Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar sizinle 15 ocak batta bayağı sohbet etmiştik. Ben henüz adet olamadim. Günüm geceli bir hafta oldu. Gunum geçtikten bir gün sonra test yapmıştım. Çıkmamıştı. Geç döllenme olabilir mi sağlık ocağı ile eczane uzak bir türlü test alamadım. Adet olsa idim ne güzel aranıza katılacaktım. Birlikte güzel planlar yapacaktık

Bi fırsatını bulup tekrar test yaptırın varsa çıkar artık bence

İntten test al toptan evinde bulunsun

Adetin 9.gunu ovulasyon daha adetim bitmedi ama yapayım dedim ozlemisim :)

Eklentiler

• IMG_20210123_103219.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 35
Benim iki gün böyle çıkıp sonra pik yapmıştı bı kere daha yapmıştım ama akıntı yok henüz
Benim bugün baya koyulaşmış, yarın yda sonraki gün yumurtlama olabilir, birde internette okudum bal, arısütü polen karışımı yumurtanın olgunlaşmasına iyi geliyormuş, onu aldım aç karnına yiyorum bakalım

Benim adet bitmedi daha 10. Gün hala kahverengi geliyor 13. Gün yumurtlama oluyor takvime göre adetim hep böyle doğumdan sonra önceleri 5. 6. Gün banyo yapardim

Benim adet bitmedi daha 10. Gün hala kahverengi geliyor 13. Gün yumurtlama oluyor takvime göre adetim hep böyle doğumdan sonra önceleri 5. 6. Gün banyo yapardim
Uzun sürüyormuş sizin bu ay hepimizin olur inşallah, benimde bir oğlum var çok ara verdik şimdi bir yıldır uğraşıyoruz

Selam kızlarrrr :) ben geldim yine sizden farklı bat tarihimle :)
Bu ay reglim çok ileri attı .
ama dün doktoruma gittim Famera verdi ve çatlatma iğnesi yapcakmış. Çok umutlu yumurtaların çok fazla maşşlah dedi. Boyutlarıda iyi dedi bakalım :))

Benim bugün pik yqpmış sanırım 13. Gün

Eklentiler

• B745B7CC-57C7-4BA0-AF4D-2C2154F8A2AE.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba benim de sat 8 ocak 15 ocak arası.
Bat 10 şubat
Adet döngüsü 33 gün
Yumurtlama günü 27 ocak görünüyo uygulamada.
22 ocaktan beri ovulasyon testi yapıyorum
20sinden beri değerlendiriyoruz.Yataktan kalkmamaya çalısıyorum. 23 24 25 ocak pik görünüyo Hala çatlama olmadı sanırım. 27sine kadar yapacagım testi silikleştiği an yine denicez. Bugün kasıklarım ve belim hep agrıdı ayakta duramicak kadar. Ara ara sağ yumurtalıklarım sancılandı. Akıntı da var beyaz. 6aylık evliyim. Inşallah bebeğiniz olur nolur dua edin konuyla ilgili yorum veya tavsiyesi olan yazabilir mi veya aynı durumda olan? (son iki resim bugün yapıldı. Kaset olan 12.00de kalem olan 19.30da)

Eklentiler

• Screenshot_20210124-131609.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20210125-194523.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210125-124233.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…