- 10 Eylül 2018
- 3.299
- 4.592
- 133
- Konu Sahibi Blackgirll35
Bu arada yeni konu hayir uğur bereket getirsin hepimize.Buralar sağlıklı ilerleyen
le dolsun taşsın.Çok amiinnn.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı hakkımızda canım geçn ay yaptın mı ovulasyon ben yapmicam bu ay ya yeterGeldim canım şurada durayım bakalım.Regl olsun bitsin.Ovulasyon testi ile takip edeceğim insallah bu ay.
Yok canım yapmadım.İlk ay hadi deneyelim diye başladık karamboleHadi hayırlısı hakkımızda canım geçn ay yaptın mı ovulasyon ben yapmicam bu ay ya yeter
Bizde geçen ay öyle yaptık bu ay kullandım ben ama takvimle aynı hemen hemen kasık ağrımdan anlıyorum ben canım sende başla bu ay mutlaka netleşsin ne zaman yumurtlama oluyorYok canım yapmadım.İlk ay hadi deneyelim diye başladık karambole
İnsallah cnm ya valla kac aydir deniyorsunhzBenım de bat 4 Eylül bende burda yerımı alayımyumurtam gece çatladı . Beklemedeyım . Insallah bu ay güzel sonuc alırız
Evet o da sıkıntı insana benimkiler yanimda cok sukur ya annen gelir cnm insallah seninkine kalir yanindaAynen öyle canım şaka yapıyorum ama korkuyor insan sorumluluğu çok zor ben bide yalnızım ailemden uzağım çok korkuyorum
Bende anliyorum ama garanti olsun diye test aldim cok agrim olmuyo yumurtlamadaBizde geçen ay öyle yaptık bu ay kullandım ben ama takvimle aynı hemen hemen kasık ağrımdan anlıyorum ben canım sende başla bu ay mutlaka netleşsin ne zaman yumurtlama oluyor![]()
Canm valla degerlendirebildigini degerlendirKızlar benim 3 eylül yumurtlama gösteriyor takvim. İki aydır ovülastesti tam takvimin gösterdiği gün pik çıkıyor. Bu ay hangi günleri değerledirmeliyim ? 1 3 yeterli olurmu sizce
Gelir kalır canım o zaman mecburEvet o da sıkıntı insana benimkiler yanimda cok sukur ya annen gelir cnm insallah seninkine kalir yaninda
O zaman al canım benim çok ağrım oluyor teyit ettim zaten bu ayBende anliyorum ama garanti olsun diye test aldim cok agrim olmuyo yumurtlamada
Bu ay muhtemelen takvimin gösterdiğinden önce yumurtlama oldu benim.Takvimin yumurtlama gösterdiği 1 günü ve sonrasında 2 günü değerlendirdik.Buyuk ihtimal geç kaldık biz.Bizde geçen ay öyle yaptık bu ay kullandım ben ama takvimle aynı hemen hemen kasık ağrımdan anlıyorum ben canım sende başla bu ay mutlaka netleşsin ne zaman yumurtlama oluyor![]()
Benim de 3 gün önce pik oldu takvim hesabına göre çatlama 1 gün önce oldu takvimdekinden doğru değil sanırım tam olarakBu ay muhtemelen takvimin gösterdiğinden önce yumurtlama oldu benim.Takvimin yumurtlama gösterdiği 1 günü ve sonrasında 2 günü değerlendirdik.Buyuk ihtimal geç kaldık biz.
7 aydır canım ılk defa geçen ay ovulasyon testı kullandım . Çok degerlendırememıstım .bu ay günümü artık bıldıgım ıcın ıncesını , gününü ve catlama gununu degerlendırebıldım artık beklemedeyımİnsallah cnm ya valla kac aydir deniyorsunhz
İnşallah canım amiin veririm tabi kiAy cnm insallah olur ya haber ver bize dee
Yani bende hafif sanci oluyo cok degil hissetmiom cogu zmnO zaman al canım benim çok ağrım oluyor teyit ettim zaten bu ay
İnsallah olur cnm benim adetler korunmayi biraktiktan sonra bozuldu duzeni ondan aliyorum bende uc aydir ilk defa gunumde oldum7 aydır canım ılk defa geçen ay ovulasyon testı kullandım . Çok degerlendırememıstım .bu ay günümü artık bıldıgım ıcın ıncesını , gününü ve catlama gununu degerlendırebıldım artık beklemedeyım
Kullanman lazım o zaman canımYani bende hafif sanci oluyo cok degil hissetmiom cogu zmn
Aynn ondan yapiyorum garanti oluyor zaten valla bu ay da olmazsa yapmicam bidahaKullanman lazım o zaman canım
İnsan bıkıyor dimiAynn ondan yapiyorum garanti oluyor zaten valla bu ay da olmazsa yapmicam bidaha![]()