Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

ayy böyle durumlarda ben hamile olan kişiden fazla heyecanlanıyorum perşembe günü çıkar mı ki testte canım batına 4 gün kalıyor

kanda çıkar canım. çünkü ilk gebeliğimde batıma 5 gün kala beta hcg 8,5 çıkmıştı. batı 10 gün geçtikten sonra 1700 çıkmıştı. doktor 5 ve yukarısını hamile kabul ediyoruz demişti. inşallah tekrar hamileyimdir :) ve inşallah aynı şeyleri yaşamam çok zordu

Ya cidden daha 10 gün varken belirti yaşayanlar varmı ? Bana regl günü ve sonrasında belirtilerin başlaması normal geliyor. Benim 10 gün var bata belirtinin b si bile yok :)

aynen canım benimde hiç bir belirtim yok kutumda boş hissediyorum

Allah hayırlısıyla nasip etsin bu ay canım dualarım seninle kayıp yaşamak eminim çok zordur umarım güzel sonuçlar gelir perşembeye

kızlar bat tarihlerinizi yazdım ilk mesajıma..varsa o civarda olanlar yazsınlar..hepbirlikte gün sayalım

kızlar bat tarihlerinizi yazdım ilk mesajıma..varsa o civarda olanlar yazsınlar..hep birlikte gün sayalım

ben 5 gün kala yaptırmam büyük ihtimal şimdi negatif çıkarsa bu kezde kendimi acaba erken mi diye oyalarım geçmesini beklerim iki kez hevesim kırılmasın

kızlar bat tarihlerinizi yazdım ilk mesajıma..varsa o civarda olanlar yazsınlar..hepbirlikte gün sayalım
Benim 5 aralik
Bu ay ben de ovulasyon testi yaptim.
Yumurtlamadan bir gun once ilişki oldu
Tam yumurtlamanin olduğu gün yapmadik. bir de bu ay baska birsey daha kullandim. dogal gebeliğe yardimci oluyormus. adi preseed. belki duymussunuzdur. Eğer bu ay olursa bu hamilelik başlığı altinda forum acilan heryere yazacagim. :) olmazsa da başka birsey var aklımda onu yapacagim hayirlisiyla.

aynen ben de olursa cırım cırım cırlıycam forumda..hep o anı hayal ediyorum..altına da imza atıyosun ya, şu kadarlık hamileyim falan diye, otomatik imza..ona çok hevesim var
olmazsa napıcan gıı?

Benim de 10 gün var.. sol kasık ağrısı, mide bulantısı, bel ağrısı ve akıntı oldu bir kaç gün önce.. iki ay önce bir hamilelik geçirdim ama 6. Haftada alındı bebeğim

aynen ben de olursa cırım cırım cırlıycam forumda..hep o anı hayal ediyorum..altına da imza atıyosun ya, şu kadarlık hamileyim falan diye, otomatik imza..ona çok hevesim var
olmazsa napıcan gıı?
Ya şimdi şöyle.
Bizim sağlık olarak hicbir problemimiz yok. daha Allah nasip etmedi diyip bekliyoruz 2 yildir. ben bu ay artik bisiler yapmaya basladim. gun aşırı iliski dışında. iste preseed aldim onu kullandim ovu testi falan yaptim. böyle de olmazsa bi okutucaz kendimizi. hersey Allah'tan bunun bilincinde olarak okutucaz. hocaya gidip bi muska yazdirmayi düşünüyorum.

Benim de 10 gün var.. sol kasık ağrısı, mide bulantısı, bel ağrısı ve akıntı oldu bir kaç gün önce.. iki ay önce bir hamilelik geçirdim ama 6. Haftada alındı bebeğim
geçmiş olsun canım, Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah..
Bat ne zaman? seni de yazayım

Evet 2 sene uzun baya ama yaşınız gençtir sizin, Allahım en hayırlı zamanda verir inşallah..
Herşey normal diyorsun..Ovu testi ile koyu çizgiyi görüp gün aşırı değerlendirdiysen inşallah tutar bu ay cnm..

Buarada bnde acayip ağız ve dudak kuruluğu bide mide yanması var belirti olabilir mi

Folik asit iciyosan o yapabiliyor..
Folbiol kullanmistim kisa bi sure, ceyrek icmeme ragmen mahfetti midemi..
belirti son 3 4 gun olur belki..henuz erken bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…