Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Amin canım inşAllaaahhh.. Hemen başlayacaksın değilmi denemeye, bir süre beklemek falan gerekmiyor?
İnşallah en kısa zamanda tutunur bebişin, sağlıkla..

Amin canım inşAllaaahhh.. Hemen başlayacaksın değilmi denemeye, bir süre beklemek falan gerekmiyor?
İnşallah en kısa zamanda tutunur bebişin, sağlıkla..
canım dr adete kadar korunma verdi. inşallah hemen başlayacağım ama öncesinde rahim filmi var benim
amin inşallah

YAAA ben sana ne dedim şekercimmm çok iyi yapmıssın aynen devam yaa iyi ki yazdın beni de motive ettin. dur bugun de ben yapayım bari. ben genelde seksi giymeye çalışıyom ama tayt falan seviyo evde onu giyiyorum dışarda tayt giymem. aferin kız olcan sen.

valla iyi oldu :) :) bugün de bi yoklama çekeyim kocişe yap yap sende.bir ada isyan bayrağı çekmiştin ama boşver sen gene bildiğini oku.onların ipi bizim elmizde

kizlaar kalp atıslarini gordum bugun cok sukur, 7 haftalik minigim..darisi baslariniza insAllaaaahhhh..hepinize dua ediyorum..siz de bana edin olurmu..

gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağında göstesin evladını

Kizlar selamm.sizle paylaşmadan duramadım.heycan yaptim.Allahımmm ne olur inşallah diyorum.2 nisanda adet olmuştum simdi adetime 3,4 gün var.biraz önce lavaboya giitim günlük pedimde kahverengi bi lekelenme vardi.peçeteyle kendimi silince sütlü kahve renginde birazda beyazımsı sünen bi akıntı bulaştı.normalde hep adet oldugum gün siyaha yakın kanlı bi akıntı gelirdi sonrada adet olurdum.ilk kez oldu bu.cok heyecan yaptım.bi taraftanda umutlanmak istemiyorum üzülmemek için.çünkü son adetim 2 gün sürüp bitmişti.normalde 4,5 gün oluyordum.o yüzden belkide erken geliyordur

Galiba düşündüğüm gibi olacak.adetim erken geliyor sanırım.bu zamana kadar düzenli adet olurdum hep.niye böyle günü şaşıyorki şimdi ? Nasıl heyecanlanmistim

Canı

Eğer adet olursan ki inşallah olmazsın .yumurtlama erken öpmüş denektir.. ovulasyon testi kullan istersen

Eğer adet olursan ki inşallah olmazsın .yumurtlama erken öpmüş denektir.. ovulasyon testi kullan istersen
Hic denemedim onu.bu ayda adet bittikten sonra 2 günde bir iliski oldu.hesap kitap yapmadan akışına bırakmak istedim

Anladım canım en iyisi 2günde bir olması tabi..ovu testiyle adet tarihimizi kestirebiliyoruz ben mesela her ay farklı zaman da yumurtluyordum ovu testiyle öğrendim
Hic denemedim onu.bu ayda adet bittikten sonra 2 günde bir iliski oldu.hesap kitap yapmadan akışına bırakmak istedim
e

Anladım canım en iyisi 2günde bir olması tabi..ovu testiyle adet tarihimizi kestirebiliyoruz ben mesela her ay farklı zaman da yumurtluyordum ovu testiyle öğrendim

e
seninde hamileligin yeniymiş.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.rahat bi hamilelik geçirirsin insallah..bu ayıda bi gecirelim de olmadı bende denerim

EN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN AMA YUMURTLAMA TESTİ GERÇEKTEN İYİ OLUYOR BEN GEBE KALDIĞIM AY KULLANDIM VE HAMİŞTİM ONUNDA ETKİSİ OLDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM

EN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN AMA YUMURTLAMA TESTİ GERÇEKTEN İYİ OLUYOR BEN GEBE KALDIĞIM AY KULLANDIM VE HAMİŞTİM ONUNDA ETKİSİ OLDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM
bu ayda adet oldum ben.bide onu deneyim.eczaneden yumurtlama testi diye mi alcam.bide nasıl kullanılıyor

bu ayda adet oldum ben.bide onu deneyim.eczaneden yumurtlama testi diye mi alcam.bide nasıl kullanılıyor
canım ben netten aldım lab,,, ile başlıyor onu kullanacağım bende kürtaj sonrası adet oldum şükürler olsun artık deneme süreci bende de başladı.

sabah ilk adetinle sıvı alımı yapmadan testi yap derim canım genelde yapanlar saat 10-11 gibi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…