Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

canım zaten kan testi ister dr sanırım MRdan önce. inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız
Bugün nörolojiye gittim kan verdim mr haftaya cekilecek.kadın doğumada göründüm.alttan muayene etti.icine utrasonla bakti.yumurtalıkların normal,rahim duvarın temiz bi sıkıntı yok dedi.idrar tahlili istedi bide smar testi aldı.bunların sonucunuda sonra alacam.çok şükür yumurtaliklarda bisey çıkmadı.

kizlaar bugun kontrolum vardi..5+5 haftalikmisim..sat ile hemen henen ayni olmusum..kese buyumus ama daha bebis gorunmedi..haftaya cmt kalp atisini gormeye gel, hersey yolunda dedi..
icim rahatladi ama bebegi de gormeden tam rahatlayamiyorum..
darisi baslariniza canlarim insallah..hepinize dua ediyorum..

gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.cok tebrik ederim

Gelecek haftaya kalp atışını duyacaksin İnşallah allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
Canım bugün adet günüm iki gün geçsin kan vereyim diye bekliyorum iniallah değer yükselmiştir dualarınız da unutmayın beni :) sen nasılsın bebiş nasıl

canım hayırlı haberler alırsın inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin rabbim inşallah

Canım bugün adet günüm iki gün geçsin kan vereyim diye bekliyorum iniallah değer yükselmiştir dualarınız da unutmayın beni :) sen nasılsın bebiş nasıl
Maşallah maşallah..Bence var ikinci çizgi ama bu testi niye açıyosun sen :)
Bence kapalıyken de görünür akşama doğru yada yarın sabah..

İyiyim cnm sen nasılsın? Nasıl sende durumlar, toparladınmı iyice?

iyiyim şükür canım kanama bitti korunuyoruz adete kadar adet ile testlerim yapılacak ve rahim filmi çektireceğim. bakalım hayırlısı tekrar ne zaman nasip olacak olmazsa ağustosta en geç tüp bebek yaptıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…