Bugün nörolojiye gittim kan verdim mr haftaya cekilecek.kadın doğumada göründüm.alttan muayene etti.icine utrasonla bakti.yumurtalıkların normal,rahim duvarın temiz bi sıkıntı yok dedi.idrar tahlili istedi bide smar testi aldı.bunların sonucunuda sonra alacam.çok şükür yumurtaliklarda bisey çıkmadı.
canım zaten kan testi ister dr sanırım MRdan önce. inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız
gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.cok tebrik ederimkizlaar bugun kontrolum vardi..5+5 haftalikmisim..sat ile hemen henen ayni olmusum..kese buyumus ama daha bebis gorunmedi..haftaya cmt kalp atisini gormeye gel, hersey yolunda dedi..
icim rahatladi ama bebegi de gormeden tam rahatlayamiyorum..
darisi baslariniza canlarim insallah..hepinize dua ediyorum..
Gelecek haftaya kalp atışını duyacaksin İnşallah allah tamamına erdirsinkizlaar bugun kontrolum vardi..5+5 haftalikmisim..sat ile hemen henen ayni olmusum..kese buyumus ama daha bebis gorunmedi..haftaya cmt kalp atisini gormeye gel, hersey yolunda dedi..
icim rahatladi ama bebegi de gormeden tam rahatlayamiyorum..
darisi baslariniza canlarim insallah..hepinize dua ediyorum..
canım naber nasılsınkızlaarr nabersiniz? kimsenin sesi soluğu çıkmıyor artık, nerelerdesiniz yahu?
Gelin sohbet edelim..
Askn89
Merhaba kızlar :)) ben buralardayım 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim nasipse bugün doktor kontrolüm var bakalım keseyi gorucez inşallahkızlaarr nabersiniz? kimsenin sesi soluğu çıkmıyor artık, nerelerdesiniz yahu?
Gelin sohbet edelim..
Askn89
Canım bugün adet günüm iki gün geçsin kan vereyim diye bekliyorum iniallah değer yükselmiştir dualarınız da unutmayın beni :) sen nasılsın bebiş nasılkızlaarr nabersiniz? kimsenin sesi soluğu çıkmıyor artık, nerelerdesiniz yahu?
Gelin sohbet edelim..
Askn89
Merhaba kızlar :)) ben buralardayım 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim nasipse bugün doktor kontrolüm var bakalım keseyi gorucez inşallah
Canım bugün adet günüm iki gün geçsin kan vereyim diye bekliyorum iniallah değer yükselmiştir dualarınız da unutmayın beni :) sen nasılsın bebiş nasıl
canım naber nasılsın
Hayırlı olsun şeker, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Merhaba kızlar :)) ben buralardayım 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim nasipse bugün doktor kontrolüm var bakalım keseyi gorucez inşallah
Maşallah maşallah..Bence var ikinci çizgi ama bu testi niye açıyosun sen :)Canım bugün adet günüm iki gün geçsin kan vereyim diye bekliyorum iniallah değer yükselmiştir dualarınız da unutmayın beni :) sen nasılsın bebiş nasıl
Böyle daha net görüyorum sanki alışkanlık oldu hepsini açıyorumMaşallah maşallah..Bence var ikinci çizgi ama bu testi niye açıyosun sen :)
Bence kapalıyken de görünür akşama doğru yada yarın sabah..
Niye öyle dedin kuzu ya?Alsef cim benden tık yok. Sil beni
İyiyim cnm sen nasılsın? Nasıl sende durumlar, toparladınmı iyice?
Eki Görüntüle 1980086
Amin abla Allah razı olsun bugün gebelik testi yüne yaptım koyulaşma var gibi geldi
Amin Allah binlerce kez razı olsunmaşallah dahada iyi haberler alırnız inşallah canım. allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?