- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Canım gittiğinde kese kaç mm di bende sün perşembe günü gittim doktoraAllah razı olsun canımevet. 10 şubat bat tarihim di. 8 şubatta yani adete 2 gün kala beta hcg testi yapıldı 93,6 çıktı çok şükür.
Tam bi hafta sonra tekrar yapıldı 3150 çıktı.
Dün de ultrasona girdim keseyi gördüm 5+6 haftalıgız çok şükür
Evet baktırdım bgn 322 den 445 olmuşSnaa merhaba canım tekrar beta baktırdın mı kaç çıktı sonucun?
Uzme kendini canim hayirli haberler alirsin insallahEvet baktırdım bgn 322 den 445 olmuşdoktorumdan heber bekliyorum
Gün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.Uzme kendini canim hayirli haberler alirsin insallah
Benim de öyle canım çok az yükseliyor Dr ne diyecek banada bildirir misin sana zahmetEvet baktırdım bgn 322 den 445 olmuşdoktorumdan heber bekliyorum
Gün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.Benim de öyle canım çok az yükseliyor Dr ne diyecek banada bildirir misin sana zahmet
Yeni farkettim canım benim kalbimizi ferah tutalım ama benim ki de böyle konuştu benim lekelenmem de var büyük ihtimal dış gebelik kendiliğinden gidebilir diyor bana beklemekten başka yapacak bsey yok bol bol dua edelim birbirimizde Rabbim hayırlı sonuç nasip etsinGün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.
Normal bir gebelik durumu ,tam gelişemeyen gebelik durumu,dış gebelik. Bunları yazmış pazartesi saat 10 da muayene ye çağırıyor
Aminnn canım aminn inşallah hayırlı haberler alırız canımYeni farkettim canım benim kalbimizi ferah tutalım ama benim ki de böyle konuştu benim lekelenmem de var büyük ihtimal dış gebelik kendiliğinden gidebilir diyor bana beklemekten başka yapacak bsey yok bol bol dua edelim birbirimizde Rabbim hayırlı sonuç nasip etsin
Rabbimden hakkimizda hayirlisi canim benimde pazartesi 9.15te randevum var bakalim ne diyecekGün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.
Normal bir gebelik durumu ,tam gelişemeyen gebelik durumu,dış gebelik. Bunları yazmış pazartesi saat 10 da muayene ye çağırıyor
Hayırlısıyla güzel haberlerle gel insallah canım bizede yaz hemen ben salıya kadar beklemekten zorundayımRabbimden hakkimizda hayirlisi canim benimde pazartesi 9.15te randevum var bakalim ne diyecek
Tamam kuzum birbizirimi haberdar edelim icini ferah tut insallah bir sey yoktur ikinizde sagliklisinizdirHayırlısıyla güzel haberlerle gel insallah canım bizede yaz hemen ben salıya kadar beklemekten zorundayım
İnsallah canım Allah razı olsunTamam kuzum birbizirimi haberdar edelim icini ferah tut insallah bir sey yoktur ikinizde sagliklisinizdir
Merhaba canım n’aptın gittin mi bugün doktora ?pazartesi doktora gidicem sence kese görülür mü
gittim canım küçüçük bir kesemizi gördük haftaya Çarşamba gel büyümesine bakalım dediMerhaba canım n’aptın gittin mi bugün doktora ?
Gözün Aydın canım çok sevindimgittim canım küçüçük bir kesemizi gördük haftaya Çarşamba gel büyümesine bakalım dedi
sağol canım darısı başınıza inşallah sen yarın mı gidiceksinGözün Aydın canım çok sevindim
Günaydın canım dualarınızı bekliyorum bugün öğleden sonra belli olacak insallahsağol canım darısı başınıza inşallah sen yarın mı gidiceksin
Gunaydin kuzum Rabbim yardimcin olsun insallah bebegini gorursunGünaydın canım dualarınızı bekliyorum bugün öğleden sonra belli olacak insallah
Teşekkür ederim canım benimGunaydin kuzum Rabbim yardimcin olsun insallah bebegini gorursun
betaya baktı mı canım tekrarTeşekkür ederim canım benimyine göremedik maalesef gidişatımız kötü galiba ne olacak bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?