- 5 Mayıs 2020
- 702
- 335
- 53
- 34
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Bu aydanda geçtim sanırım ben gelen giden yok ama gelecek gibi. Beklemekteyim keşke bir mucize olsaAminnn inşallah canım rabbim sizlerede bu ay güzel haber almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallah yazacam hemenGelişmeleri haber ver inşallah iyi haberler alırsın
Regil olmadiysan hala bı umut vardır canım sen pozitif düşün rabbim inşallah nasip edecekBu aydanda geçtim sanırım ben gelen giden yok ama gelecek gibi. Beklemekteyim keşke bir mucize olsa
Evet öyleRegil olmadiysan hala bı umut vardır canım sen pozitif düşün rabbim inşallah nasip edecek
Çok heyecanlı şeylerAltta ki sabah yaptigim surelab diğeri ondan 4 saat sonra yaptığım freely ama mavi testte hicbisey yoktu sonradan öyle olmus
Yarın adet günüm bakalm nolacak ben anladm varmı yok muÇok heyecanlı şeylerAllah nasip eder inşallah vardır
Seninde silik çizgilerin var canim goruyorumAltta ki sabah yaptigim surelab diğeri ondan 4 saat sonra yaptığım freely ama mavi testte hicbisey yoktu sonradan öyle olmus
Ben anlamadm neden hemen çıkmadı ki kuruma çizgisi gibi de değil pembeSeninde silik çizgilerin var canim goruyorum
Sabah bende yaptım gebelik testi ilk 5 dk bişey bişey göremedim sonra da kahvaltı hazırlıyorum derken unutmuşum. 1 saat sonra aklıma geldi baktm silik çizgi vardı beyaz değildi. Kuruma mı bilmiyorum. Ciddiye almadım attım çöpe. Ovülasyon testi de yapmıştım oda ne silik ne de C çizgisiyle aynıydı. Hafif kırmızılıktaydı. Onuda ciddiye almadım çöpe attım. Şimdi keşke resimleseydim diyorum. Daha yeni yeni kafam karışıyorBen anlamadm neden hemen çıkmadı ki kuruma çizgisi gibi de değil pembe
Evet canım pembe kurma çizgiler gri gibi oluyor bence artık yanlış değildir yani hep yanlışlarını denk gelecek sanaBen anlamadm neden hemen çıkmadı ki kuruma çizgisi gibi de değil pembe
0 küsürlü çıkıyor tam 0 ı hiç görmedimArkadaşlar beta hcg değeri tamamen 0 çıkan var mı aranızda?
Anladım bir başka arkadaş sonuç çıkmayınca daha 0 diye giriyorlar dedi. Onu duyınca içim rahatladı. İnşallah doğru değer girilir yakında0 küsürlü çıkıyor tam 0 ı hiç görmedim
Aynı gün reglimizAblamı ruyamda hamile gördüm kalktım test yaptım hayalet cizgi bile yok kabak gibi negatif testten sonra bi kalktım klozetten kan geldi damladı şansıma tüküreyim bu ayda olmadı malesef
Oldun mu sendeAynı gün reglimiz
Yarın için doktordan randevu aldım ikinci günü adetimin, bakalım ne diyecekOldun mu sendeben hsg çektiricem ya bu böyle olmicak
Kesin bozuk test sabah al bı marka yapacam zaten adet günüm bakalm ne çıkacak hep beni bulur yanlislarEvet canım pembe kurma çizgiler gri gibi oluyor bence artık yanlış değildir yani hep yanlışlarını denk gelecek sana
Bende <0 çıkmıştı0 küsürlü çıkıyor tam 0 ı hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?