- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Ben hariç hamilelerHayırlı olsunnn bikaç gündür yoktum buralarda konuştuğum kızlar hepsi hamileymiş maşallah
Tam 2 de kan verdim canım buralar hep buzlu çok dikkatli gitmeye calistim ondan anca 2 saate çıkacak ama.galiba eşim gelirken alır sonucuSnaa çıktı mı canım sonucun?
Anladim canim hadi bakalim guzel haberle gelTam 2 de kan verdim canım buralar hep buzlu çok dikkatli gitmeye calistim ondan anca 2 saate çıkacak ama.galiba eşim gelirken alır sonucu
Aminn inşallah bakalimAnladim canim hadi bakalim guzel haberle gel
İnşallah sağlıkla yükselir, iyi düşünelim. Dualarımız seninleBende bugün tekrar yaptırdım kızlar salı 163 dü betam bugün 257 çıktı cumartesi tekrar bakılacak sonlandırabiliriz dedi doktorumuz
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunİnşallah sağlıkla yükselir, iyi düşünelim. Dualarımız seninle
Olsun martta da senin haberini alırız inşallahBen hariç hamileler
Kuzu benim de 163 çıktı salı günü bugün 257 cumartesi de böyle devam ederse bu sağlıklı bi gebelik değil sonlandırabilirim dediKızlar salı günü betam 183 çıkmıştı bgn betam 322 çıktı çok.az degilmiiki kat olmamış
doktorun ne dedi canımKızlar salı günü betam 183 çıkmıştı bgn betam 322 çıktı çok.az degilmiiki kat olmamış
Doktorum yazdı çok şükür beta yuksemis dedi iki kata yaklaşık dedi salı çarşamba 1500 2000 olur dedi ozamn küçük kese görebiliriz dedi cumartsi beta tekrar yaptıralım dedidoktorun ne dedi canım
Cok sevindim canim bende simdi kan vermeye gidiyorum bakalim kac cikicakDoktorum yazdı çok şükür beta yuksemis dedi iki kata yaklaşık dedi salı çarşamba 1500 2000 olur dedi ozamn küçük kese görebiliriz dedi cumartsi beta tekrar yaptıralım dedi
Kuzum uzme kendini insallah hayirlisiyla guzel artik bu gece kandil cok dua edelim birbirimizeKuzu benim de 163 çıktı salı günü bugün 257 cumartesi de böyle devam ederse bu sağlıklı bi gebelik değil sonlandırabilirim dedi
CanimKuzu benim de 163 çıktı salı günü bugün 257 cumartesi de böyle devam ederse bu sağlıklı bi gebelik değil sonlandırabilirim dedi
Aynen öyle yaptım canım tanıdığımız bir Dr var telefonla görüştüm şimdi salı günü benim yanıma gel çok erken kürtaj için herşey normal suan neden üzülüyorsun başka yerde kan verme artık dedi şükürler olsun içim rahatladı biraz bu arada hepinizin kandili mübarek olsun dualarımdasınızCanimSnaa ninda tam 2 kati artmamis ama doktoru sıkıntı yok demis bence sen baska bir doktora daha gorun
Güzel haberle gel insallahCok sevindim canim bende simdi kan vermeye gidiyorum bakalim kac cikicak
Çok sevindim canım Rabbim gönlümüzdekini versinDoktorum yazdı çok şükür beta yuksemis dedi iki kata yaklaşık dedi salı çarşamba 1500 2000 olur dedi ozamn küçük kese görebiliriz dedi cumartsi beta tekrar yaptıralım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?