- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Sonuç 1 2 saate çıkıyordu kaçta çıkacakmışDun 6 gun vardi canim testlerim boyle cikti bugun 5 gun var sabah 7.30ta kan verdim bakalim kac cikicak
Bide 2 kat artması nasıl oluyor ilk 10 ise sonra 22 normalmi 10+2= 20 böylemiDun 6 gun vardi canim testlerim boyle cikti bugun 5 gun var sabah 7.30ta kan verdim bakalim kac cikicak
Kuzum benimki 9.92 cikti pazartesi tekrar vericem bakalim ne kadar yukselicek senin gayet guzel yukselmis hic canını sıkmaBide 2 kat artması nasıl oluyor ilk 10 ise sonra 22 normalmi 10+2= 20 böylemi
Bende ayniyim gebelik testi siparişi verdim yine ovulasyon testi de alacam bu ay erken yumurtlarim inşaallahİnsanın sinirleri bozuluyor artık. Üstüne düşmemek oluruna bırakmak gerekiyor ama öylede yapamıyorum.
Bu değere o testler çok güzel çıkmış hayırlı olsunKuzum benimki 9.92 cikti pazartesi tekrar vericem bakalim ne kadar yukselicek senin gayet guzel yukselmis hic canını sıkma
Gayet normal canım niye üzülüyorsun iki günde bir iki katına çıkması lazım iki katına çıkmış zatenBenim biraz morelim bozuk benim salı günü regile 6 gün varken beta 10 çıktı 2 gün sonra yani dün regilime 4 gün varken beta 22 çıktı nasıl sence benim ilk olacak inşallah oyuzden hiç bilmiyorum korkuyorum
Yumurtlamadan kaç gün sonra ilk idrarda silik çıktı adet günü herkeste farklı ya yumurtlama zamanı önemli benim içinCanim benimde testlerim ayni seninki gibi cikti regl 6 gun kala bugun kan verdim sonuc bekliyorum 2 gunde 2 katina cikmis bence normal gozukuyor icin rahat etmesi icin 2-3 gun sonra tekrar kan ver istersen
Ayyy hayırlı olsun canım çok sevindim gebeligimiz sağlıklı şekilde ilerler inşallahKuzum benimki 9.92 cikti pazartesi tekrar vericem bakalim ne kadar yukselicek senin gayet guzel yukselmis hic canını sıkma
Canim 9. Gunu silik gordumYumurtlamadan kaç gün sonra ilk idrarda silik çıktı adet günü herkeste farklı ya yumurtlama zamanı önemli benim için
İyaaa iyimi 2 kat olmusmu yani ben 2 kat olunca 30 olması lazım die hesapliyorm ay çok saol ya içim rahatlari ben hiç bilmiyorum ilk olcsk rabbim nasip ederse ondan size sordumGayet normal canım niye üzülüyorsun iki günde bir iki katına çıkması lazım iki katına çıkmış zaten
İnsallah canim insallah kimyasal olmaz tek tereddutum o seninki gibi yukselirAyyy hayırlı olsun canım çok sevindim gebeligimiz sağlıklı şekilde ilerler inşallah
Allah korusun inşallah öyle bisy olmaz aklımıza oylr bisy getirmeyelim bol bol dua edelim inşallahİnsallah canim insallah kimyasal olmaz tek tereddutum o seninki gibi yukselir
İnsallah pazartesi tekrar haberleselim canimAllah korusun inşallah öyle bisy olmaz aklımıza oylr bisy getirmeyelim bol bol dua edelim inşallahbende pazartesi tekrar kan verecem regil günüm oluyor zatn
Bu ay kullanmamıştım doktorum o daha çok stres yapıyor akışına bırak olur demişti ama önümüzdeki ay kullancam bende yada regl biter bitmez bata kadar 2 günde bir ilişki yöntemini deniycez bilmiyorum artık ama umutsuzluğa kapılmaya başlıyorum artıkBende ayniyim gebelik testi siparişi verdim yine ovulasyon testi de alacam bu ay erken yumurtlarim inşaallah
Ay yerim benim onu minnacık daha hangi marka testle çıktı canım çizdilerKuzum benimki 9.92 cikti pazartesi tekrar vericem bakalim ne kadar yukselicek senin gayet guzel yukselmis hic canını sıkma
Tamam canım hayırlı güzel haberler Alalim inşallahİnsallah pazartesi tekrar haberleselim canim
Hiç öyle düşünmeyin ben 2 buçuk senedir istiyorum Eylül ayında aşılama dendim olmadi geçen ay ovulasyonla takip yaptım geçen ay olmadı bu ay gene devam ettim çok şükür bu ay oldu rabbim sağlıklı şekilde ilerlemeyi nasip etsin inşallah bende pko var regil olmuyordum yumurta buyumuyordu catlamiyor die ama çok şükür şimdi oyuzden umutsuzluğa kapılmayın rabbim sizede nasip edecek inşallahBu ay kullanmamıştım doktorum o daha çok stres yapıyor akışına bırak olur demişti ama önümüzdeki ay kullancam bende yada regl biter bitmez bata kadar 2 günde bir ilişki yöntemini deniycez bilmiyorum artık ama umutsuzluğa kapılmaya başlıyorum artık
Aklımda bulunsun bı daha ki ay içinCanim 9. Gunu silik gordum
Benim ilişki düzenli değil ikimizde yorucu işte calisiyrz denk gelmesi zor yani mecbur ovulasyon yapacamBu ay kullanmamıştım doktorum o daha çok stres yapıyor akışına bırak olur demişti ama önümüzdeki ay kullancam bende yada regl biter bitmez bata kadar 2 günde bir ilişki yöntemini deniycez bilmiyorum artık ama umutsuzluğa kapılmaya başlıyorum artık
Bı daha ki değerin 40 üzeri olması lazimHiç öyle düşünmeyin ben 2 buçuk senedir istiyorum Eylül ayında aşılama dendim olmadi geçen ay ovulasyonla takip yaptım geçen ay olmadı bu ay gene devam ettim çok şükür bu ay oldu rabbim sağlıklı şekilde ilerlemeyi nasip etsin inşallah bende pko var regil olmuyordum yumurta buyumuyordu catlamiyor die ama çok şükür şimdi oyuzden umutsuzluğa kapılmayın rabbim sizede nasip edecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?