Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah ama 30 ocak akşamı pik 31ocak silinme gördüm bu sabah negatif çıktı daha çıkma ihtimali var mı ki
canım daha 12 gün bile olmamış regl tarihinde 13-14 şubat gibi olması lazım yani geç yumurtlamışsın sende benim gibi tabiki hala ihtimal var kimsinde 12 gün sonra anca geçiyor idrara

canım daha 12 gün bile olmamış regl tarihinde 13-14 şubat gibi olması lazım yani geç yumurtlamışsın sende benim gibi tabiki hala ihtimal var kimsinde 12 gün sonra anca geçiyor idrara
Yaaa inşaallah diyeyim adet olmazsam bugün erken gebelik testi yapayım mi akşam sizin döngü nasildi

Yaaa inşaallah diyeyim adet olmazsam bugün erken gebelik testi yapayım mi akşam sizin döngü nasildi
benimde normalde 30ünda çatlama olması gerekirken 2-3ünde oldu bide erken gebelikte bile çıkmıyor bazen ama sen kaset yapıyorsun çok normal varsa da çıkmaması bence sabret bi erken gebelik testi al ve sabah ilk idrarla uygula istersen benimde kargoda days comfort gebelik testlerim onları bekliyorum

Predictor yaptım az önce negatif daha test yapmama gerek yok olsa çıkardı erken gebelikte bı dahaki aya artk

Dua ettiklerim tek tek hamilelik haberi veriyor maşallah Allahın izniyle ve dualarımızla çok şükür olmuş çok sevindim
Bende şuanlık bir şey yok canım beklemedeyim yanlış anlamışsın Allahmı söyletti kız ay hadi inşAllah ya

Kızlar selam benim de 10 şubat bat gösteriyor telefondaki uygulama,adetin 27. Günü. Normalde 28-29 günde bir adet oluyorum aslında. Dün çok az kahverengi leke vardı, bugün de günlük pede çok az geldi ama tekrar şuan bir şey yok. Bu kadar geç yerleşme olur mu yoksa adet mi geliyor acaba?

Geç döllendiyse olabilir canım. Çatlamadan ne zamandı. Batım benim de 10 şubattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…