- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Evet23 de pik baslamis
Her yere koydum yardımcı olun diye kim görürse yazsın diyeKız sen gün gun gebelik de varmisin sanki ben bu fotoları gördüm bı yerde burda mı gord acaba
Hadi inşallah hayırlısı olsunHer yere koydum yardımcı olun diye kim görürse yazsın diye
Canım senin yarın yumurtlama olabilir hatta günde iki kez test yap, benimde böyleydi hemen ertesi gün pik olduKoyulaşma var yarın pik olabilir heralde biraz önce akıntı da gelmişti adetin 13. Günü bugun
Merhaba canım benimde bat 10 Şubat bende ayın 23 nden itibaren gün aşırı ilişkiyi yaşadım benim aşırı derecede bel agrım kasıklarımda şişlik ve kramp var sadece suan çok erken ama benim bir kızım var onda lekelenme yaşadım o şekilde anlamıştım ilk hafta kısmet hepimizin hakkına hayırlısı olsunHeey kızlar batı 10 şubat olan ve yumurtlama öncesi sonrası ilişkiye giren ve aşagı da yazcagım belirtileri yalanlar bakabilir mi döllenme baslamış mıdır?
*23 24 25 ocak pik değerlendirdik.
*26 27 ocak t silikleşiyor çatlama oldu dün de değerlendirdik.
-2 gündür kasıkta şiddetli ağrı
-bel ve sırt ağrısı
-sağlı sollu sancılar yumurtalık bölgesinde
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik
- göğüs ucunda sızlama
- önce beyaz kremsi akıntı sonra su gibi akıntı
- idrar yaparken sağ veya sol tarafta hafif sızı
20/26 ocak her gün ilişki yasandı korunmadan
Döllenme gerçekleşiyor mudur?
Aminn inşallah Bi süre bu siteye gitmicem cok okuyorum kendimi dinliyorum. Adete Bi hafta falan baslarım düşünmeye. Yoksa beni cok yıpratıyor böyle kafamda kuruyorumMerhaba canım benimde bat 10 Şubat bende ayın 23 nden itibaren gün aşırı ilişkiyi yaşadım benim aşırı derecede bel agrım kasıklarımda şişlik ve kramp var sadece suan çok erken ama benim bir kızım var onda lekelenme yaşadım o şekilde anlamıştım ilk hafta kısmet hepimizin hakkına hayırlısı olsun
Yumurtlama ve çatlama günlerimiz aynıBenimde 25 ocqk pikti bugün çqtladı sanırım biraz silikleşti, sizinle aynıyız, ayrıca yazdığınız belirtiler akşamki değerlendirmeden sonra bende de oldubakalım bekleyip göreceğiz
Hadi inşallah 3 tatlı bebek dünyaya getiririz inşallahYumurtlama ve çatlama günlerimiz aynı
Hadi inşallah, benim adetin 16. 17. 18. Gün pik, 19.gününde çatlama oldu. Çatlamadan sonra kasık bel ağrıları arttı göğüs sızısı oldu akıntı devam ediyor. Normalde çatlamadan sonra kesilmesi lazımdı bunların.Aaa benimde bat 10 şubat sizinle heycanla beklicembuarada adetin 8. Ve 9. Günleri ovü. Takibinde çift çizgi görüldü 10.gün silikleşti degerlendirme gün aşırı yapıldı
Yumurtlama ve çatlama günlerimiz aynı
Evet kızlar zaman geçmiyor şu şubat biran önce gelseHadi inşallah 3 tatlı bebek dünyaya getiririz inşallahbunları okuduk a umutlanıyorım dua ediyorum hepimiz için Allahım inşallah kabul eder de bize de evlat sahibi olmayı nasip eder
Evet yaa kafamda hesap yapıyorum çarsamba erken gebelik testi mi yapsam diye ama yoook beklicem bu sefer. Bu kadar yaklaşmışken negatifi görmek istemiyorum Allahın izniyleEvet kızlar zaman geçmiyor şu şubat biran önce gelsebiz üzerimize düşeni yaptık
Geliyordur inşallah hadi bakalım ama ben gün aşırı değerlendirdim hep inşallah sorun olmazHadi inşallah, benim adetin 16. 17. 18. Gün pik, 19.gününde çatlama oldu. Çatlamadan sonra kasık bel ağrıları arttı göğüs sızısı oldu akıntı devam ediyor. Normalde çatlamadan sonra kesilmesi lazımdı bunların.Umutluyum, inşallah bebiş geliyordur bat ı bekliyorum
Geliyordur inşallah hadi bakalım ama ben gün aşırı değerlendirdim hep inşallah sorun olmazHadi inşallah, benim adetin 16. 17. 18. Gün pik, 19.gününde çatlama oldu. Çatlamadan sonra kasık bel ağrıları arttı göğüs sızısı oldu akıntı devam ediyor. Normalde çatlamadan sonra kesilmesi lazımdı bunların.Umutluyum, inşallah bebiş geliyordur bat ı bekliyorum
İnşAllahGeliyordur inşallah hadi bakalım ama ben gün aşırı değerlendirdim hep inşallah sorun olmaz
Yani benim merak ettigim şu ovulasyon testi çift çiz cıktıgnda o an yumurtlamamı yasıyoruz yoksa yumurtlamadan 1 gun öncesini mi. Çünkü ben pik görünce silikleşene kadar 1 gun durup 1 gun ilişki yaptım yani sadece aralıklı gunlerse acaba tutturdummu offffff yahu 10 şubat gel artıkİnşAllahdua ediyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?