Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gittiğinde kese kaç mm di bende sün perşembe günü gittim doktora

Uzme kendini canim hayirli haberler alirsin insallah
Gün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.

Normal bir gebelik durumu ,tam gelişemeyen gebelik durumu,dış gebelik. Bunları yazmış pazartesi saat 10 da muayene ye çağırıyor

Benim de öyle canım çok az yükseliyor Dr ne diyecek banada bildirir misin sana zahmet
Gün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.

Normal bir gebelik durumu ,tam gelişemeyen gebelik durumu,dış gebelik. Bunları yazmış pazartesi saat 10 da muayene ye çağırıyor beni

Yeni farkettim canım benim kalbimizi ferah tutalım ama benim ki de böyle konuştu benim lekelenmem de var büyük ihtimal dış gebelik kendiliğinden gidebilir diyor bana beklemekten başka yapacak bsey yok bol bol dua edelim birbirimizde Rabbim hayırlı sonuç nasip etsin

Aminnn canım aminn inşallah hayırlı haberler alırız canım

Rabbimden hakkimizda hayirlisi canim benimde pazartesi 9.15te randevum var bakalim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…