canım rabbim kuvvetini arttırsın her hamilelik bir olmuyor bende oğlumda hiç mide bulantısı yaşamadım
inşallah kalp atışınıda duyarsınız sağlıkla. allah tamamına erdirsin
bende dr gittim 14. şubatta öğrendiğim sağlıksız gebelik bugünki kan sonucu ile bitti sanırım 0,88 sonuç artık adeti bekliyorum rabbim sağlıkla tekrarını nasip eder inşallah tez zamanda
canım dr adete kadar korunma verdi. inşallah hemen başlayacağım ama öncesinde rahim filmi var benimAmin canım inşAllaaahhh.. Hemen başlayacaksın değilmi denemeye, bir süre beklemek falan gerekmiyor?
İnşallah en kısa zamanda tutunur bebişin, sağlıkla..
YAAA ben sana ne dedim şekercimmm çok iyi yapmıssın aynen devam yaa iyi ki yazdın beni de motive ettin. dur bugun de ben yapayım bari. ben genelde seksi giymeye çalışıyom ama tayt falan seviyo evde onu giyiyorum dışarda tayt giymem. aferin kız olcan sen.@-Anastasia sırf sen merak ederim yaz dedigin icin yaziyorun :) dun mikili pijamalar yerine gayet kadınsı mini bir gecelikle eşimin karşısina çıktımtelefonuna gömülmüş oturuyordu kafayi bi kaldırdı indirdi,sonra hızla geri kaldırdı :)) o ney laaa.ne seksi olmuşsun deyip telefonu fırlattı.surati kıp kırmızı oldu işe yaradı yani
YAAA ben sana ne dedim şekercimmm çok iyi yapmıssın aynen devam yaa iyi ki yazdın beni de motive ettin. dur bugun de ben yapayım bari. ben genelde seksi giymeye çalışıyom ama tayt falan seviyo evde onu giyiyorum dışarda tayt giymem. aferin kız olcan sen.
valla iyi oldu :) :) bugün de bi yoklama çekeyim kocişeYAAA ben sana ne dedim şekercimmm çok iyi yapmıssın aynen devam yaa iyi ki yazdın beni de motive ettin. dur bugun de ben yapayım bari. ben genelde seksi giymeye çalışıyom ama tayt falan seviyo evde onu giyiyorum dışarda tayt giymem. aferin kız olcan sen.
ikinizede maşallah o zamankizlaar kalp atıslarini gordum bugun cok sukur, 7 haftalik minigim..darisi baslariniza insAllaaaahhhh..hepinize dua ediyorum..siz de bana edin olurmu..
kizlaar kalp atıslarini gordum bugun cok sukur, 7 haftalik minigim..darisi baslariniza insAllaaaahhhh..hepinize dua ediyorum..siz de bana edin olurmu..
Galiba düşündüğüm gibi olacak.adetim erken geliyor sanırım.bu zamana kadar düzenli adet olurdum hep.niye böyle günü şaşıyorki şimdi ? Nasıl heyecanlanmistim[/QUOT
CAnım yumurtlama günün erken olmuş olabilirmi ki
Bilmiyorum ki yaa.dün bu saatlerde akıntım başlamıştı.hala ayni sekilde.hatta sabah devami gelecek diye pet koydum 1 damla gene kahverengi kan gelmis.peçeteyle sildikçe bulasiyor
Hic denemedim onu.bu ayda adet bittikten sonra 2 günde bir iliski oldu.hesap kitap yapmadan akışına bırakmak istedimEğer adet olursan ki inşallah olmazsın .yumurtlama erken öpmüş denektir.. ovulasyon testi kullan istersen
eHic denemedim onu.bu ayda adet bittikten sonra 2 günde bir iliski oldu.hesap kitap yapmadan akışına bırakmak istedim
seninde hamileligin yeniymiş.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.rahat bi hamilelik geçirirsin insallah..bu ayıda bi gecirelim de olmadı bende denerimAnladım canım en iyisi 2günde bir olması tabi..ovu testiyle adet tarihimizi kestirebiliyoruz ben mesela her ay farklı zaman da yumurtluyordum ovu testiyle öğrendim
e
EN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN AMA YUMURTLAMA TESTİ GERÇEKTEN İYİ OLUYOR BEN GEBE KALDIĞIM AY KULLANDIM VE HAMİŞTİM ONUNDA ETKİSİ OLDU DİYE DÜŞÜNÜYORUMHic denemedim onu.bu ayda adet bittikten sonra 2 günde bir iliski oldu.hesap kitap yapmadan akışına bırakmak istedim
bu ayda adet oldum ben.bide onu deneyim.eczaneden yumurtlama testi diye mi alcam.bide nasıl kullanılıyorEN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN AMA YUMURTLAMA TESTİ GERÇEKTEN İYİ OLUYOR BEN GEBE KALDIĞIM AY KULLANDIM VE HAMİŞTİM ONUNDA ETKİSİ OLDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM
canım ben netten aldım lab,,, ile başlıyor onu kullanacağım bende kürtaj sonrası adet oldum şükürler olsun artık deneme süreci bende de başladı.bu ayda adet oldum ben.bide onu deneyim.eczaneden yumurtlama testi diye mi alcam.bide nasıl kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?