Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

kızlar yerleşme kanaması olduğunu nasıl anlarız, ne kadar sürüyo acaba, kahve mi geliyor yoksa kırmızı mı, bilen var mı ben ilk hamileliğimde yaşamamıştım

bende de sadece biraz kahverengi leke geldi başka da gelmedi. inşallah devamı gelmez kızlar dua edin bana

Devami gelirdi bu saate kadar..yerlesme kanamasi bence..hadi cnm hayirli olsun insallah

selamlar
benm bat 16 aralık
ovu testleri kullanmıyorm henüz ilk ay denemesi
geçen ay gebelik için denedm ama yeni evlendiğim için yumurtlama günümü kaçırmışız takvime göre yani

selamlar
benm bat 16 aralık
ovu testleri kullanmıyorm henüz ilk ay denemesi
geçen ay gebelik için denedm ama yeni evlendiğim için yumurtlama günümü kaçırmışız takvime göre yani
Bu ay tutturmuşsunuzdur insallah cnm

inşallah canm yaa daha var ama
sol kasık tarafım ağrıyor acı vermiyor ama hafif bir ağrı acaba erken belirti olabilir mi ona yormak istedm bir de çok gaz var
Döllenmenin uzerinden 3 4 gun gectiyse belirtiler baslayabiliyor..hepimiz farkli biseyleri belirtiye yoruyoruz ama en cok soylenilen kasikda agri, batma, goguste sertlik vb..
Olabilir yani ve insallah oyledir

Döllenmenin uzerinden 3 4 gun gectiyse belirtiler baslayabiliyor..hepimiz farkli biseyleri belirtiye yoruyoruz ama en cok soylenilen kasikda agri, batma, goguste sertlik vb..
Olabilir yani ve insallah oyledir
inşallah yaa

kızlaaar, huhu bizim liste eşrafııı..nasılsınız?
benim bata 9 gün var..sizlerin de azaldı baya, sigara kullanan varmı içinizde?
bıraktınızmı? ben bırakmaya çalışıyorum henüz tam beceremedim

ben kullanmıyorum canım evlendiğim ay doktora muayene olmuştum hamilelik düşündüğüm için folibol vermişti folik asit 1 aydır kullanıyorum onu faydası olur mu bilmem

Selam canım benimde 9 gün var canım beklemeyiz hep birlikte :) ben tek tük içiyorum sigara

ben kullanmıyorum canım evlendiğim ay doktora muayene olmuştum hamilelik düşündüğüm için folibol vermişti folik asit 1 aydır kullanıyorum onu faydası olur mu bilmem
anlamadım demek istediğini? folbiol ve sigara ne demek istedin?
buarada folbiol, folik asit dozajı çok yüksek, 5 mg olan bir hap..anormalili bebek doğurma riski olan gebeliklerde veriliyor, öyle bir riskin yoksa bence o hap yerinde folic 1 gibi bir hap kullan..günlük alınması gereken doz 400mcg çünkü..ama folbiol de 5 mg folik asit var..fazlasının zararı bile olabilir Allah korusun..

ben sigara kullanmıyorum o yüzden yaptığım tek değişiklik olarak onu yazıyım dedim canım evet üzerinde 5 mg yazıyo fazla mıymış o kullanmayayım o zaman doktor yazmıştı bi de

Benim Bat 13 aralık hayırlısı olur inşallah Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

ekledim hepinizi kızlar..
listedeki arkadaşlar, gününüz geldiği zaman durumunuzu bu sayfada da paylaşın..tek tek bulmak zor oluyor..
merakta komayın bizleri huuuu..hayırlı haberler inşallahh hepimiz için..

benm bat a 16 gün var
sigara içiyorum ama günde 4-5 tane
zaten normalde de o kadar içiyorum hatta midem bulanır sigaradan ama stres işte
hamile kalırsam hemen bırakırım :)
folik asit kullanmıyorm çnkü yeni evli olduğum için doktora gidemedm geçen adetmin 3. günü hafta sonuna denk geliyor
ve bu ay da inşallah adet olmam ama olursam 3. günü hafta sonuna denk geliyor bu ay da mı gidemicem yani doktora

Folic1 al kendin basla..sabah kahvaltiyla beraber 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…