- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Kaç gün kala yapmaya başladım canımEvet koyulaştıBugün sabah yapmadım ama
AA neden ipatl ettibDün iptal ettim ya siparişi yarın belli olur adet gecikmesi olmasi lazim
Aynen canim ben cuma gunu test yapmayi dusunuyorumHayırlısı demekten başka bir yol kalmadıbiraz daha bekliycez sonuç için
İlk 4 gün kala yaptım. İlk dakikada silik çizgi çıktı. Dünde (3 gün kala) koyulaşmayı takip etmek için yaptım çok şükür koyulaşmıştı. Haftaya pazartesi kan vericem için 2 güne bir yapmayı planlıyorum artık.Kaç gün kala yapmaya başladım canım
Çok fazla sipariş etmiştim gebelik varsa testler boşa gider dedim adet olunca sipariş veririm days comfort güvenilir mi ondan alaym mi eczanedenAA neden ipatl ettib
Bende Cuma’ya kadar kendimi tutabilirsem 1 tane erken gebelik testim var onu da cuma günü kullancam inşallahAynen canim ben cuma gunu test yapmayi dusunuyorum
Bat gününüzü nasıl hesaplamıstınız ovulasyon testi takip ettiniz miİlk 4 gün kala yaptım. İlk dakikada silik çizgi çıktı. Dünde (3 gün kala) koyulaşmayı takip etmek için yaptım çok şükür koyulaşmıştı. Haftaya pazartesi kan vericem için 2 güne bir yapmayı planlıyorum artık.
seninle herşeyimiz aynı inşallah güzel sonuçlar alırızİnsallahbenim bat 15 Şubat regilden 6 gün sonra yumurtlamam olmustu 28 29 bgn çatlamanin 10. Günü
Evet yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip ettimBat gününüzü nasıl hesaplamıstınız ovulasyon testi takip ettiniz mi
Nasıl yaniBen de gebelik diye gittim enfeksiyon çıktı kızlar
Kasık ağrım vardı gebelik olabilir mi diye doktora gittim kan testiyle idrar tahlili yaptı gebelik negatif çıktı idrarırımda da enfeksiyon çıktıNasıl yani
Hayırlı olsun canım bariz belli yani sağlıkla ilerlesin fasulyenBukadar test yanlış değildir dimi çok saol canım umudunu kesme daha gününe var senin ben erken yumurtladim die erken çıktı galiba
Ben smdi gene aldım comfor ezcaci doğru çıkıyor dedi dendim oda silik bende kan verdim sonuç bekliyorumÇok fazla sipariş etmiştim gebelik varsa testler boşa gider dedim adet olunca sipariş veririm days comfort güvenilir mi ondan alaym mi eczaneden
İnşallah canım benim test yaptinmi senseninle herşeyimiz aynı inşallah güzel sonuçlar alırız
Aminnn inşallah canım rabbim sizlerede bu ay güzel haber almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım bariz belli yani sağlıkla ilerlesin fasulyen
Ablamı ruyamda hamile gördüm kalktım test yaptım hayalet cizgi bile yok kabak gibi negatif testten sonra bi kalktım klozetten kan geldi damladı şansıma tüküreyim bu ayda olmadı malesefNasıl yani
Erken gebelik testim yok o yüzden biraz daha bekliyorum sen hiç bu günlerde ovülasyon testi yapmış mıydınİnşallah canım benim test yaptinmi sen
Yok canım yapmadim ben sadcee erken gebelik testi yaptım 3 tane hepsi silik sabahta normal kaset yaptım silik çıktı kan sonucu bekliyorum smdiErken gebelik testim yok o yüzden biraz daha bekliyorum sen hiç bu günlerde ovülasyon testi yapmış mıydın
Gelişmeleri haber ver inşallah iyi haberler alırsınYok canım yapmadim ben sadcee erken gebelik testi yaptım 3 tane hepsi silik sabahta normal kaset yaptım silik çıktı kan sonucu bekliyorum smdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?