- 2 Kasım 2016
- 27
- 24
- 3
- 36
Kendini en iyi sen bilirsin cnm..belki de belirtidir..kisiden kisiye degisir bunlar..bende de kasik agrisi var acayip..ama bosa umitlenmemek icin dinlemiyom cok kendimiİMom omega kullanıyorum daha önceki dusugumden beri 3aydir falan ama hiç böyle olmamistim başka böyle olan varmı diye merak ettim teşekkür ederim cewabin için
Canim benimde bat 8-9 ya da 10 aralik ben ovu testi kullanmiyorum cunku adetim bittiginden beri iki gunde bir iliskiye giriyorum yani yumurtlama gunu onemli degil benim icin nasilsa denk geliyordur, tam yumurtlama gunune denk gelmesede onceki gece iliski oldugu icin, e onlarda 3 gun yasiyor icerde, spermler yani.. takvimime gore benimde ovu gunum 25 i, bakalim suan gogus ucu acimasi, gogus agrisi ve ara ara gelen kasik agrisindan baska belirtim yok. Normalde bu belirtiler adetten bi gun once baslardi bende, suphelenmiyor degilim yani ama umutlandirmiyorumda kendimi. Zaten daha iki aylik evliyiz 20 gundur ilkkez deniyoruz daha kismet bakalim.
Ayrica imzamdaki gebelik takviminin sebebi totem yapmak :)
canım bu imzayı nasıl yapıyoruz bende yapayım
Ben de de yok hersey aynikızlar belirtiler ne durumda ben de hala hiç bir belirti yok
Kızlar bu ay ilk defa denediğim ovulasyon testi calışmalarım tamamlanmıştır..fotosunu ekliyorum, yorumlarınızı da bekliyorum :)
Bence 25 Kasımda çift çizgi vardı..şimdi bakalım 10 Aralik icin geri sayıma başlıyorum..
Var mı Bat tarihi o civarda olanlar? Nedir sizde durumlar?
Gelin beraber bekleyelim.
Arya Stark........4Aralık
Tuma479........5 Aralık
Ecem1109........8 Aralık
Dykdyk........8 Aralık
esmeringunlugu...8_9 Aralık
Duyguuuuss........9 Aralık
Alsef........10 Aralık
Theteacher00........10 Aralık
asya_32........10 Aralık
Askn89........12 Aralık
Al bende de o kadar benimde 14 gun var ama hic belirti fln yok cok erken belirti yasayanlara yada anlayanlara sasiriyorum :)Ya cidden daha 10 gün varken belirti yaşayanlar varmı ? Bana regl günü ve sonrasında belirtilerin başlaması normal geliyor. Benim 10 gün var bata belirtinin b si bile yok :)
kızlar yaa şimdi baktım çok az kahverengi leke geldi. hasta mı oluyorum acaba,
kızlar yaa şimdi baktım çok az kahverengi leke geldi. hasta mı oluyorum acaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?