- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
5den düşük oldugu için gebelik yok gibi ama adet yakınsa o zaman da beta hcg hormonu yükseliyor. Belki ondan öyle cıkmıştırKızlar merhaba benim yumurtlamadan 7 gün sonra adet başlamıştı asıl adet günüm bugün size bişey sorucam bugün bi kasık ağrısı şikayetiyle acile doktora gittim beta da baktı 1,74 çıktı normalde aynı hastanede daha öncede test vermiştim hep 1.20 çıkardı sizce bu normalmi
Evet çatlamış henüz ama heran catlayabilir değerlendirin benim bir gün pik yaptı ertesi güne siliklesmistiMerhaba benim de sat 8 ocak 15 ocak arası.
Bat 10 şubat
Adet döngüsü 33 gün
Yumurtlama günü 27 ocak görünüyo uygulamada.
22 ocaktan beri ovulasyon testi yapıyorum
20sinden beri değerlendiriyoruz.Yataktan kalkmamaya çalısıyorum. 23 24 25 ocak pik görünüyo Hala çatlama olmadı sanırım. 27sine kadar yapacagım testi silikleştiği an yine denicez. Bugün kasıklarım ve belim hep agrıdı ayakta duramicak kadar. Ara ara sağ yumurtalıklarım sancılandı. Akıntı da var beyaz. 6aylık evliyim. Inşallah bebeğiniz olur nolur dua edinkonuyla ilgili yorum veya tavsiyesi olan yazabilir mi veya aynı durumda olan? (son iki resim bugün yapıldı. Kaset olan 12.00de kalem olan 19.30da)
Çatlamış olabilir degerlendirmeye devamKızlar yaaa Bi bakın nolur? Ben 22ocaktan beri ovulasyon testi yapıyorum ilk defa bu ay basladım. Benek calısmasına da bu ay basladık. 2 gün pik göründü bu sabah test t cye göre daha silikti galiba çatlama oldu (çünkü dün kasıkşarım6ve belimok ağrıyodu
Bu gün de ağrıyor tam nefes alamıyorum sanki karnım çok şiş, kasıklarım ağrıyo sağlı sollu az önce bunu yazarken sol yumurtalık bölgesinin sanki içinden bişeyler geçiyo kımıldıyo gibi oldu dalga geçmiyorum kızlar hani mideniz guruldarken karnınızdaki his var ya heh ondan oldu. Dünü de değerlendirmiştik içerde canlı sperm var, acaba çatlayan yumurtayı döllüyor olabilir mi? Bunları yasayıp hamile oldugunu öğrenen var mı?
2.resim dünkü test 3.resim bu sabah
Benim de 27 ocak gösteriyo yumurtlama gününü. 24 25 ocak pikti bugün t biraz silikBenim 12.gun yumurtlama olmadı takvime göre yarin olacak bakalim yarın pik gorecekmiyim
Benimde 25 ocqk pikti bugün çqtladı sanırım biraz silikleşti, sizinle aynıyız, ayrıca yazdığınız belirtiler akşamki değerlendirmeden sonra bende de olduBenim de 27 ocak gösteriyo yumurtlama gününü. 24 25 ocak pikti bugün t biraz silik
Canım bak bi arkadasımız benim soruma bunu cevap olarak atmışBenimde 25 ocqk pikti bugün çqtladı sanırım biraz silikleşti, sizinle aynıyız, ayrıca yazdığınız belirtiler akşamki değerlendirmeden sonra bende de oldubakalım bekleyip göreceğiz
Bir iki günde olmaz evet ama bir hafta sonra kasık krampları ile kendini belli edebilirCanım bak bi arkadasımız benim soruma bunu cevap olarak atmışmadem aynıyız sen de öğrenmiş rahatlamış olursun
Evet canım instagramda bende okudum takip ediyorum bu sayfayı, bat ne zaman sizin benim 10-11 şubatCanım bak bi arkadasımız benim soruma bunu cevap olarak atmışmadem aynıyız sen de öğrenmiş rahatlamış olursun
Benim de 10 şubat. Adete 14 gün kaldı diye gösteriyo inşallah adet olmayız bu ay döllenme olur. Yumurtam dün çatladı deniyoruz bakalım nasip. Allah gönlüne göre versinEvet canım instagramda bende okudum takip ediyorum bu sayfayı, bat ne zaman sizin benim 10-11 şubat
Amin canım hepimizin inşallahBenim de 10 şubat. Adete 14 gün kaldı diye gösteriyo inşallah adet olmayız bu ay döllenme olur. Yumurtam dün çatladı deniyoruz bakalım nasip. Allah gönlüne göre versin
Takvim yanıltıcı olabiliyor, sen testi takip et canım. Benim de bugün yumurtlama günü gösteriyo ama dün çatlama olduBenim bugün takvime göre yumurtlama günü ama pik olmadı
Tabi, bugün yaptıgımı çekmedim işteyim şuan 2.resim dünkü 3.resim 25 ocakResim atarmisin pik öncesi pik günuSelisay
Kız sen gün gun gebelik de varmisin sanki ben bu fotoları gördüm bı yerde burda mı gord acabaTabi, bugün yaptıgımı çekmedim işteyim şuan 2.resim dünkü 3.resim 25 ocak
23 de pik baslamisTabi, bugün yaptıgımı çekmedim işteyim şuan 2.resim dünkü 3.resim 25 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?