Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

İMom omega kullanıyorum daha önceki dusugumden beri 3aydir falan ama hiç böyle olmamistim başka böyle olan varmı diye merak ettim teşekkür ederim cewabin için

İMom omega kullanıyorum daha önceki dusugumden beri 3aydir falan ama hiç böyle olmamistim başka böyle olan varmı diye merak ettim teşekkür ederim cewabin için
Kendini en iyi sen bilirsin cnm..belki de belirtidir..kisiden kisiye degisir bunlar..bende de kasik agrisi var acayip..ama bosa umitlenmemek icin dinlemiyom cok kendimi

Canim benimde bat 8-9 ya da 10 aralik ben ovu testi kullanmiyorum cunku adetim bittiginden beri iki gunde bir iliskiye giriyorum yani yumurtlama gunu onemli degil benim icin nasilsa denk geliyordur, tam yumurtlama gunune denk gelmesede onceki gece iliski oldugu icin, e onlarda 3 gun yasiyor icerde, spermler yani.. takvimime gore benimde ovu gunum 25 i, bakalim suan gogus ucu acimasi, gogus agrisi ve ara ara gelen kasik agrisindan baska belirtim yok. Normalde bu belirtiler adetten bi gun once baslardi bende, suphelenmiyor degilim yani ama umutlandirmiyorumda kendimi. Zaten daha iki aylik evliyiz 20 gundur ilkkez deniyoruz daha kismet bakalim.
Ayrica imzamdaki gebelik takviminin sebebi totem yapmak :)

Son düzenleme:

canım bu imzayı nasıl yapıyoruz bende yapayım

benim göğüslerimdeki hassasiyet hala devam ediyor. biraz da bacaklarım kasılıyo gibi aynı adet sancısı gibi. bakalım inşallah bebiş vardır

merhaba kızlar benim de bat 15 aralık. ben de bekliyorum adetimden önce erken gebelik testi yapcam kızlar. size durumu söyle anlatayım. bende pko var. eşimde de sperm sayısı düşük. o yüzden duydunuz mu bilmiyorum ama preseed diye bir vajinal jel var hamile kalmaya yardımcı ve nerdeyse bi çok insan bundan olumlu sonuç almışlar. ben de bu jeli ovilasyon tarihimde kullandım. doktora gittim ultrason takibiyle yumurtamın çatladığı anı yakaladım ve jeli kullandım. sonra evde yattım işten izin aldım belki etkilenir diye. tutsun diye. neyse benim adetim 42 günde bir olduğu için adetimin 20. gününde yumurtlamam olmuş. şimdi uygulamam bitti ve bekliyorum. sanki tutmamış gibi hissediyorum ama dua edelim kızlar birbirimize..

Benimde 14 ARALIK ovl. testi yapmadim ama takvime gore degerlendirdim bakalim ins olmustur

Ya cidden daha 10 gün varken belirti yaşayanlar varmı ? Bana regl günü ve sonrasında belirtilerin başlaması normal geliyor. Benim 10 gün var bata belirtinin b si bile yok :)
Al bende de o kadar benimde 14 gun var ama hic belirti fln yok cok erken belirti yasayanlara yada anlayanlara sasiriyorum :)

bende de belirti falan yok normalde ama bugün çok şiddetli bir kasık krampı, baş dönmesi ve bayılma hissi gibi bir atak yaşadım..bilmiyorum belirtimi yoksa tahtalıköy yolcusu muyum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…