- 7 Ocak 2016
- 139
- 58
- 98
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Herşeyin doğru bir zamanı vardır biliyorum bizim sabırla beklememiz gerekiyor ama bazen olmuyor işte daha 4-5 gün var bata. Hala bir umut bekliyorumHiç öyle düşünmeyin ben 2 buçuk senedir istiyorum Eylül ayında aşılama dendim olmadi geçen ay ovulasyonla takip yaptım geçen ay olmadı bu ay gene devam ettim çok şükür bu ay oldu rabbim sağlıklı şekilde ilerlemeyi nasip etsin inşallah bende pko var regil olmuyordum yumurta buyumuyordu catlamiyor die ama çok şükür şimdi oyuzden umutsuzluğa kapılmayın rabbim sizede nasip edecek inşallah
Haklısın yorucu iş olmasada zor oluyor zaten sen adet olmuştun değil miBenim ilişki düzenli değil ikimizde yorucu işte calisiyrz denk gelmesi zor yani mecbur ovulasyon yapacam
İnşallah bebeğin sana tutunmustur inşallah seninledir canımHerşeyin doğru bir zamanı vardır biliyorum bizim sabırla beklememiz gerekiyor ama bazen olmuyor işte daha 4-5 gün var bata. Hala bir umut bekliyorum
Bende dedim regil tarihinde 1 gün sonrasalı yada 2 gün sonra Çarşamba yaptırayım tekrar tekrar yaptırmayım dedimBı daha ki değerin 40 üzeri olması lazim
Evet var canımBatı 10 şubat olup hala adet olmayan var mı
Dün başladı kahve pembe gibi bugün yok devamı gelmedi ama ağrı varHaklısın yorucu iş olmasada zor oluyor zaten sen adet olmuştun değil mi
O da olur 4 gün sonra 4 kat olması lazimBende dedim regil tarihinde 1 gün sonrasalı yada 2 gün sonra Çarşamba yaptırayım tekrar tekrar yaptırmayım dedim
Bende 9 Şubat bat aslında genelde bir gün geri giderdi ama olmadım daha aşırı derecede agrım da var neden olmuyorum onu da anlayamadımBatı 10 şubat olup hala adet olmayan var mı
İnşallah canım ya rabbim nasip eder anne olmayıİnşallah bebeğin sana tutunmustur inşallah seninledir canım
Belki yerleşme kanamasıdırDün başladı kahve pembe gibi bugün yok devamı gelmedi ama ağrı var
Sanmıyorum benim genelde bir iki gün leke gibi geliyor yarına coşar cosmazsa suphelenirim ama 10 subatta erken gebelik negatifti sanmıyorum gebelik olduğunuBelki yerleşme kanamasıdır
O zaman Martta da beraberizSanmıyorum benim genelde bir iki gün leke gibi geliyor yarına coşar cosmazsa suphelenirim ama 10 subatta erken gebelik negatifti sanmıyorum gebelik olduğunu
NasipO zaman Martta da beraberiz
Aldım bende ama düzenli kullanmıyorum unutuyorumNasipfolik asit kullanmak faydalı olur belki bu ay kullanacam
Yarın eczane açık bulursam alirim bı deneyeyimAldım bende ama düzenli kullanmıyorum unutuyorum
Al canım deneyelim bakalım ne olcakYarın eczane açık bulursam alirim bı deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?