- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Cift cizgi kuzum benim hayirli olsun insallah kan ver pazartesiGünaydın kızlar bat 5 gün gecikti smdi test yaptım çift çizgi değil mi ben yanlış görmüyorum
İnanamıyorum sanki biliyor musunCift cizgi kuzum benim hayirli olsun insallah kan ver pazartesi
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinGünaydın kızlar bat 5 gün gecikti smdi test yaptım çift çizgi değil mi ben yanlış görmüyorum
Kuzum ben beta 10 iken ertesi gün test yapmıştım ozamanda hala silikti hatta ovulasyonla dendim acaba t cigiside köyü cikiyormu die ama o bile silikti evde kaset test kalmadı ovulasyon vardı onuda dün akşam denedim ikiside kırmızı cikmistiSnaa canim gunaydin elinde test var mi senin hic suan beta yukselince testin nasil gozukuyor acaba merak ettim benimkiler hala silik cikiyor
Hayırlı olsun canım benimGünaydın kızlar bat 5 gün gecikti smdi test yaptım çift çizgi değil mi ben yanlış görmüyorum
Amin canım benim cümlemiz sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbim teşekkür ederimHayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin
Amin canım benim çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim kuzumHayırlı olsun canım benim
Anladim canim insallah pazartesi guzel sonuc alirim ya cok stres yaptimKuzum ben beta 10 iken ertesi gün test yapmıştım ozamanda hala silikti hatta ovulasyonla dendim acaba t cigiside köyü cikiyormu die ama o bile silikti evde kaset test kalmadı ovulasyon vardı onuda dün akşam denedim ikiside kırmızı cikmisti
Hayırlı olsunnn kacıncı denemede müjdeli haber geldiGünaydın kızlar bat 5 gün gecikti smdi test yaptım çift çizgi değil mi ben yanlış görmüyorum
En son adetin ilk günü yapmıştım ben testi canım negatif çıkınca bekledim 5 günlük gecikmem bugün sabah artık dayanamadımHayırlı olsunnn kacıncı denemede müjdeli haber geldi
Yok canım onu demiyorum :) kay ac korunmasız ilişki diye sormustmEn son adetin ilk günü yapmıştım ben testi canım negatif çıkınca bekledim 5 günlük gecikmem bugün sabah artık dayanamadım
Bu ay 3. Ayımızdı kuzumYok canım onu demiyorum :) kay ac korunmasız ilişki diye sormustm
Gerçekten erken öğrenmekte stres acaba arttimi ne oldu falan düşünmekten ağrıların varmı.seninAnladim canim insallah pazartesi guzel sonuc alirim ya cok stres yaptim
Var canim ya kasiklarim ve belim agriyor senin var miGerçekten erken öğrenmekte stres acaba arttimi ne oldu falan düşünmekten ağrıların varmı.senin
Benimde kasıklarım sürekli igneleniyor birazda göğüsum dokununca açıyor okadar bende dedm ya salı yada Çarşamba vereyim kanVar canim ya kasiklarim ve belim agriyor senin var mi
Ben pazartesi vericem canim benim 2. Kanim aradan 3 gun gecmis oluyor insallah artmistirBenimde kasıklarım sürekli igneleniyor birazda göğüsum dokununca açıyor okadar bende dedm ya salı yada Çarşamba vereyim kan
Artmıştır artmistir inşallah canım güzel haberler allaim inşallahBen pazartesi vericem canim benim 2. Kanim aradan 3 gun gecmis oluyor insallah artmistir
İnsallah canimArtmıştır artmistir inşallah canım güzel haberler allaim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?