Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet normal canım niye üzülüyorsun iki günde bir iki katına çıkması lazım iki katına çıkmış zaten

Canim benimde testlerim ayni seninki gibi cikti regl 6 gun kala bugun kan verdim sonuc bekliyorum 2 gunde 2 katina cikmis bence normal gozukuyor icin rahat etmesi icin 2-3 gun sonra tekrar kan ver istersen
Yumurtlamadan kaç gün sonra ilk idrarda silik çıktı adet günü herkeste farklı ya yumurtlama zamanı önemli benim için

Kuzum benimki 9.92 cikti pazartesi tekrar vericem bakalim ne kadar yukselicek senin gayet guzel yukselmis hic canını sıkma
Ayyy hayırlı olsun canım çok sevindim gebeligimiz sağlıklı şekilde ilerler inşallah

Gayet normal canım niye üzülüyorsun iki günde bir iki katına çıkması lazım iki katına çıkmış zaten
İyaaa iyimi 2 kat olmusmu yani ben 2 kat olunca 30 olması lazım die hesapliyorm ay çok saol ya içim rahatlari ben hiç bilmiyorum ilk olcsk rabbim nasip ederse ondan size sordum

İnsallah canim insallah kimyasal olmaz tek tereddutum o seninki gibi yukselir
Allah korusun inşallah öyle bisy olmaz aklımıza oylr bisy getirmeyelim bol bol dua edelim inşallah bende pazartesi tekrar kan verecem regil günüm oluyor zatn

Bende ayniyim gebelik testi siparişi verdim yine ovulasyon testi de alacam bu ay erken yumurtlarim inşaallah
Bu ay kullanmamıştım doktorum o daha çok stres yapıyor akışına bırak olur demişti ama önümüzdeki ay kullancam bende yada regl biter bitmez bata kadar 2 günde bir ilişki yöntemini deniycez bilmiyorum artık ama umutsuzluğa kapılmaya başlıyorum artık

Hiç öyle düşünmeyin ben 2 buçuk senedir istiyorum Eylül ayında aşılama dendim olmadi geçen ay ovulasyonla takip yaptım geçen ay olmadı bu ay gene devam ettim çok şükür bu ay oldu rabbim sağlıklı şekilde ilerlemeyi nasip etsin inşallah bende pko var regil olmuyordum yumurta buyumuyordu catlamiyor die ama çok şükür şimdi oyuzden umutsuzluğa kapılmayın rabbim sizede nasip edecek inşallah

Benim ilişki düzenli değil ikimizde yorucu işte calisiyrz denk gelmesi zor yani mecbur ovulasyon yapacam

Bı daha ki değerin 40 üzeri olması lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…