Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Dün predictor early yaptım bomboştu bugün aynı markadan aldım Suan vizgi çıktı doğrudur femi
Predictor en güvenilir test normalde ama bilemedim şimdi prodoctor bende tertemiz negatif çıkardı silik kuruma çizgisi vs çıkmadı yanı en iyisi kan

Kızlar yumurtlama sonrası regl ne zaman olunur 14. Gun bugün gebelik negatif ama olmadım daha

Kızlar bat 12 ağustos bu sabah idrar testleriyle uğrasmamak adına kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. Ben ilk hamileligimdeki gibi birebir reglimin çok öncesinde regl ağrısı yaşadım. Daha önce tecrübe etmemiş olsam bunun ayrımını yapamayabilirdim. Ancak aynı o zamanki gibi ağrıydi. Özellikle akşam üstlerine doğru aşırı şişkinliğim olurdu bizzat bu durumu yaşadım
2.5 kilo vermiş olmama rağmen akşamları pantolonumun sıktığını hissediyordum. Peki hamile degilsem bu belirtiler neyin nesi? Açıkçası bu belirtiler acaba gibi olmayan bizzat kendini gösteren belirtilerdi

Birşey sorucam. Günlerdir kaset test yapıyorum anında silik çıkıyor kuruma çizgisi falan değil asla. 9 Ağustos regl tarihi. Yumurtlama da 25-26 temmuz.Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Yine anında çift çıktı hatta kaset testten daha belirgindi. Gittim kan verdim. Negatif. Bahsettiğim pozitif test sayısı en az beş falan yani son birkaç günde. Şimdi reglime 2 gün var artık test kan falan yapmicam chatcpt adet gecikmesinden en az bir hafta sonra test yap diyor. Sizce gebelik var olabilir mi. Modum çok düştü yani bu ay çok inandım olacağına.

Birşey sorucam. Günlerdir kaset test yapıyorum anında silik çıkıyor kuruma çizgisi falan değil asla. 9 Ağustos regl tarihi. Yumurtlama da 25-26 temmuz.Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Yine anında çift çıktı hatta kaset testten daha belirgindi. Gittim kan verdim. Negatif. Bahsettiğim pozitif test sayısı en az beş falan yani son birkaç günde. Şimdi reglime 2 gün var artık test kan falan yapmicam chatcpt adet gecikmesinden en az bir hafta sonra test yap diyor. Sizce gebelik var olabilir mi. Modum çok düştü yani bu ay çok inandım olacağına.
Hangi markalarda yaptınız 😔

Eczanede first test vardı kasetleri onunla yaptım erken gebelikte nimo vardı onla yaptım ama 5 tane testin hepsinin yalancı pozitif çıkarma ihtimali olabilir mi sence
Ya hepsi birden çok saçma, geçen ay freely ve bebetime bana pozitif çıkarttı. Ben de iki farklı teste güvenmiştim ama beş çok fazla. Başka yerde tekrar kan verseniz. Laboratuvar hatasıdır inşallah

Hepımız ınandık buna . Bıraz daha bekle canım Insallah vardır ama senı umıtlendırmek ıstemıyorum eğer olsaydı kanda çıkmadan testte çıkması mümkün degıl . Test de sorun var

Merhaba kızlar ya benim randevum vardı bugun kadın doğuma doktor bana Polixs sin dedi yumurtalıklarında küçük kistler var 2 cocuğum var en küçüğüm 6 yaşında hic öyle bişey önceden yoktu sonradan oluşurmu gebe kalabilirmiyim dedim hayır dedi ne yapacak peki dedim korunmasız ilişkiden 1 yıl sonra gel dedi kadın başından saldı beni ilac bişey vermedi devlet hastanesiydi yoğundu hemn diğer hastayı aldı

Back
X