- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım ya canım çok sıkkın ben cabaladikca adamın umurunda bile değil. Ben artık çok sıkıldım hamile kalmak da istemiyorum çocuk doğurmak da. Suanki psikolojim bu. Valla ne diyim. Olmuyosa Allahin bi bildiği varmış işte.Niye öyle dedin kuzu ya?
Canım ya canım çok sıkkın ben cabaladikca adamın umurunda bile değil. Ben artık çok sıkıldım hamile kalmak da istemiyorum çocuk doğurmak da. Suanki psikolojim bu. Valla ne diyim. Olmuyosa Allahin bi bildiği varmış işte.
Canım benim de bu ay yaşadıklarımı yazmıştım buraya yumurtlama gününü bir gün değerlendirdik eşim umursamıyordu falan ben çok kızmıştım ona ama bu ay silikte olsa gördüm çizgiyi..Allah tan umut kesilmez eşlerimiz maalesef böyleler ..sen umudunu kesme
aa süpermiş, hayırlı olsun hepsi de inşallahh..Arya Stark
kraker
canım onlar ekim topicinde beraberdik.
YaKaMoZz-z
arkadaşta hamile oda kasım topicinde
Canım ya canım çok sıkkın ben cabaladikca adamın umurunda bile değil. Ben artık çok sıkıldım hamile kalmak da istemiyorum çocuk doğurmak da. Suanki psikolojim bu. Valla ne diyim. Olmuyosa Allahin bi bildiği varmış işte.
inşallah canım inşallah tekrardan sağlıklı hayırlı gebelik haberi verebilirim.aa süpermiş, hayırlı olsun hepsi de inşallahh..
sen de tüpe falan gerek kalmadan hamile kalacaksın bence, bak gör..hiçbirşeye gerek kalmayacak Allahın izniyle..
Şu süreçleri bi atlat da adetten sonra başla hemen çalışmalara inşallahh..
İnşallah cnm..inşallah canım inşallah tekrardan sağlıklı hayırlı gebelik haberi verebilirim.
senin dr kontrolü ne zaman canım
canım erkeklerde rahatlık var malesef eşime bende geçmiş yıllarn için o kadar kızıyorum ki 35-38 yaş arası ben ona resmen yalvarıyordum bebek için ama önemsemedi şimdi oda istiyor yaşadıklarım malum. sen kendin için iste canım. talep et devamlı benim gibi pişmanlıkların olmasınCanım ya canım çok sıkkın ben cabaladikca adamın umurunda bile değil. Ben artık çok sıkıldım hamile kalmak da istemiyorum çocuk doğurmak da. Suanki psikolojim bu. Valla ne diyim. Olmuyosa Allahin bi bildiği varmış işte.
canım evlilikler hep gül bahçesi olmuyor inişler çıkışlar olur sen rahat ol takma üstüne düşmeTeşekkür ederim kızlar moral oldunuz. Ama bu adam kendini duzeltene kadar benden zerre çaba yok artık. Bi anda sogurum. Sogutuyo kendinden. Artık istemiyorum ben de. Zaten zor bi evlilikten çıktım. Pesimde köle oldu şimdi ne değişti? anlamıyorum. Hicbiseyini eksik etmiyorum. Daha ne yapayım. Benden bu kadar kızlar. Yine de çok saolun kızlar
Teşekkür ederim kızlar moral oldunuz. Ama bu adam kendini duzeltene kadar benden zerre çaba yok artık. Bi anda sogurum. Sogutuyo kendinden. Artık istemiyorum ben de. Zaten zor bi evlilikten çıktım. Pesimde köle oldu şimdi ne değişti? anlamıyorum. Hicbiseyini eksik etmiyorum. Daha ne yapayım. Benden bu kadar kızlar. Yine de çok saolun kızlar
hahahahha süpermiş@-Anastasia sırf sen merak ederim yaz dedigin icin yaziyorun :) dun mikili pijamalar yerine gayet kadınsı mini bir gecelikle eşimin karşısina çıktımtelefonuna gömülmüş oturuyordu kafayi bi kaldırdı indirdi,sonra hızla geri kaldırdı :)) o ney laaa.ne seksi olmuşsun deyip telefonu fırlattı.surati kıp kırmızı oldu işe yaradı yani
suratının haline gülmemek icin zor durdum.atmosferi bozmayim diyehahahahha süpermiş
SÜPERRRRRRRR@-Anastasia sırf sen merak ederim yaz dedigin icin yaziyorun :) dun mikili pijamalar yerine gayet kadınsı mini bir gecelikle eşimin karşısina çıktımtelefonuna gömülmüş oturuyordu kafayi bi kaldırdı indirdi,sonra hızla geri kaldırdı :)) o ney laaa.ne seksi olmuşsun deyip telefonu fırlattı.surati kıp kırmızı oldu işe yaradı yani
taktikler işe yaradı.sevimli degil seksi olmak gerekiyormus :) :) :)SÜPERRRRRRRR
Bravo@-Anastasia sırf sen merak ederim yaz dedigin icin yaziyorun :) dun mikili pijamalar yerine gayet kadınsı mini bir gecelikle eşimin karşısina çıktımtelefonuna gömülmüş oturuyordu kafayi bi kaldırdı indirdi,sonra hızla geri kaldırdı :)) o ney laaa.ne seksi olmuşsun deyip telefonu fırlattı.surati kıp kırmızı oldu işe yaradı yani
Alsef NASILSIN CANIM NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK
canım rabbim kuvvetini arttırsın her hamilelik bir olmuyor bende oğlumda hiç mide bulantısı yaşamadımİyiyim tatlım, sen nasılsın?
Benim bulantı durumu felaket yalnız..İlk hamileliğimde hiçbişey anlamamıştım bu çok fena..Sürekli bulantım var 7/24
Yarın kalp atışını görmeye gidicez, nasip olur inşAllah..Darısı da sana olsun canım, tüm bekleyen arkadaşlarımla beraber tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?