verdim negatifGecti mi regl?
Merhaba kan verdiniz miii, çok meraklandım benim de böyle oldu çünkü ama inşallah testim bozuk değildir predoctor benimki2-3 gün kaldı şok içindeyim şuan inşallah doğrudur sabah randevu aldım kan vericem
Kuruma çizgisi falan çıktı mı bekledikçeBende ellendim prodoctor yaptım negatif maalesef dpo 14
Yok tertemiz çıktı vallaKuruma çizgisi falan çıktı mı bekledikçe
Bekle bakalım belli olmaz o işlerYumurtalamadan 14 gun sonra regl olunur diyorlar bakalım
Reglin ne zamanDün predictor early yaptım bomboştu bugün aynı markadan aldım Suan vizgi çıktı doğrudur femi
Benim de bugün yaptığım test anında silik gösterdi reglim cumartesiReglin ne zaman
Benimde pazar silik var demi ayrıca gözle bakınca pembe renkBenim de bugün yaptığım test anında silik gösterdi reglim cumartesi
Var var görünüyor inşallah doğrudur isteyen herkese nasip olur. Ben yarına randevu aldım kan vericem valla yetti gariBenimde pazar silik var demi ayrıca gözle bakınca pembe renk
İkinci çizgi var yani görünüyor kaçıncı dakikada çıktıBenimde pazar silik var demi ayrıca gözle bakınca pembe renk
Anında çıktı vallahi resimden daha pembe direk belirdi emin olamadım gerçek mi diye içini actımİkinci çizgi var yani görünüyor kaçıncı dakikada çıktı