- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Ben dün başladım sabahlarımyapıyorjm silik çıkıyor şuan, tahminim 24-25 ocak bakalım tutacakmıgünaydın kızlar ovulasyon testine başladınızmı
Bi fırsatını bulup tekrar test yaptırın varsa çıkar artık benceHanımlar sizinle 15 ocak batta bayağı sohbet etmiştik. Ben henüz adet olamadim. Günüm geceli bir hafta oldu. Gunum geçtikten bir gün sonra test yapmıştım. Çıkmamıştı. Geç döllenme olabilir mi sağlık ocağı ile eczane uzak bir türlü test alamadım. Adet olsa idim ne güzel aranıza katılacaktım. Birlikte güzel planlar yapacaktık
İntten test al toptan evinde bulunsunHanımlar sizinle 15 ocak batta bayağı sohbet etmiştik. Ben henüz adet olamadim. Günüm geceli bir hafta oldu. Gunum geçtikten bir gün sonra test yapmıştım. Çıkmamıştı. Geç döllenme olabilir mi sağlık ocağı ile eczane uzak bir türlü test alamadım. Adet olsa idim ne güzel aranıza katılacaktım. Birlikte güzel planlar yapacaktık
Evet alacam inşallah canım.İntten test al toptan evinde bulunsun
Tomay sen pik görmedin mi dahaBi fırsatını bulup tekrar test yaptırın varsa çıkar artık bence
Sizin benimkinden daha koyu benim çok silik çıkıyorAdetin 9.gunu ovulasyon daha adetim bitmedi ama yapayım dedim ozlemisim :)
Benim iki gün böyle çıkıp sonra pik yapmıştı bı kere daha yapmıştım ama akıntı yok henüzSizin benimkinden daha koyu benim çok silik çıkıyor
Benim bugün baya koyulaşmış, yarın yda sonraki gün yumurtlama olabilir, birde internette okudum bal, arısütü polen karışımı yumurtanın olgunlaşmasına iyi geliyormuş, onu aldım aç karnına yiyorum bakalımBenim iki gün böyle çıkıp sonra pik yapmıştı bı kere daha yapmıştım ama akıntı yok henüz
Benim adet bitmedi daha 10. Gün hala kahverengi geliyor 13. Gün yumurtlama oluyor takvime göre adetim hep böyle doğumdan sonra önceleri 5. 6. Gün banyo yapardimBenim bugün baya koyulaşmış, yarın yda sonraki gün yumurtlama olabilir, birde internette okudum bal, arısütü polen karışımı yumurtanın olgunlaşmasına iyi geliyormuş, onu aldım aç karnına yiyorum bakalım
Uzun sürüyormuş sizin bu ay hepimizin olur inşallah, benimde bir oğlum var çok ara verdik şimdi bir yıldır uğraşıyoruzBenim adet bitmedi daha 10. Gün hala kahverengi geliyor 13. Gün yumurtlama oluyor takvime göre adetim hep böyle doğumdan sonra önceleri 5. 6. Gün banyo yapardim
Benim oğlan 2 yasinda denemenin 3.ayi bakalım hayırlısı olsunUzun sürüyormuş sizin bu ay hepimizin olur inşallah, benimde bir oğlum var çok ara verdik şimdi bir yıldır uğraşıyoruz
Benimkinin bugün doğum günü 7. Yaşını doldurdu, geçen ay olsaydı doğum günü hediyesi olacaktı çok istiyo kardeşBenim oğlan 2 yasinda denemenin 3.ayi bakalım hayırlısı olsun
Benim oğlanın 9 Şubat eğer positif çıkarsa bende eşime supriz yapacamBenimkinin bugün doğum günü 7. Yaşını doldurdu, geçen ay olsaydı doğum günü hediyesi olacaktı çok istiyo kardeş
Aynen canım senin için önemli günler 23 24 25 26Benim bugün pik yqpmış sanırım 13. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?