Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Niye öyle dedin kuzu ya?
Canım ya canım çok sıkkın ben cabaladikca adamın umurunda bile değil. Ben artık çok sıkıldım hamile kalmak da istemiyorum çocuk doğurmak da. Suanki psikolojim bu. Valla ne diyim. Olmuyosa Allahin bi bildiği varmış işte.

Ay zaten çocuğu onlar için yapmıyoruz ki kendimiz için yapıyoruz..ama onlarsız yapamadığımız için de mecburuz onlara işte..ahh tek başına olsa şu iş :)
ya gerçekten kadınlar ve erkekler bambaşka iki yaratık, özellikle çocuk konusunda çok hassaslar..istedikleri, yaptıkları, tepkileri herşeyleri çelişki..ben de 5 aydır istiyordum çocuk ama ymurtlama günlerinde ilişki yaşamamak için nası kaçacağını şaşırıyodu benimki..halbuki çocuk istiyo, ama baskıya gelemiyo..
çocuk isteği yüzünden herzamanki ilişki rutimiz bile sekteye uğradı, dengesiz bu adamlar işte..
özetle sıkma canını, ya bu develeri güdücez yada güdücez işte başka yolu yok

inşallah canım inşallah tekrardan sağlıklı hayırlı gebelik haberi verebilirim.

senin dr kontrolü ne zaman canım

Teşekkür ederim kızlar moral oldunuz. Ama bu adam kendini duzeltene kadar benden zerre çaba yok artık. Bi anda sogurum. Sogutuyo kendinden. Artık istemiyorum ben de. Zaten zor bi evlilikten çıktım. Pesimde köle oldu şimdi ne değişti? anlamıyorum. Hicbiseyini eksik etmiyorum. Daha ne yapayım. Benden bu kadar kızlar. Yine de çok saolun kızlar

canım erkeklerde rahatlık var malesef eşime bende geçmiş yıllarn için o kadar kızıyorum ki 35-38 yaş arası ben ona resmen yalvarıyordum bebek için ama önemsemedi şimdi oda istiyor yaşadıklarım malum. sen kendin için iste canım. talep et devamlı benim gibi pişmanlıkların olmasın

canım evlilikler hep gül bahçesi olmuyor inişler çıkışlar olur sen rahat ol takma üstüne düşme
ben şunu gördüm kaçan kovalanıyor bu erkekler bundan anlıyor

hahaha hepsi aynı allahım yaaa..ne değişti söyliyim, ceptesin şuan..elde edene kadar fır dönerler, süprizler, jestler neler neler..ondan sonra herşey değişir, göbeğini kaşıyarak evde kumanda elinde oturan, çok yorgunum dışarı çıkmayalım, hiçbişi yapmayalım, dana gibi böööle oturalım modu.. baştan baya bi zoruna gider, kavgalar falan kendini paralarsın, sonra alışırsın vee hayat böyle sürüp gider..
yap yap bi çocuk daha yap, hayatına renk gelsin, heyecan ve neşe gelsin..Allah nasip etsin sana da, tüm isteyenlere de inşallaahhh..

@-Anastasia sırf sen merak ederim yaz dedigin icin yaziyorun :) dun mikili pijamalar yerine gayet kadınsı mini bir gecelikle eşimin karşısina çıktımtelefonuna gömülmüş oturuyordu kafayi bi kaldırdı indirdi,sonra hızla geri kaldırdı :)) o ney laaa.ne seksi olmuşsun deyip telefonu fırlattı.surati kıp kırmızı olduişe yaradı yani

hahahahha süpermiş

SÜPERRRRRRRR

Bravo

Alsef NASILSIN CANIM NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK

İyiyim tatlım, sen nasılsın?
Benim bulantı durumu felaket yalnız..İlk hamileliğimde hiçbişey anlamamıştım bu çok fena..Sürekli bulantım var 7/24

Yarın kalp atışını görmeye gidicez, nasip olur inşAllah..Darısı da sana olsun canım, tüm bekleyen arkadaşlarımla beraber tabi..

canım rabbim kuvvetini arttırsın her hamilelik bir olmuyor bende oğlumda hiç mide bulantısı yaşamadım
inşallah kalp atışınıda duyarsınız sağlıkla. allah tamamına erdirsin

bende dr gittim 14. şubatta öğrendiğim sağlıksız gebelik bugünki kan sonucu ile bitti sanırım 0,88 sonuç artık adeti bekliyorum rabbim sağlıkla tekrarını nasip eder inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…