Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,
Benim bat 14 şubat. Ben yumurta takibi yaptırıyorum klomen kullandım. Haftaya yumurtlama olur herhalde

Merhaba canım benimde bat 10 Şubat bende ayın 23 nden itibaren gün aşırı ilişkiyi yaşadım benim aşırı derecede bel agrım kasıklarımda şişlik ve kramp var sadece suan çok erken ama benim bir kızım var onda lekelenme yaşadım o şekilde anlamıştım ilk hafta kısmet hepimizin hakkına hayırlısı olsun

Aminn inşallah Bi süre bu siteye gitmicem cok okuyorum kendimi dinliyorum. Adete Bi hafta falan baslarım düşünmeye. Yoksa beni cok yıpratıyor böyle kafamda kuruyorum

Benim 14.gun akşam ve simdi ki böyle koyu ama pik degil inşaallah akşama pik olur

Eklentiler

• IMG_20210128_111750.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 24
Aaa benimde bat 10 şubat sizinle heycanla beklicem buarada adetin 8. Ve 9. Günleri ovü. Takibinde çift çizgi görüldü 10.gün silikleşti degerlendirme gün aşırı yapıldı

Aaa benimde bat 10 şubat sizinle heycanla beklicem buarada adetin 8. Ve 9. Günleri ovü. Takibinde çift çizgi görüldü 10.gün silikleşti degerlendirme gün aşırı yapıldı
Hadi inşallah, benim adetin 16. 17. 18. Gün pik, 19.gününde çatlama oldu. Çatlamadan sonra kasık bel ağrıları arttı göğüs sızısı oldu akıntı devam ediyor. Normalde çatlamadan sonra kesilmesi lazımdı bunların. Umutluyum, inşallah bebiş geliyordur bat ı bekliyorum

Yumurtlama ve çatlama günlerimiz aynı
Hadi inşallah 3 tatlı bebek dünyaya getiririz inşallah bunları okuduk a umutlanıyorım dua ediyorum hepimiz için Allahım inşallah kabul eder de bize de evlat sahibi olmayı nasip eder
Evet kızlar zaman geçmiyor şu şubat biran önce gelse biz üzerimize düşeni yaptık

Evet kızlar zaman geçmiyor şu şubat biran önce gelse biz üzerimize düşeni yaptık
Evet yaa kafamda hesap yapıyorum çarsamba erken gebelik testi mi yapsam diye ama yoook beklicem bu sefer. Bu kadar yaklaşmışken negatifi görmek istemiyorum Allahın izniyle

Geliyordur inşallah hadi bakalım ama ben gün aşırı değerlendirdim hep inşallah sorun olmaz

Geliyordur inşallah hadi bakalım ama ben gün aşırı değerlendirdim hep inşallah sorun olmaz

İnşAllah dua ediyorum herkese
Yani benim merak ettigim şu ovulasyon testi çift çiz cıktıgnda o an yumurtlamamı yasıyoruz yoksa yumurtlamadan 1 gun öncesini mi. Çünkü ben pik görünce silikleşene kadar 1 gun durup 1 gun ilişki yaptım yani sadece aralıklı gunlerse acaba tutturdummu offffff yahu 10 şubat gel artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…